- Konu Sahibi turuncupipet
Sır gibi saklanan ısım gerçekten merak ettım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar daha önce bi kaç konu açmıştım isim meselesinden dolayı. Çocuğumun isim meselesi memleket meselesine döndü resmen.
En son konuşmamızda eşim görümcemle konuştu o da demez mi mecbursun tek erkek çocuksun koyacaksın annemin ismini. Arkadan kaynanam şimdi güzelce konuşuyorken koyun bence sonra çingene bağlarım dedi:)
Neyse arkadaşlar bu insanlar gülerek bu iğrenç cümleleri söylerken eşim ikili oynadı her zaaman ki gibi o da kakara kikiri tabii
Neyse eşimle her zaman ki gibi atıştık resmen şu hamile halimle benim pskolojimi bozdular. Eşimle iki gün önce konuştum bir şeyleri görmesini sağlamaya çalıştım. Sadece sessizce beni dinledi hiç bir yorum yapmıyor
Biraz zaman geçince "Ya aslında onlar öyle demek istemedi, onlar o niyetle söylemedi" demez mi?
Ya inanın hayatım boyunca hangi insanla bir meseleyi konuşsam hep hallolmuştur. Yani eşim benim iyi olmadığımı görüyor bu insanlar yüzünden stres yapıyorum ama adaama sanki bu olanlar masal gibi geliyor.
Ne yaptıysam bu insan annesinin art niyetli olduğunu anlamadı. Kızdım olmadı, güzelce konuştum olmadı, sessiz kaldım olmadı.
Yok olmuyor yani ya benim eşiim gerizekalı ya da ben bir şeyleri anlatamıyorum bu insana.
Ben çok zor hamile kaldım hala da her gün iğne vuruluyorum. Yani bi ara keşke hamile olmasaydım düşüncesine bile girdim. Bu insanlar bana hamileliğimi zehir ettiler.
Ben bu insanla nasıl iletişime geçicem gerçekten elim kolum bağlandı.
Takmayın bu kadar hangi ismi koymak isterseniz onu koyun .Arkadaşlar daha önce bi kaç konu açmıştım isim meselesinden dolayı. Çocuğumun isim meselesi memleket meselesine döndü resmen.
En son konuşmamızda eşim görümcemle konuştu o da demez mi mecbursun tek erkek çocuksun koyacaksın annemin ismini. Arkadan kaynanam şimdi güzelce konuşuyorken koyun bence sonra çingene bağlarım dedi:)
Neyse arkadaşlar bu insanlar gülerek bu iğrenç cümleleri söylerken eşim ikili oynadı her zaaman ki gibi o da kakara kikiri tabii
Neyse eşimle her zaman ki gibi atıştık resmen şu hamile halimle benim pskolojimi bozdular. Eşimle iki gün önce konuştum bir şeyleri görmesini sağlamaya çalıştım. Sadece sessizce beni dinledi hiç bir yorum yapmıyor
Biraz zaman geçince "Ya aslında onlar öyle demek istemedi, onlar o niyetle söylemedi" demez mi?
Ya inanın hayatım boyunca hangi insanla bir meseleyi konuşsam hep hallolmuştur. Yani eşim benim iyi olmadığımı görüyor bu insanlar yüzünden stres yapıyorum ama adaama sanki bu olanlar masal gibi geliyor.
Ne yaptıysam bu insan annesinin art niyetli olduğunu anlamadı. Kızdım olmadı, güzelce konuştum olmadı, sessiz kaldım olmadı.
Yok olmuyor yani ya benim eşiim gerizekalı ya da ben bir şeyleri anlatamıyorum bu insana.
Ben çok zor hamile kaldım hala da her gün iğne vuruluyorum. Yani bi ara keşke hamile olmasaydım düşüncesine bile girdim. Bu insanlar bana hamileliğimi zehir ettiler.
Kimse diretmediSaygı duyuyorum insan bazı şeyleri tecrübe edince bunlara takılmamaya çalışıyor
Bana kimse diretmedi dediğim gibi konuşulmadı isim
isimlerin mühim olmadıgını önemli olanın sağlık oldugunu anladımKimse diretmedi
Isim konusu konusulmadi ama sevmediginiz birinin ismini koydunhz
Pardon ama niye?
Cidden anlamadim
annesinin adı konulsa ne olur yani bukadar abartmayın
annesinin adı konulsa ne olur yani bukadar abartmayın
Canim inşallah istediğin ismi koyarsın ama esin bir şekilde koysa bile mahkemeye verip ismi değişebilirsin eşim benim onayım olmadan koydu diyebilirsin değişiyor ve örneği varDedim hepsini dedim. Oğluna güveniyor kadın benim kocam da kırk dalda oynuyor resmne
Hamile olan doğuracak olan istemiyor bu kadar basit evet konulsa kıyamet kopmaz ama istemiyor. Ayrıca tedavi ile Bebek sahibi olmuş hala daha iğne oluyormuş. Şimdi bu kadına ille de Benim ismimi koyacaksın diye baskı yapılmamalı.annesinin adı konulsa ne olur yani bukadar abartmayın
pekala öyle :)E her isteyenin adı koyulursa çocuğun kaç adı olur, bunun babannesi ananesi halası teyzesi, hatta komşusu kuzeni ... var. Bitmiyor ki:)
Herkesi memnun edemezsiniz, en güzeli çocuğunuza yakıştırdığınız ismi koyarsınız, herkes kabullenir.
hanım tedaviyle hamile kalmış zaten üzülmese daha iyiabartan hamıle olan anne adayları degıl, babaanneler....
aynı sebebin stresi ve psikolojisinden yani kocası kaynanası ve görümcesinin saçmalıkları yüzünden bir arkadaşım erken doğum yaptı..ahanda bu yorumu okutun kocanıza.Arkadaşlar daha önce bi kaç konu açmıştım isim meselesinden dolayı. Çocuğumun isim meselesi memleket meselesine döndü resmen.
çingene olduğunuzu bilseydim sizin ailenin sokağından geçmezdim artık standart bir insana dönemez misiniz yoksa bu ortaklığın bitmesine ramak kaldı diyebilirsiniz.O kadının ismi önemli değil arkadaşlar
Ben bu kadının ismini tavırlarından dolayı istemiyorum
Ne demek mecbursun yapacaksın çingene bağlarımlar falan
Sevmediğim bir insanın ismi güzel olsa ne yazar