• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Bilmiyorum kalabilir mi ama 1 hafta kaldi hic niyetide yoktu inat asiri inat tuketti beni
Deneyin bakalım ne kadar küs kalabiliyormuş aynı evin içinde? Sonuçta şımarıklık yapmıyorsunuz istediğiniz şeyler zaten olması gereken şeyler. Suçluymuşsunuz gibi gönlünü almanıza gerek yok.

Deneyin bakalım ne kadar küs kalabiliyormuş aynı evin içinde? Sonuçta şımarıklık yapmıyorsunuz istediğiniz şeyler zaten olması gereken şeyler. Suçluymuşsunuz gibi gönlünü almanıza gerek yok.
Deneyecegim ama son kez sonrasi benden bu kadar...

Bazı insanın huyudur bu aksilik.

Ben de geçimli insan değilim, evlensem benden de dert yanılır.

Ama değişmez ki, bazen kadın, bazen erkek inatçıdır.

Zaten evlilik iki başka insanın bir araya gelmesi. Ne bileyim, eğitimli köpek sahiplenmedin ki.

Biraz sabır diyorum, eşin anlattığın kadarıyla sadece kaprisli. Oluversin o kadar. Dünya çok değişik, normal insan yok zaten

Bazı insanın huyudur bu aksilik.

Ben de geçimli insan değilim, evlensem benden de dert yanılır.

Ama değişmez ki, bazen kadın, bazen erkek inatçıdır.

Zaten evlilik iki başka insanın bir araya gelmesi. Ne bileyim, eğitimli köpek sahiplenmedin ki.

Biraz sabır diyorum, eşin anlattığın kadarıyla sadece kaprisli. Oluversin o kadar. Dünya çok değişik, normal insan yok zaten
Kafam o kadar karisik ki inanin bu huyu beni cok yoruyor baska bir problemimiz yok bensiz bir yere gitmez sarilmadan uyumaz ne bilim coluguna cocugan baglidir simdiye kadar bunlarla kendimi avuttum fakat bir de donup kendime bakiyorum yipranmisim onun her dedigini yapmisim bi dogru deger gormemisim ne gerek varmis...

Terapiste falan gitmez o egoistin tekidir. Fakat butun suc bende elin herifini bu kadar simartirsan olacagi bu
Orası da doğru. Yani bilemiyorum ki ne yapılmalı. Hiç taktikten anlamam. Bam bam bam söylerim ben acimam. Allah yardımcınız olsun. Bir süre görmezden gelin kendi başına trip atıp dursun. Küslüğü pekistirmemek lazım. Hep ilk adım sizden gelirse uzatir da uzatır. Aynı evde küs kalmak hoş değil. Bir bilemedin iki gün neyse ama fazlası sinir bozucu. Nereye kadar giderse gitsin siz adım atmayın birakin kalsın yemek yapın ama ona tabak koymayın kendi doldursun ne bileyim birebir diyaloğa girmeyin. Zaten üç küçük çocukla gözünüzün kocayı göreceğini zannetmiyorum.

Kafam o kadar karisik ki inanin bu huyu beni cok yoruyor baska bir problemimiz yok bensiz bir yere gitmez sarilmadan uyumaz ne bilim coluguna cocugan baglidir simdiye kadar bunlarla kendimi avuttum fakat bir de donup kendime bakiyorum yipranmisim onun her dedigini yapmisim bi dogru deger gormemisim ne gerek varmis...
Ama yaşın da çok genç, tecrübezsin evlendiğinde anlattın.
Altından kalkılır bence.
Şikayet etmeden, dillendirsen.
Terapistler mektup yazmayı önerir.
Mektup yazsan uzaklaşıp evden. Ailene gittiğinde.
Ama günlerce yaz, koca defter yaz, günlük gibi.
Özler, okur ile yaramaz mı?
Sen yarından itibaren defter al, ona yaz, tarihiyle yaz.

Ama yaşın da çok genç, tecrübezsin evlendiğinde anlattın.
Altından kalkılır bence.
Şikayet etmeden, dillendirsen.
Terapistler mektup yazmayı önerir.
Mektup yazsan uzaklaşıp evden. Ailene gittiğinde.
Ama günlerce yaz, koca defter yaz, günlük gibi.
Özler, okur ile yaramaz mı?
Sen yarından itibaren defter al, ona yaz, tarihiyle yaz.
Ozlemesine ozler.de bu huylarindan vazgecer mi bilmiyorum her yolu denedim konustum trip attim bagirfim guzellikle anlattim ne bilim uzaklastim o sira biraz duzeliyor ama sonra o muhtesem huylarina geri donuyor

ilk zamanlar hep alttan aldığın için alışmış, hep böyle olsun istiyo. o küssün sende onu pohpohla

17 yaşında evlenmek, 4 sene içinde 3 çocuk yapmak. büyük cesaret valla.

adam da ilgisizse ilgisizdir. heyecan aramayın bence.

Back
X