Eşim yüzünden kendime zarar veriyorum ve o vurdumduymaz!!!!!

Hem adamın popoyu kaldırmışsın hem şikayet ediyosun.nedemek çalışmıyo iş tutturamıyo.gerekirse taş taşısın.sen herşeyi üstüne almışsın adam tabi çalışmaz.bide erkeğin kadından para alması çok itici ya , bu erkeklere noldu böyle.bide hem kel hem hödükler , bu dahada sinir bozucu...Valla ya bu deveyi güdecen ya diyardan gidicen...

Adam seni takmiyor, calismiyor bide ustune ceza evi vs. Ve sen ustune gidip kendi kafani mi duvarlara vuruyorsun? Alacaksin adaminkini duvardan duvara vuracaksin! Hersey bi yana senin bi doktora gorunmen lazim

Sinir hastası oldum çıktım zaten ahhh o sinir anında yapıyom kendine onada vurduğum çok oldu zaten ama naparsın işte

Hem adamın popoyu kaldırmışsın hem şikayet ediyosun.nedemek çalışmıyo iş tutturamıyo.gerekirse taş taşısın.sen herşeyi üstüne almışsın adam tabi çalışmaz.bide erkeğin kadından para alması çok itici ya , bu erkeklere noldu böyle.bide hem kel hem hödükler , bu dahada sinir bozucu...Valla ya bu deveyi güdecen ya diyardan gidicen...

Bi bilsem noldu bu erkeklere hazıra rahata ne alışkınlar benimkimi böyle sadece bilmiyorum poposunu kaldırdığım yok her seferinde dile getiriyorum yaptıklarını alttan alttan lafda sokuyorum ama işte çabalıyor ama bu sefer elinden geleni yapıyor görüyorum şikayet etmem ona çok baskıcı olmam onun şikayet etmesi herşeyini avcumda tutmak istemem ama öğle olmuyor işte uzaklaşıyor kaçıyor adam

Bi bilsem noldu bu erkeklere hazıra rahata ne alışkınlar benimkimi böyle sadece bilmiyorum poposunu kaldırdığım yok her seferinde dile getiriyorum yaptıklarını alttan alttan lafda sokuyorum ama işte çabalıyor ama bu sefer elinden geleni yapıyor görüyorum şikayet etmem ona çok baskıcı olmam onun şikayet etmesi herşeyini avcumda tutmak istemem ama öğle olmuyor işte uzaklaşıyor kaçıyor adam
Kaçmasın diye pohpohlayıp durcan mı yani...elinden geleni yapmıcak canım ,elinden gelenin fazlasını yapacak.eğer ona rağmende olmuyorsa ,enazından karısına cırlayıp durmıcak.sonuc olarak evin yükü üstünde ve azcık söylenmeye hakkın var.ne yani seni ,senden uzaklaşmakla senden soğumaklamı tehdit ediyor.asıl soğuması uzaklaşması gereken sensin yalnız ,evin hem erkeği hem kadını olduğun için..

Kaçmasın diye pohpohlayıp durcan mı yani...elinden geleni yapmıcak canım ,elinden gelenin fazlasını yapacak.eğer ona rağmende olmuyorsa ,enazından karısına cırlayıp durmıcak.sonuc olarak evin yükü üstünde ve azcık söylenmeye hakkın var.ne yani seni ,senden uzaklaşmakla senden soğumaklamı tehdit ediyor.asıl soğuması uzaklaşması gereken sensin yalnız ,evin hem erkeği hem kadını olduğun için..

Anlayamadığım bu ya zaten benim çabalayıp uğraşıyom üzerine tüy diker gibi lafları sayıyo karışma etme şunu yapma bunu yapma hesap vermicem iyi diyorum bende sende bana soramassın hesap çenem durmuyo konuluyorum kavga dahada alevleniyor o susar unutur büyütmez ben uzatırım büyütürüm o susunca cinler tepeme toplanıyo tabii tehdit etmiyor tabikinde edecek bi durumu edemez yani çünkü bu zamana kadar herşeyinde ben vardım yanında her sorununda yanında ben vardım ailesi sırt döndüğünde de yanındaydım bunuda biliyor erkeklik işte yapcagından geri kalmıyor ipleri elimden alamıyor ondan bu tavrı herhalde

Merhabalar 26 yaşında bir kız çocuğu annesi çalışan bir anneyim sorunum eşim ve bitmek bilmeyen kavgalarımız yoruldum artık kısa kesicem başınızı ağrıtmak istemiyorum akıl verin bana lütfen..
9 senelik evliyim eşim geçen sene cezaevine girdi ve 5 ay kadar orda kaldı kızım çok küçüktü Allahtan ama şimdi herşeyi idrak edebiliyor anlıyor neyse denetimli serbestlikle çıktı eşim ve 3gun sonra oda bitiyor imza atıyordu bitiyor hepsi çok zor günler geçirdik ailemle kaldı o süre zarfında felan neyse uzun oralar şuan eşim çalışmıyor denetimlinin bitmesine bir ay kala işinden çıktı zaten bir yerde dikiş tutturamadı hiç kamu görevi yapmak zorunda kaldı sigortası olmayınca oda yarın son gün işsizlik çok canımızı sıktı allahta ben çalışıyo olunca rahatız biraz daha ama iki gündür kavga ediyoruz sürekli karışıyorum napıyo nerelere gidiyor kimle konuşuyor felan bilmek istiyorum baskı yapıp bunaltıyorum elimde olmadan ve o bundan çok muzdarip iki gün öncede bundan tartıştık bunaltıyosun artık yeter karışma gibi şeyler dedi mutsuzum bunun sebebide sensin tek bunalan sen değilsin gibi şeyler söyledim ve tamam muhatap olmuyorum bundan sonra seninle dedi ve yüzüme bakmıyor diyebilirim kalkıp durduk yere para felan verme bundan sonra istemiyorum dedi halbuki alakasız bi şekilde genelde paralar bende durur muhasebeci olunca ben ayarlarım gelir gideri ve eşim müsrif dir para iki güne çıkmaz ondan bende durur dünde konuşmak istedim konuşmak istemiyorum seninle dedi ve baya atıştık haaa bunlar olurken kızım bahçede oyun oynuyordu neyse ben ağlamaya başladım ve yanımda ağlma git diyer odada ağla dedi sinirlendim gittim kafamı bir yerlere vurdum resmen sinir krizi geçirdim hiç birinede gelip yapma etme uzulme demedi demezde hiç zaten canım yanmış kızım geldi sonra yüzümü yıkadım hiç bişi olmamış gibi yaptım anlamasın kızım diye kalkıp oda anne sen ağladın mı dedi yok kızım dedim ağlamış gibi görünüyon dedi öğle geçti napıcam bilmiyorum herşeyi sorun haline getirir oldu deli olucam ne arıyo ne soruyo bunaltıyorım diye bende arayıp sormuyorum bana şurdayım şunu yapıyorum demeği acizlik hesap sorma sanıyor napayım siz söyleyin
belli bi zaman d işinizi sıkin bakalım belki kendisi değişir hiç birşey ve hicbirsey için kendinize zarar vermeyin kızınıza kim bakacak

belli bi zaman d işinizi sıkin bakalım belki kendisi değişir hiç birşey ve hicbirsey için kendinize zarar vermeyin kızınıza kim bakacak

Allah korusun düşünemiyorum bile sinirlenince korkuyorum kendimden resmen tek tesellim yavrum ya allım acısını göstermesin bidaha yapmicam kendine zarar vermicem ceremesini gene ben çekiyorum malesef

Back
X