Esim yüzünden kendimi kücük düsürdüm yine

Eltinin babasi ölse anlıycam hassasiyetini bir nebze de... dayı bu be.

Mallarınız işleriniz ortak mı? Ne bu elti sevdasi kocandaki
Esimde dahil ailecek abartiyolar en ufak bisey olsa eltimin tarafinda bin defa gidip geliyoruz eltimin annesinede kac kez gittik sonucta kardesi vefat etti diye bide esime kaynana diyo bide x in kardeslerine dolassaydiniz diye tabi bunu duyan esim basladi bide oraya gidelim diye bende dedim kesin olarak abartmaya gerek yok gorevimizi yaptik yeter diye sanki padisah torunu kadin ya

Ayy ne uyuz bir koca
Ona ne yahu sizin kime ne yazacaginizdan veya yazmayacaginizdan? Her naneye karismasin az otede dursun yaaaa. Sinir oldum sabah sabah

Esim surekli beni ailesine cok dusunceli gostermek istiyo.

Bir bucuk ay once eltimin dayisi bi kaza yapti komada yatti bu surede kendi istegimle gidip geldik surekli halini hatrini sorduk uzuldugu icin. Ama bu yetmiyo esime bide surekli arayim msj atiyim istiyo bi kac kez yine boyle zor zamanlar olmustu ben msj fln atmiyodum nasil olsa gidicez yanina diye zorla o sussun diye sirf daha fazla dir dir etmesin diye yaziyodum cevap gelmiyo bosu bosuna kendimi rezil ediyorum kadin demekki beni takmiyo niye zorluyoki msjlarida gosteriyorum hep al bak cevap bile gelmiyo ne bu israr bidahada israr etme yazmicam dedim.

Bi hafta once eltimin dayisi vefat etti eltimde turkiyeye gitmek zorunda kaldi biz zaten yanina kac kez gittik yolcu ettik iki gun arka arkaya sanki haciya falan gidiyo ne hikmetse.

Kadin gitti turkiyeye hani ben yazmak istemem orda turk karti varmi yokmu bilmem neyse bizimki yine dir dir basimin etini yedi. Yazdim iste x abla napiyosun nasilsin sudut budur whatsappdan bakti ve kac kez girdi yazmadi. Esime gosteriyorum bak yine yazmadi diye dalgaya vuruyo sakasina hani nerde yazmissin goremiyorumki diyo saka yapip konuyu kapatiyo guya .

Anlamadigim ben yazmadim diye bu kadar dirdir eden adam cevap yazmamis diye neden demiyo iyi bosver sende bidaha yazma diye??

Yine boyle bisey olursa yazmamak icin direticem biktim ya onun yuzunden ben hicmis gibi hissediyorum kendimi kadin cevap vermeye aciz ben niye arkasindan kosar gibi yazicam.
Bak canim benim esimde de benzer huylar var. Iste der ki mesela abimi ara halini hatrini sor. Ama nasil hatir sormak. Abicim nasilsin. Sen bitanesin sen olmasan biz napardik. Aman kendine dikkat et. Bir istegin var mi hemen yapalim. Cansin kansin bitanesin...
Hahaha... Ya beni taniyan bunlari kesseler soylemeyecegimi bilir. Iliskilerim her zaman mesafelidir ki yag cekmeyi hic sevmem. Abicim ablacim vs. Tabirleri de gercekten cok cok icimden gelecek. Samimiyet hissedecegim ki diyeyim ama kimseye boyle yaglama yikama yapamam. Esim yillardir bana boyle telkinler verir ben de susarim. Sonra der ki yapmayacaksin degil mi. Sence ben icimden gelmeyen bir seyi yapar miyim. Icimden gelmeyen seyleri kimseye soylemem. Hele hele ovgu sozlerini asla. Yapmacik sahte olup kendime saygimi kaybedemem. Simdiye kadar yapmadim. O da beni boyle kabul etti. Sen neden her dediginde yaptin onu merak ediyorum. Neden bertaraf edemiyosun esinin bu isteklerini?

eşinle tartışmak istemiyorsan bir arkadaşının numarasını eltim diye kaydet o numaraya yaz dur gösterirsin istediğin gibi eşinede bak ben yazıyorum diye :kahve:

Küçük düşecek bir durum yok ama bu baskı durumu can sıkıcı.
Çok istiyorsa kendi arasın hal hatır sorsun.

allah aşkına kaç yaşındasın sen? başkaları ile olan ilişkine nedne kocan karar veriyor? iki laf çakıp susturamıyor musunuz?

