Esim

Sonsuzum0101

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
511
376
23
35
Merhaba kizlar konu esim
Benim esim ilgisiz benimle pek vakit gecirmez eve gelse tv yada telefon la oynuyor guzel bi soz desen nadir olur yani benim etrafimda kimse boyle degil ve bakiyorum etrafimdaki kadinlar benim kadar ilgilide degil esine ama benimde boyle esimin degismesni istiyorum suan kustuk bu yazdiklarimi onada soyledim soyleyince sinirleniyor daha sana ne yapayim diyor ne yapiyorsa artik bana nasil degistirebilirim esimi cok arkadaslariyla vakit geciriyor benimlede gecirdiginde cok guzel geciyor ama vakti yok sanki bana esi degisen duzelen var mi varsa nasil duzeldi
Simdiden tesekkur ederim

Daha ne kadar konu açıcaksın eşinle alaklı .
Tek çözümünüz BOŞANMANIZ.
Boşanmadığın sürece daha çok yazarsın .

Ve BOŞAN yorumları alırsın.
Kendıne yazık etme artık .

Merhaba kizlar konu esim
Benim esim ilgisiz benimle pek vakit gecirmez eve gelse tv yada telefon la oynuyor guzel bi soz desen nadir olur yani benim etrafimda kimse boyle degil ve bakiyorum etrafimdaki kadinlar benim kadar ilgilide degil esine ama benimde boyle esimin degismesni istiyorum suan kustuk bu yazdiklarimi onada soyledim soyleyince sinirleniyor daha sana ne yapayim diyor ne yapiyorsa artik bana nasil degistirebilirim esimi cok arkadaslariyla vakit geciriyor benimlede gecirdiginde cok guzel geciyor ama vakti yok sanki bana esi degisen duzelen var mi varsa nasil duzeldi
Simdiden tesekkur ederim
Bu arada ben sessiz kalsam niye ilgisizsin niye benimle vakit gecirmiyorsun bir sorun cikmiyor ama dile getirsem kiziyor sanki ben yalan soyluyormusum o oyle degilmis gibi

Daha ne kadar konu açıcaksın eşinle alaklı .
Tek çözümünüz BOŞANMANIZ.
Boşanmadığın sürece daha çok yazarsın .

Ve BOŞAN yorumları alırsın.
Kendıne yazık etme artık .
Canim ben suan calismiyorum elde avucta hic birsey yok iki cocugumla ne yapacam 7 ay ayri kaldim olmadi cocuklarim sut cocugu calisamiyorum boylede olmuyor ama

Canim ben suan calismiyorum elde avucta hic birsey yok iki cocugumla ne yapacam 7 ay ayri kaldim olmadi cocuklarim sut cocugu calisamiyorum boylede olmuyor ama
Ozaman görmezden geliceksın .
Yok yanı başka çaren yok ozaman .
Ne diim ki.
Kadın ısterse herşeyi yapar.
Annem 30 yaşında 3 çocukla ortada kaldı !
Ailesi arkasında değildi .
ben 4 yaşıdaydım diğer ablalaım 8,9 !!!
Naptı nettı baktı bıze. Kimseye muhtac etmedı !

Eşinle ilgileniyorsan hemen bırak! Gün içinde arıyorsan arama yemeyi önüne koy ama ne yemek istersin diye sorma . Sana surat as demiyorum ama ilgilenme. Özgür kadın rolü oyna sana muhtac degilim havası yap. O sormadan söylemeyi bir kenera at. Bişe sormazsa konuşma . Ona nasıl davranıyorsan tersini yap. Eminim düzelme olacaktır

Eşinle ilgileniyorsan hemen bırak! Gün içinde arıyorsan arama yemeyi önüne koy ama ne yemek istersin diye sorma . Sana surat as demiyorum ama ilgilenme. Özgür kadın rolü oyna sana muhtac degilim havası yap. O sormadan söylemeyi bir kenera at. Bişe sormazsa konuşma . Ona nasıl davranıyorsan tersini yap. Eminim düzelme olacaktır
Bende cok ilgi gosterdigimi dusunuyorum zaten bikez 10 gun boyle yaptim anlamadi bile ama tavirli yapmiyacam bu sefer normal sekilde cok ilgilenmiyecem onunla bence bu yuzu ben verdim

Merhaba kizlar konu esim
Simdiden tesekkur ederim
teknolojiyi kullanmasını kısıtla gitsin....

Bir insanı değiştiremezsin , değiştirme hevesi şahsen bana göre bencilliktir. Benim eşim de eve geldiğinde - Yorgun sonuç olarak - tv izler, bilgisayar oyunu oynar, arkadaşlarla sosyal ağ da sohbetleşir. İş hayatımızdan dolayı birbirimize ayırabildiğimiz vakit az da olsa, bunu değerlendirmek her ikimize bağlı tabi. Şimdi ben eşime desem ilgilenmiyorsun diye cevabı “hep sen, hep sen” olcak ardından “ya ben?” sorusu geldiğinde de hönk hönk bakarım kesin :D

Elbette aşk filmindeki gibi romantiklik, sürprizler vs. beklenir, ama gerçek hayata uzak kalmayın, boş yere heves ve umut aşılamayın. Birşeylerin güzel olmasını beklerseniz buna sizinse katkınız olmalı. Değişmesi gereken birşeyler varsa da tek yönlü olamaz.

Back
X