Arkadaşlar bir süre önce eşimde bazı değerlerin düşük olduğunu fark ettik ve bu değerler önemli değerlermiş yaşına göre olmaması gerekiyormuş. Ayrıca ailesinden birkaç kazık yedi onlar da var ve iyice sinirleri bozuldu normalde çok sakin eğlenceli biri zor da olsa istediklerimi yapar son kuruşuna kadar harcar o yönden de sıkıntı yok ama kalbimi kırınca gönlümü almayı bilmiyor. Ve bana kızıyor. Hem suçlu hem bana kızıyor. Bazen ağlıyor. Diyorum gel doktora gidelim Bi dahaki sefer söz dedi bakalım. Ee tamam da ben de insanım alttan al al nereye kadar illa alınıyorum alınınca bana kızıyor özür dilerim diyor. Diyorum ki özür dilerim demekle olmuyor. 2 cümle kur. Ama yok özür diledim ya diyor..
Neyse ben bunlara da alışırım ama eşim için üzülüyorum eşime ne oldu Bi anda sinirleniyor duygusala bağlıyor kendini pek açan biri değil ne yapabilirim nasıl davranalım suyuna gitmek için yardımcı olun kızlar.
Neyse ben bunlara da alışırım ama eşim için üzülüyorum eşime ne oldu Bi anda sinirleniyor duygusala bağlıyor kendini pek açan biri değil ne yapabilirim nasıl davranalım suyuna gitmek için yardımcı olun kızlar.