Normalde eltinizle aranız nasıl? yani yüz yüze iken bir sorununuz mu var bir tartışma falan var mı? yani neden mesajlara özellikle cevap vermediğini düşünüyorsunuz ya da gördüğünüzde şakayla karışık sende hiç mesajlarımı görmüyorsun deyiverin. Normalde bir sorun yoksa kasti yapmıyor olabilir ama eşinizin baskı uygulaması saçma çocuk değilsiniz ya sürekli mesaj at falan nedir bir kere de o atsın.

telefonu eşinin ağzının ortasına çarpmazsan daha çok yazarsın:kahve:

Ne munasebet ya
Esım ne kadar dırdır ederse etsın cok ıstıyosa kendı arasın
Ayrıca boyle konularda aramak yerıne mesaj atmak nedır tenezzul edıp aramak yerıne mesaj atana bende cevap vermem

Sız rezıl olmamıssınız bence ama esiniz fazla sacmalıyor

ay ama elti açısından da çok kötü geldi bana.
düşünün yurt dışına çıkacaksınız, eltiniz kaynınız 2 gün ard arda sizde, durun bir hazırlanayım yahu, yola gidecem o kadar.
sen samimi olmak istemiyorsun, eltin sürekli mesaj yazıyor arıyor vs.

konu sahibi yanlış anlamayın, siz de memnun değilsiniz bu durumdan ama, eşinizin telkiniyle yaptığınız şeyler karşı taraftan da memnuniyetle karşılanmıyor, bariz bir şey bu yani. bence konu başlığı gerçekten uygun, eşiniz yüzünden değerinizi düşürüyorsunuz.

Bence kadin da senin icin dusunuyordur ne arsiz ne zaman bir yere gitsem yaziyo ariyor merakli diyordur cevap vermiyorum yine de anlamiyor diyordur :) ben olsam oyle dusunurdum buda ne yazip duruyor derdim.. bence esine soyle bir daha asla yazmiyorum de.. benimde esimin bir teyzesi var ne zaman arasam acmaz geri donmez ama karsilastigimizda veya kv aradiginda genelde evdeysem tlfnu ben acarim hemen askimmmm nasilsin kizimmmm bebegimmmmm diye konusur ama kadin ne hikmetse ben arayinca acmaz.. en sonunda kv esim gorumcem kim varsa soyledim birdaha asla aramam dedim ve aramiyorum da.. kandillerde bayramlarda esim ariyor konusmasi bitince bide esime veriyorum der oyle konusurum.. gorunen de kizim diye pesimde pervane ama gel gor ki yemin etmis gibi telefonu acmiyor.. bence sende arama yazma esin sorarsa yazdim de gec..

Ay çok itici ne desem bilemedim. İstemediğim mesajı kimse yazdıramaz bana. Hasbel kader yazdım diyelim cevap vermeyen insana tekrar yazmam, bana o mesajı yazdıranın da burnundan getiririm. Ablası olur annesi olur hadi neyse dersin de elti ne alaka da şirin görünmeye çalışıyo koca adam. Ayyy tövbeler olsun

Bak canım bir yapmıyorum. 2 yapmıyorum dersşb keser sesini oturur. Baskılamaya alışmış. Sonunda dırdırla yaptırcağını öğrenmiş. Yapmıcağım yazmıcağım deyin kaalle bile almayıp arkanızı dönün gidin. Sizde ona sevmediği birine mesaj attırma şartı koyun madem öyle. Sizin özgür iradeniz var kimse sizi zorlayamaz. Yengeside senden bıkmış belliki. Ve kocanız bile dalga geçiyor artık. Makara konusu olmuşsunuz. Yazmayın lütfen.

