Kansızlık, demir eksikliği, yaşına göre olmaması gereken bir değer varmış gizli kanama olabilir dediler.Yani ne değeri bunlar tam olarak.
Neyle ilgili ise sizde o bolüme gidip bilgi alabilirsiniz.
Esinizdeki duygusal inis cikislar hepmi vardi bunun sebebi saģlikmi olduğunu dusunuyorsunuz.
Evet erkeklerde kansizlik pek beklenmez yuksek olmasi beklenir.karacigere gider iş direk. Birde bagirsaklarla ilgili bi degere bakiliyorKansızlık, demir eksikliği, yaşına göre olmaması gereken bir değer varmış gizli kanama olabilir dediler.
gizli kanamanin arastirilmasi gerekiyor. kadinlarda regl donemlerinden dolayi demir depolari azalması normal gorulse de erkeklerde muhakkak arastirilmali. yonlendirildiniz mi?Kansızlık, demir eksikliği, yaşına göre olmaması gereken bir değer varmış gizli kanama olabilir dediler.
Alışacağım yok adam durup dururken yapmıyor ben gönlümü almamasına alışırım dedimNeyse ben bunlara da alisırım dıyıp delinin tepenize cıkmasını mı izleyeceksiniz.
Arada aglayıp arada bagırıp beyninizi ambale eden bu adam size psikolojik sıddet uyguluyor, neden alisan siz olacaksınız?
Napmalıyım demıssınız ya, hıcbısey.
Hastaysa doktora gıtsın.
Bahaneyi kest. Kılıfta hazır yaptıgı sacmalıklara, Vitaminleri eksıkmıs. Bence deli kendısı.
Adama kızmadım aslında ben, alisırım diyen size kızdım.
Sanki konuyu ben açmışım gibi okudum öylesine aynı. Sabır diliyorum.
Mide bağırsak bakılacak doktor dedi ki bu yaşta görülmemesi lazımgizli kanamanin arastirilmasi gerekiyor. kadinlarda regl donemlerinden dolayi demir depolari azalması normal gorulse de erkeklerde muhakkak arastirilmali. yonlendirildiniz mi?
Gonlunuzu almamasına neden alısasınız kı?Alışacağım yok adam durup dururken yapmıyor ben gönlümü almamasına alışırım dedim
Mide bağırsak bakılacak doktor dedi ki bu yaşta görülmemesi lazım
konu sahibi sadece kızıyor kelimesini kullanmış. Adam daha önce iyimiş bir süredir böyle olmuş sebeplerini de yazmış yukarda. Hastalığının ne olduğunu bilmeden ailesiyle ne yaşadığını bilmeden siz adamı deli çıkarmışsınız. Belli ki adamın psikolijisi iyi değil doktora gitmeyi de kabul etmiş neden sorulana tavsiye vermek yerine her sorudan bağımsız negatif ve kırıcı yorumlar yapıyorsunuz. Üstelik bir kaç konuda da dikkatimi çekti aynı tarz yorumlar. Sanırım sizde olumsuz bir şeyler yaşamışsınız hayatınızda, bundan dolayı olumsuz bakıyorsunuz. Ha yazdığınıza karışmam normalde ama insanlar derdini açıyor burdan etkileniyor çare bekliyorken sizin de onları kırdığınızı düşünüyorum. Bu konuda da yazdıklarımı da düşünürsünüz umarımNeyse ben bunlara da alisırım dıyıp delinin tepenize cıkmasını mı izleyeceksiniz.
Arada aglayıp arada bagırıp beyninizi ambale eden bu adam size psikolojik sıddet uyguluyor, neden alisan siz olacaksınız?
Napmalıyım demıssınız ya, hıcbısey.
Hastaysa doktora gıtsın.
Bahaneyi kest. Kılıfta hazır yaptıgı sacmalıklara, Vitaminleri eksıkmıs. Bence deli kendısı.
Adama kızmadım aslında ben, alisırım diyen size kızdım.
Cok uzun yazmıssınız okumadımkonu sahibi sadece kızıyor kelimesini kullanmış. Adam daha önce iyimiş bir süredir böyle olmuş sebeplerini de yazmış yukarda. Hastalığının ne olduğunu bilmeden ailesiyle ne yaşadığını bilmeden siz adamı deli çıkarmışsınız. Belli ki adamın psikolijisi iyi değil doktora gitmeyi de kabul etmiş neden sorulana tavsiye vermek yerine her sorudan bağımsız negatif ve kırıcı yorumlar yapıyorsunuz. Üstelik bir kaç konuda da dikkatimi çekti aynı tarz yorumlar. Sanırım sizde olumsuz bir şeyler yaşamışsınız hayatınızda, bundan dolayı olumsuz bakıyorsunuz. Ha yazdığınıza karışmam normalde ama insanlar derdini açıyor burdan etkileniyor çare bekliyorken sizin de onları kırdığınızı düşünüyorum. Bu konuda da yazdıklarımı da düşünürsünüz umarım
çok saygılısınızCok uzun yazmıssınız okumadım ❤
Katılıyorum.İnsanlar sinirleniyor diye deli mi? Bu yakıştırma ne ve kimin haddine! Bazı üyeler ego tatmini için bir havalarda yazı yazıyor ki insan konu açmaya korkuyor.Kimseyi bu dille yaralamaya kimsenin hakkı yok.Kaıdncağız derdini açmış derman ararken yaftalama yapıp tepeden tepeden laf konuşmak kimseye fayda sağlamaz,yorum yapanın tavan yapan egosu dışında.konu sahibi sadece kızıyor kelimesini kullanmış. Adam daha önce iyimiş bir süredir böyle olmuş sebeplerini de yazmış yukarda. Hastalığının ne olduğunu bilmeden ailesiyle ne yaşadığını bilmeden siz adamı deli çıkarmışsınız. Belli ki adamın psikolijisi iyi değil doktora gitmeyi de kabul etmiş neden sorulana tavsiye vermek yerine her sorudan bağımsız negatif ve kırıcı yorumlar yapıyorsunuz. Üstelik bir kaç konuda da dikkatimi çekti aynı tarz yorumlar. Sanırım sizde olumsuz bir şeyler yaşamışsınız hayatınızda, bundan dolayı olumsuz bakıyorsunuz. Ha yazdığınıza karışmam normalde ama insanlar derdini açıyor burdan etkileniyor çare bekliyorken sizin de onları kırdığınızı düşünüyorum. Bu konuda da yazdıklarımı da düşünürsünüz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?