11 ay sonunda sözlendik 3 ay sözlü kalip evlendik..Siz ne kadar sürede tanışıp evlendiniz ? Neden tam tanımadığınız bir kişi ile evlendiniz ?
Eski eşi de iftira olsun diye onları yazmaz herhalde .
Sürekli tartışma diye..en büyük sorun buymuş eltimle konusmustum bu konuyu çok düzgün dürüst birisidir halan söylediğini asla düşünmüyorum. Cok değişik hareketleri varmış
Anlaşmalı boşanmışlar tazminat ödemiyo sadece cocuguna nafaka ödüyor. Çocuğunu görmeye gidiyor sadece kreste görüyor maalesef izin vermiyolar eski esi ve ailesiBence gozlemleyin . Eski eşe cevap vermemesi olgunluğunu gösterir . Doğru veya yanlış hakaretlere onun seviyesine inip cevap vermemiş . Ama gerçek boşanma nedenlerini hiçbir zaman bilemezsiniz. Olasiliklar uzerinden kavga cikarmayin esinizle .
Acaba bosanma davası anlaşmalı mı çekişmeli mı olmuş ?
Tazminat ödemiş mı eşiniz ?
Eşinizin çocuğu kaç yaşında ?
Eşiniz gorusmuyor mu çocuğu ile ?
Cok güzel özetlemişsiniz cok teşekkür ederim..Çok şüphe sorunlar yaratır. Bırakın akışına. Uyuşturucu satıcısı olup tövbe edip eşiyle birlikte tertemiz hayat yaşayana mı, eşini aldatmış alkol, uyuşturucu olup sonra nasıl bir geri dönüşüm yapanı da tanıyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Evliyken aldatmış olabilir ama o öncedendi. Adam şimdi huzurlu mutlu bir evlilik istiyordur. Şüphelenmeyin. Süslenin, kendinizi sevin, kendinizle barışık olun. Adam yapmıyor sa sizin şüpheniz takıntınız onu sizden soğutacak. Bu hayatta herşey oluyor. Önemli olanı geçmiş değil şimdi. Size mutluluk diliyorum.
Zaten evlilik karari aldığımızda aynılarını dedi.Hatadan ders çıkartmak diye bir şey var. Kadın dedektife kadar uzatmış kolunu, adamı boğmuşta boğmuş. Sonuç; ayrılık.
Mesajlarına cevap verip kavga mı etsin kadınla onuda anlamadım. Adam kargaşadan bıkmış zaten, kadının söyledikleride umrunda değil artık belli ki. Konuşsun dursun diyor. Sizde kadının ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
Bu paronayadan kurtulun. Yazık günah adama. Önüne gelenle yatıp kalkan adamda o kadar ayrıntılara inmeden rahatlıkla anlaşılır.
Eşimin hicbir yanlışını görmedim cok mutluyuz paranoyalarim dışında. Sadece sokakta yürürken acik bi bayan varsa bakar 2 snKadın aldatıldığını kafaya koymuş bunu kanıtlama yoluna girmiş kendi hiçbirşey bulamayınca işi dedektife kadar büyütmüş. Sabit fikirli ve paranoyak. Bazıları demiş çocuklu kadın kolay boşanamaz diye. Boşanamayacak kadın 3 maymunu oynar bunu her kadın bilir burda hep yazılır boşanmayacaksan kurcalama diye. Bu kadın kendi kendini ispatlamaya çalışmış gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden hala da takıntısı devam ediyor. Eşinin bir yanlışını görmediysen huzurunuzu bozma. Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi yanlışa düşürmesin inşallah...
Anlaşmalı boşanmışlar tazminat ödemiyo sadece cocuguna nafaka ödüyor. Çocuğunu görmeye gidiyor sadece kreste görüyor maalesef izin vermiyolar eski esi ve ailesi
Sırf oglu kendinden soğumasın diye sadece kreşte görüyor biraz büyüyünce polisle gitcem dedinasıl izin vermiyor?
mahkeme kararı yok mu?
görebileceği günler belli değil mi?
Ona ben de bakarım yaEşimin hicbir yanlışını görmedim cok mutluyuz paranoyalarim dışında. Sadece sokakta yürürken acik bi bayan varsa bakar 2 sn
:)Ona ben de bakarım ya
Sırf oglu kendinden soğumasın diye sadece kreşte görüyor biraz büyüyünce polisle gitcem dedi
Pardon yaşını yazmamisim 5.yaşında..pff kreş, küçük o zaman çocuk daha. anladım..
konuna gelirsek cevap bile vermemiş demişsin ya, doğrusu o zaten cevap vermemek aksi durumda o ona o ona devam edip durur gereksiz bir tartışma..
eski eşin yazdıklarıyla değil kendi gözlemlerinle değerlendir kocanı.
zaten dedektif tutacak kadar kıskanç bir insanmış.
E daha ne o zaman? Kadın hasta belli ki, kafayı takmış adama. Sizde onun yolundan mı gitmek istiyorsunuz? Adam defalarca uyarmış sizi, 2 gün sonra ayrılırken ne diyebilirsiniz ki? Tahammül etmiş, uyarmış, sabretmiş. Telefon karıştırmak hele ki ne kadar saygısızca. Güzelim ilişkinizi bozmayın. Kadına fırsat vermeyin.Zaten evlilik karari aldığımızda aynılarını dedi.
Ben zaten kavgali gürültülü bi ortamdaydım sadece huzur istiyorum baska bisey degil dedi üstüne basa basa..eşim cok sakin ve anlayışlı merhametli biridir..tek istediği sakinlik.
Kac kere konuştu benimle ben seni aldatacakmışım gibi düşünüyorsun sürekli ikimizede hayatı zindan etme dedi defalarcaseninle mutlu oldugum kadar ilk esimle olmadim dedi.ki abisi falan konuşmuştu benimle cok mutlu heyecanli hep böyle olsun ins diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?