Bak canim benim esimde de benzer huylar var. Iste der ki mesela abimi ara halini hatrini sor. Ama nasil hatir sormak. Abicim nasilsin. Sen bitanesin sen olmasan biz napardik. Aman kendine dikkat et. Bir istegin var mi hemen yapalim. Cansin kansin bitanesin...
Hahaha... Ya beni taniyan bunlari kesseler soylemeyecegimi bilir. Iliskilerim her zaman mesafelidir ki yag cekmeyi hic sevmem. Abicim ablacim vs. Tabirleri de gercekten cok cok icimden gelecek. Samimiyet hissedecegim ki diyeyim ama kimseye boyle yaglama yikama yapamam. Esim yillardir bana boyle telkinler verir ben de susarim. Sonra der ki yapmayacaksin degil mi. Sence ben icimden gelmeyen bir seyi yapar miyim. Icimden gelmeyen seyleri kimseye soylemem. Hele hele ovgu sozlerini asla. Yapmacik sahte olup kendime saygimi kaybedemem. Simdiye kadar yapmadim. O da beni boyle kabul etti. Sen neden her dediginde yaptin onu merak ediyorum. Neden bertaraf edemiyosun esinin bu isteklerini?
Ediyorum sonra okadar bikiyorumki cenesi kapansinda ilerde elimde koz olsun ben gorevimi yaptim yeterince rezil oldum bu sondu ama gercekten sinirim bozuldu diycem varsin yengesi beni dusuncesiz bilsin bana ne

eşinle tartışmak istemiyorsan bir arkadaşının numarasını eltim diye kaydet o numaraya yaz dur gösterirsin istediğin gibi eşinede bak ben yazıyorum diye :kahve:
Bi kac kez sey yaptim bende eltimin numarasini engelledim yazdim tabi engelli olunca msj gitmiyo ona ama gonderdim gorunuyo sora diyodum bak yine gondermedi diye ama bu kez gercekten gonderdim ve cevap gelmedi bidahada cok bekler zaten

allah aşkına kaç yaşındasın sen? başkaları ile olan ilişkine nedne kocan karar veriyor? iki laf çakıp susturamıyor musunuz?
Susturuyorum ama inan bana oyle bi karakteri varki unutmus oldugumuz konulari bile uc ay sora geri tekrarliyo

Normalde eltinizle aranız nasıl? yani yüz yüze iken bir sorununuz mu var bir tartışma falan var mı? yani neden mesajlara özellikle cevap vermediğini düşünüyorsunuz ya da gördüğünüzde şakayla karışık sende hiç mesajlarımı görmüyorsun deyiverin. Normalde bir sorun yoksa kasti yapmıyor olabilir ama eşinizin baskı uygulaması saçma çocuk değilsiniz ya sürekli mesaj at falan nedir bir kere de o atsın.
O atmaa yuz yuze pek konusmazlar zaten bizden baya buyuk 23 yasindayiz o ise 36 ortak konusucak konumuz bile yok.

Eltimlede hic bi sorunumuz yok sadece oraya gidince herkese der iste buda elticanim hic arayip sormaz msj atmaz diye oyun yapiyo iste yazsamda cvp vermiyo

Susturuyorum ama inan bana oyle bi karakteri varki unutmus oldugumuz konulari bile uc ay sora geri tekrarliyo

cevap verme. konuşsun dursun. bak mesaj attım diye mesajları da gösterme, o ne öyle ödev kontrolu gibi.

Ne munasebet ya
Esım ne kadar dırdır ederse etsın cok ıstıyosa kendı arasın
Ayrıca boyle konularda aramak yerıne mesaj atmak nedır tenezzul edıp aramak yerıne mesaj atana bende cevap vermem

Sız rezıl olmamıssınız bence ama esiniz fazla sacmalıyor
Kadinin iki gune bi yanina gittik dayisi icin daha bide ne aramasi gercekten vaktim olmuyo hic olmazsa msj atim dedim zaten bi konusmaya baslasa durduramam.

ay ama elti açısından da çok kötü geldi bana.
düşünün yurt dışına çıkacaksınız, eltiniz kaynınız 2 gün ard arda sizde, durun bir hazırlanayım yahu, yola gidecem o kadar.
sen samimi olmak istemiyorsun, eltin sürekli mesaj yazıyor arıyor vs.

konu sahibi yanlış anlamayın, siz de memnun değilsiniz bu durumdan ama, eşinizin telkiniyle yaptığınız şeyler karşı taraftan da memnuniyetle karşılanmıyor, bariz bir şey bu yani. bence konu başlığı gerçekten uygun, eşiniz yüzünden değerinizi düşürüyorsunuz.
Yok eltim istiyoki surekli onlara gidelim sabah aksam orda olalim istiyo tabi isine geliyo yardim ediyoruz misafiri gelince o oyle gittigimiz icin bikmiuo yani hergun orda olsan canina minnet tabi misafir gibi oturmaya degil kendine yardimci ariyo. Ayrica birini gorsek hemen der elti beni hic aramiyo sormuyo diye yani o yonden siknti yok gucume giden iki rol yapmasi msj yazmami istiyosan cevap ver be kadin

Back
X