- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Duş mu:))))Estağfurullah neden sıkılsın?
Eminim çok güzelsinizdir.
Bir duş yapın,açılırsınız.
Daha kalıcı çözüm lütfen:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duş mu:))))Estağfurullah neden sıkılsın?
kendi kendine gülümsedi diye kızı düşünüyor değil ya.Daha neler her ortamda kadınlar ve erkekler bir arada iş ortamı adı üstünde (İŞ) bu nasıl bir çıkarım?Merhabalar. Bugun icmde olusan sikintiyi anlatmak istiyorum. Esim isten geldi oglen yemegine ymrk yerken, esime birsey anlatıyordum sanki farkli birsey dusunuyor gibi hafif bir gulumseme belirdi yuzunde. Dedim aşkım ne düşünüyorsun dedi birsey degil. Israr ettim demedi. Sonra gulerek simdide dusunclerimdenmi kiskaniyorsun dedi. Bende ne alakasi var dedim. Sonra dedim is yerinde kac kisi calisiyorsun? Dedi bir oglan birde sefim ve birde yeni kiz geldi dedi. Neyse birsey demedim. Sonra ben susunca oda havali birsey, Benden ustun muhendis dedi. Sonra cayimi aldim salona gectim birsey konusmadik. Sonra is saati geldi bana sarilip opup gitti. Ama nedense ben icimde kötü bir his oldu . Ben sormasam hic bahsetmemisti yeni biri geldigini. Esim kiskanc oldugumu dusunuyor. Ama asiri bir kiskanc degilim. Yerine gore. Ama bazen boyle birseyler dusundugune denk geliyorum. Ama nedense icimde suphe olustu. Sizce bir etkilenme falan varmidir. Yoksa ben mi abartiyorum.
+253627252çok haklı bir yorum bende aynısını yaşadım ahh o yeni gelen kadınlar A Askimkizimcanimkizim bence eşinizin aklına sokmayın hiç öyle bir düşünce .Evham yapmayın siz üzerine düştükçe itersiniz bence. Birşey yokmuş gibi davranın. Belkide gerçekten birşey yoktur.
Keske dusla gececek birsey olsan. Bazen ara sira boyle birseyler dusundugunu gulumsedigini farkediyordum. Belkide okisiden etkilenmis konustuklari seylerde hosuna gitmistir. Esim komik sakaci birisi. Belkide komiklik yaparak gjlduruyordur . Diye kurup durdum.Estağfurullah neden sıkılsın?
Kendine bakan biriyim . Ama bu genelde ogleden sonralari esim ogle yemegine gelip gittikten sonra oluyor.Özgüven eksikliğinden demek ki bir de zaten eşinizin düşüncelerimden de mi kıskanıyorsun demesinden baya kıskanç olduğunuz sonucu çıkıyor.
Takmayın kafanıza böyle şeyleri....
Siz kendinize çeki düzen verin şiş gözlerle karşılamayın eşinizi hafif makyaj yapın özenin, güzelimdir diyorsunuz ne güzel işte biraz eşinizin dikkatini çekin.
Kızı da daha fazla sorup aklına olmadık şeyleri sokmayın
Haklisiniz ama iste aklima soz geciremiyorum.Şu an boş yere ağlayıp kendini üzdüğünü biliyorsun değil mi?Ortada bir şey yok ki.Nerden çıktı ağlama,nerden çıktı "benden sıkıldı" lafları.
Kendine gel lütfen.Kendine güven.Eşin akşam niye ağladın dese ne diyeceksin allahaşkına?Bir de aşırı kıskanç değilim demişsin.Kendini de tanımıyorsun.Yazık canına.Yoktur bişey korkma.Senaryolar üretip kendini üzme.
Hadi git bir yüzünü yıka.Bir kahve yap iç.Sakinleş.Üzme kendini.
