Esim yüzünden kendimi kücük düsürdüm yine

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
Esim surekli beni ailesine cok dusunceli gostermek istiyo.

Bir bucuk ay once eltimin dayisi bi kaza yapti komada yatti bu surede kendi istegimle gidip geldik surekli halini hatrini sorduk uzuldugu icin. Ama bu yetmiyo esime bide surekli arayim msj atiyim istiyo bi kac kez yine boyle zor zamanlar olmustu ben msj fln atmiyodum nasil olsa gidicez yanina diye zorla o sussun diye sirf daha fazla dir dir etmesin diye yaziyodum cevap gelmiyo bosu bosuna kendimi rezil ediyorum kadin demekki beni takmiyo niye zorluyoki msjlarida gosteriyorum hep al bak cevap bile gelmiyo ne bu israr bidahada israr etme yazmicam dedim.

Bi hafta once eltimin dayisi vefat etti eltimde turkiyeye gitmek zorunda kaldi biz zaten yanina kac kez gittik yolcu ettik iki gun arka arkaya sanki haciya falan gidiyo ne hikmetse.

Kadin gitti turkiyeye hani ben yazmak istemem orda turk karti varmi yokmu bilmem neyse bizimki yine dir dir basimin etini yedi. Yazdim iste x abla napiyosun nasilsin sudut budur whatsappdan bakti ve kac kez girdi yazmadi. Esime gosteriyorum bak yine yazmadi diye dalgaya vuruyo sakasina hani nerde yazmissin goremiyorumki diyo saka yapip konuyu kapatiyo guya .

Anlamadigim ben yazmadim diye bu kadar dirdir eden adam cevap yazmamis diye neden demiyo iyi bosver sende bidaha yazma diye??

Yine boyle bisey olursa yazmamak icin direticem biktim ya onun yuzunden ben hicmis gibi hissediyorum kendimi kadin cevap vermeye aciz ben niye arkasindan kosar gibi yazicam.

Kocanın ağzına telefonunu çarpacaktn yapamamışsn... Yazma bir daha isterse evi başına yıksın ... En sinir olduğum şey yazıp da cevap alamamak... Çok ilgili görünmek istiyorsa kendisi arasın sorsn... Sen onların annesi mısın ki sürekli peşlerinde olacaksın Allah Allah ise bak ...! Hepsine sinir oldum

Yani bunda rezil olacak bir durum yok senin açından.sen insanlık vazifesi sormussun.asıl bu mesajlara nezaketen bile cevap vermeyen kişi garip.esiniz ekstra garip.kendi arasin madem öyle,senden de bir selam yollar.

Sen kendini küçük düşürmemişsin ki. Sen de onlar gibi yap artık kim arayıp sorarsa onu ara sor gerisini sallaa.

Kocanın ağzına telefonunu çarpacaktn yapamamışsn... Yazma bir daha isterse evi başına yıksın ... En sinir olduğum şey yazıp da cevap alamamak... Çok ilgili görünmek istiyorsa kendisi arasın sorsn... Sen onların annesi mısın ki sürekli peşlerinde olacaksın Allah Allah ise bak ...! Hepsine sinir oldum
Ya her firsatta soyluyo bende cenesini kapatsin diye yazim diyorum sora yine boyle olunca pisman oluyorum bidaha yapmicam diyorum ama artik bikkinti veriyo

Taziyede o kadar milletin içinde eline telefonu alıp mesaj yazması sizce de ayıp olmaz mı? Hayır yaşadım biliyorum. Sadece gelen mesajları açıyordum geri kapatıyordum.
Eltiniz kötü niyetinden yazmamazlık etmiyordur yani.

Bence de artık yazmayı bırakmalısınız. Eşinizi dinleme zamanı geçmiş bile. Sinirli biri mi kızar mı size niye yazmıyosun diye?
Sinirli normalde ama bunu bana kizarak soylemiyo mesela en ufak bi olay olsun en ufak tartismada hemen hani yengeme yazdinmi ayip ayip insan bi sorar seninde basina gelirde suda buda halbuki goremizi yptik iste niye surekli arattiriyo soruyo anlamiyorum

Taziyede o kadar milletin içşnde eline telefonu alıp mesaj yazması sizce de ayıp olmaz mı? Hayır yaşadım biliyorum. Sadece gelen mesajları açıyordum geri kapatıyordum.
Ektiniz kötü niyetinden yazmamazlık etmiyordur yani.
Yok herzaman boyle mesela amaliyat oldu yerinden kalkamadi sonucta elinden telefonda dusmuyo ozamanda esim zoruyla yazdim ve tek kelime cevap gelmedi daha oncede oldu. Ayrica facebooktan flnda kuzenleriyle resim paylasiyo oyle acili taziyeli bisey degil

Yok herzaman boyle mesela amaliyat oldu yerinden kalkamadi sonucta elinden telefonda dusmuyo ozamanda esim zoruyla yazdim ve tek kelime cevap gelmedi daha oncede oldu. Ayrica facebooktan flnda kuzenleriyle resim paylasiyo oyle acili taziyeli bisey degil
O zaman boşverin. Eşiniz desin dursun takmayın.

Çocuk musunuz siz yahu öp amcanın elini der gibi, başkaları ile münasebetinizi eşiniz ayarlamaya çalışıyor?
Yazmıyorum deyin olsun bitsin. İkili ilişkilerinizi kendiniz kendiniz gibi davranarak kurun.
Dilimde tuy bitiyo diye diye ama tartismaktan yoruluyorum gitsin basimdan diye yani

Back
X