- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Ha bak onlar sapik iste hele yaşlılar konduramiyosun ama asıl onlar tehlikeli
Kötü niyetle bakmadiysa nasil bır niyetle bakmış? Çok iğrenç bir durum ya , bende bazen baya açık kızlar önümüzden geçerken eşime bakıyorum bakiyor mu diye guvenmedigimden değil de bakıyorum işte bakıyor mu diye merak . yakalasam sanırım bende yüzüne bakmazdım .Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte.sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
Evet cok iyi biliyorum. Huyunu esimin. İşte o an öyle bir öfkelendimki gözüm birşey görmedi. Sen bana benimle yürürken bu saygısızlığı nasıl yaparsın diye. Ama bildiğim halde yinede çok tuaf oldum.Bak işte kendin diyorsun önünde olmasa bakmazdi diye demek ki eşinin huyunu biliyosun,eşinin sapıkça davranışlar yapmayacağını biliyorsun ve bunu bile bile yatak ayırıp adama tavir alıyorsun :) kafana takma aranizi duzeltin
Sapik adam, değil popoya bakmak yüzünden saçından bile etkilenir karşısındaki kişinin
Bende meraktan baktım esim bakıyormuş diye. Bakmaz olaydım. Baktı süzerek sonra çekti gözünü. Ama bu bile bendeki tufanı koparmaya yetti.Kötü niyetle bakmadiysa nasil bır niyetle bakmış? Çok iğrenç bir durum ya , bende bazen baya açık kızlar önümüzden geçerken eşime bakıyorum bakiyor mu diye guvenmedigimden değil de bakıyorum işte bakıyor mu diye merak . yakalasam sanırım bende yüzüne bakmazdım .
. Çok haklısın başkasının namusuna bakanın kendi namusunu korumaya fırsatı olmuyor...Şunu bilir söylerim . Erkek birine yer gibi bakarsa mutlaka ama mutlaka başkasıda erkegin karisina bakiyor.
Çok gördüm bunu. Kendimde de gördüm
Basit bir ornek veriyim.
Bizim sulalemiz de kimse kuzen veya yabancı yani nikahi düşen insana sarilmaz.
Geriden hoş geldin der hal hatir sorar.
Yani kimse bu bana sarilip opmedi diye bahane bulamaz çünkü geri kalan zamanda hal hatir sorulur. Biz de adet böyledir.
Ama esimin tarafı herkezi öper
Ben basta zorlandim ama kendimi geri cekip sonra guleryuzle karşıdaki insanla edep cercevesinde konuşunca az buçuk alıştılar.
Bayramda esim kız kuzeniyle iki kere sarıldı. Biz de anlayış nasilsa onlarda da böyle şeyler normaldir.
Neyse dedim ki biz de bu böyledir falan haklisin dedi
Sonra benim memleketime gidince benim erkek kuzenim gelip esimin gözü önünde ya gel bir sarılalım deyip sarildi hiç sarilmamistik . Yani Allah çıkartır. Bende hic ses etmedim. Ama esim sinirlendi
Yine söylüyorum erkek yaparsa hanimina da onu yaparlar.
Kızmakta haklısın ama tepkin abartı olmus.Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte.sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
haddinizi bilin ve ne konuştuğunuza dikkat edin!Demekki sizdeki bu zihniyetle seninde başka bir erkeğin bilmem neresine gözün kayıyor öyle mi ☺ ve normal...
Kadının poposu çıplak miydi acaba. İyi birsey gibi anlatma sende burda. Yüzüne saçına bakılsa neyse. Ama mahrem bölgeye bakıldığında az çok niye bakıldığıni çoğumuz anlar burda.haddinizi bilin ve ne konuştuğunuza dikkat edin!
erkeğin orası burası çıplak olursa tabi çarpar herkesin gözüne bir anlık ondan bahsediyoruz burda
dönüp öküz gibi bakmıyorsa dedim dikkat ederseniz!!!
bizde diyoruz ki bu kadar ayrı yatacak kadar abartılacak bişey yokKadının poposu çıplak miydi acaba. İyi birsey gibi anlatma sende burda. Yüzüne saçına bakılsa neyse. Ama mahrem bölgeye bakıldığında az çok niye bakıldığıni çoğumuz anlar burda.
yanlış yapmışsınSaygi kalmadi akşam neler saydım valla. Çıt çıkaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?