Hayir ihanete ugramaktan korkmuyorum. Sonrasinda yasayacagim acilardan , girecegim bunalimdan , hayal kiriklarindan, kimseye birdaha guvenemekten korkuyorum ve daha bir suru sey. Karsima gecip ben sikildim bu evlilikten senden, ayrilalim dese peki derim. Ama diger turlusu cok farkli. Insallah boyle birsey olmaz ama insan oglu bu yapmam der yapar sasmam der sasar.Ben sizin gibi hemcinslerimi görünce üzülüyorum.Azıcık öz güven hanımefendi,sıkılırsa gönderirsiniz gider.
Neden bunu kendinize yapıyorsunuz,eşinizi seviyorsunuz ama kendinizi hiç sevmiyorsunuz..
Başka birine bakacağı,sizden sıkılacağı korkularıyla hayat geçmez.
Cidden psikolojik destek alın ya da kendinizin farkına varın....
Calisanlar degise biliyor. Farkli insanlar gruplarina dahil olabiliyor şirkette.Ya gerçekten böyle olmak sizi yormuyor mu. Sanki ilk defa tanışıyormuş gibi işyerinde kaç kaç kişi çalışıyorsunuz diye sormanız zaten garip yani bilmiyor muydunuz zaten bunu. Niye durup dururken sordunuz sırf gülümsedi diye tutup bunu sormuşsunuz o kadar zaman sormadınız mı?
ayrıca neden size açıklama yapsın her dakika yeni bir kız geldi neden desin ki bu seferde vay efendim neden şimdi bunu bana söyledi diye konu açardınız. Paranoyak olmuşsunuz eşiniz bile biliyor ki düşüncelerimdende mi kıskanıyorsun demiş adam. İyi işten çıksın dizinizin dibinde otursun olur mu. Diş sinek bile olmasın etrafında herkes potansiyel erkek avcısı ya gözünüzde ya da eşiniz herkese atlayan karakterde birisi. Ne kadar güvensiz yaşıyoruz artık hayatları..
Ne oldu yeni gelen kadinlardan. Siz ne yaptiniz acarmisiniz?+253627252çok haklı bir yorum bende aynısını yaşadım ahh o yeni gelen kadınlar A Askimkizimcanimkizim bence eşinizin aklına sokmayın hiç öyle bir düşünce .
İyi de siz olmamış bir şey için acı çekiyorsunuz,düşüncesi bile sizi bu hale getirdi,ya yaşarsam diyorsunuz. Sizce bu ruh haliniz normal mi,kafanızın içindekiler kurgu,henüz yaşamadığınız aldatma acısını çekmek daha vahim değilmi?dediğim gibi bir uzman desteği bence şart...Hayir ihanete ugramaktan korkmuyorum. Sonrasinda yasayacagim acilardan , girecegim bunalimdan , hayal kiriklarindan, kimseye birdaha guvenemekten korkuyorum ve daha bir suru sey. Karsima gecip ben sikildim bu evlilikten senden, ayrilalim dese peki derim. Ama diger turlusu cok farkli. Insallah boyle birsey olmaz ama insan oglu bu yapmam der yapar sasmam der sasar.
Bendeihtimallerden konusuyorum. Bilmiyorum belki bendn sikilmistir ve diger kizdan etkilenmistir dedim. Sonucta sabahtan aksama kadar is yerinde goruyor. Birkere olan birsey degil bu halleri. Bazen yatak odasina gidiyor dinlenmek istiyorum diye uzaniyor. Bazen yanlizlik istiyor kendine . Yoksa dusunmek icin vakvitmi ayiriyordu diye usundum yani bugun duydugum diger gunlerinin toplaminin yorumunu kafamda bir yerlere oturttu.İyi de siz olmamış bir şey için acı çekiyorsunuz,düşüncesi bile sizi bu hale getirdi,ya yaşarsam diyorsunuz. Sizce bu ruh haliniz normal mi,kafanızın içindekiler kurgu,henüz yaşamadığınız aldatma acısını çekmek daha vahim değilmi?dediğim gibi bir uzman desteği bence şart...