Eşim zor durumda, ah bu gururum

Canankoer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
83
24
3
27
Arkadaşlar bir süre önce eşimde bazı değerlerin düşük olduğunu fark ettik ve bu değerler önemli değerlermiş yaşına göre olmaması gerekiyormuş. Ayrıca ailesinden birkaç kazık yedi onlar da var ve iyice sinirleri bozuldu normalde çok sakin eğlenceli biri zor da olsa istediklerimi yapar son kuruşuna kadar harcar o yönden de sıkıntı yok ama kalbimi kırınca gönlümü almayı bilmiyor. Ve bana kızıyor. Hem suçlu hem bana kızıyor. Bazen ağlıyor. Diyorum gel doktora gidelim Bi dahaki sefer söz dedi bakalım. Ee tamam da ben de insanım alttan al al nereye kadar illa alınıyorum alınınca bana kızıyor özür dilerim diyor. Diyorum ki özür dilerim demekle olmuyor. 2 cümle kur. Ama yok özür diledim ya diyor..
Neyse ben bunlara da alışırım ama eşim için üzülüyorum eşime ne oldu Bi anda sinirleniyor duygusala bağlıyor kendini pek açan biri değil ne yapabilirim nasıl davranalım suyuna gitmek için yardımcı olun kızlar.

Yani ne değeri bunlar tam olarak.
Neyle ilgili ise sizde o bolüme gidip bilgi alabilirsiniz.
Esinizdeki duygusal inis cikislar hepmi vardi bunun sebebi saģlikmi olduğunu dusunuyorsunuz.

Yani ne değeri bunlar tam olarak.
Neyle ilgili ise sizde o bolüme gidip bilgi alabilirsiniz.
Esinizdeki duygusal inis cikislar hepmi vardi bunun sebebi saģlikmi olduğunu dusunuyorsunuz.
Kansızlık, demir eksikliği, yaşına göre olmaması gereken bir değer varmış gizli kanama olabilir dediler.

Kansızlık, demir eksikliği, yaşına göre olmaması gereken bir değer varmış gizli kanama olabilir dediler.
Evet erkeklerde kansizlik pek beklenmez yuksek olmasi beklenir.karacigere gider iş direk. Birde bagirsaklarla ilgili bi degere bakiliyor
Benm esimde kani hafif dusuk cikti bi ara ama sülük yapmisti ondan dusmustu toparladi sora.

Neyse ben bunlara da alisırım dıyıp delinin tepenize cıkmasını mı izleyeceksiniz.

Arada aglayıp arada bagırıp beyninizi ambale eden bu adam size psikolojik sıddet uyguluyor, neden alisan siz olacaksınız?
Napmalıyım demıssınız ya, hıcbısey.
Hastaysa doktora gıtsın.

Bahaneyi kest. Kılıfta hazır yaptıgı sacmalıklara, Vitaminleri eksıkmıs. Bence deli kendısı.

Adama kızmadım aslında ben, alisırım diyen size kızdım.

gizli kanamanin arastirilmasi gerekiyor. kadinlarda regl donemlerinden dolayi demir depolari azalması normal gorulse de erkeklerde muhakkak arastirilmali. yonlendirildiniz mi?

Alışacağım yok adam durup dururken yapmıyor ben gönlümü almamasına alışırım dedim

konu sahibi sadece kızıyor kelimesini kullanmış. Adam daha önce iyimiş bir süredir böyle olmuş sebeplerini de yazmış yukarda. Hastalığının ne olduğunu bilmeden ailesiyle ne yaşadığını bilmeden siz adamı deli çıkarmışsınız. Belli ki adamın psikolijisi iyi değil doktora gitmeyi de kabul etmiş neden sorulana tavsiye vermek yerine her sorudan bağımsız negatif ve kırıcı yorumlar yapıyorsunuz. Üstelik bir kaç konuda da dikkatimi çekti aynı tarz yorumlar. Sanırım sizde olumsuz bir şeyler yaşamışsınız hayatınızda, bundan dolayı olumsuz bakıyorsunuz. Ha yazdığınıza karışmam normalde ama insanlar derdini açıyor burdan etkileniyor çare bekliyorken sizin de onları kırdığınızı düşünüyorum. Bu konuda da yazdıklarımı da düşünürsünüz umarım

Cok uzun yazmıssınız okumadım

Katılıyorum.İnsanlar sinirleniyor diye deli mi? Bu yakıştırma ne ve kimin haddine! Bazı üyeler ego tatmini için bir havalarda yazı yazıyor ki insan konu açmaya korkuyor.Kimseyi bu dille yaralamaya kimsenin hakkı yok.Kaıdncağız derdini açmış derman ararken yaftalama yapıp tepeden tepeden laf konuşmak kimseye fayda sağlamaz,yorum yapanın tavan yapan egosu dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…