Eşim..

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
merhaba kk güzel insanları
Benimde bir derdim var, normal de çok takmadığım bir konuydu ama bu ara kafama bayağı taktım nasıl davranıcağımı bilemedim, o yüzden size danışayım dedim
Eşimle 4 aydır evliyiz, küçük bir dükkanımız var poğaça,börek dükkanı
Eskiden eşim tekel bayisi vardı ayıptır söylemesi deli gibi para kazanıyordu sevgili olduğumuz zamanlarda beni götürmediği yer kalmıyordu onunla gezmeye çok alıştım ve aşırı derecede keyifli oluyordu hoşuma gidiyordu bende gezmeyi çok seven insanım eve bağlı kalamıyorum
Tekeli kapattı tekrar bi tekel bayi açıcaktı başka yerde ben izin vermedim tekel olsun istemedim daha doğrusu o parayı haneye sokmak istemedim o yüzden poğaça börek dükkanı açalım dedim her neyse
Dükkanı açtık, bu dükkanın geliri bize yetmemeye başladı eşim de bu sefer yüzü asılmaya başladı yetişemedi ödemelere sıkıştık baya bi
Yüzüme bile gülmüyor, yani hadi dışarı çıkalım diyorum param yok diyor olsun diyorum hani 1 2 turlasak sokakta bile yeter (biraz açılsın kendine gelsin istiyorum) otur oturduğun yerde (evde) diyor tersliyor sadece çıktığımız yer bi kayınvalidem birde annemlere gidiyoruz hiç eskisi gibi değil düşünürken bile beni istemiyor yanında güldürmeye çalışıyorum ne bileyim kaç sefer konuştum bak yapma böyle işte sen negatif olursan banada yansıtıyorsun bu şu filan konuşuyoruz seninle alakası yok diyor kapatıyor konuyu napıcam bilmiyorum nasıl davranıcam.

Alkol satıldığı için mi o işi bırakmasını istediniz ?

Börek satan biryerdense baska bir iş yapabilir mesela market Dükkan bakkal gibi

Memlekette ne çok içen varmış:))
İşin şakası tabii...

Adamın bildiği yaptığı işten alıkoymuşsunuz...

Ne kadar süredir tekel bayi işletiyordu?

sevgiliyken o parayı harcamada sorun yokta evlenince mi eve sokmak istemediniz?

yani takıldım oraya kusura bakmayın.

Benimde dikkatimi çekti o kısım siz benden önce sormuşsunuz, sonuçta o zamanda o parayı birlikte harcayıp yiyip-içiyor, gezip-tozuyorlardı. Evlendikten sonra parayı eve sokmak istememek de biraz tuhaf geldi.

Adam bildigi ve para kazandigi isi yapacakti
Yanlis mudahalede bulunmussunuz
O sıralar başka dükkan bulamadı bulsa açıcaktı ben sadece öneride bulunmuştum o sıralar kafasına yattı tekel diye isteseydi diretirdi benide dinlemezdi ki zaten bence ama bir yandan babası filanda pek istemedi tekel açsın filan

Esinizin tekel bayiisi varken mutlu muydu? Bence insan mutlu oldugu isi yapmali. Engel olmamaliydiniz. Yeniden acabilir. O sekilde konustunuz mu hic?
Tabiki Konuştuk söyledim iyi olucaksan aç dedim dükkan bakıyor şimdi ama yüzü asılmasına çok üzülüyorum hatta istiyorsan dükkanıda devret dedim devredicek galiba bilmiyorum

Tekeli kapattı tekrar bi tekel bayi açıcaktı başka yerde ben izin vermedim tekel olsun istemedim daha doğrusu o parayı haneye sokmak istemedim o yüzden poğaça börek dükkanı açalım dedim her neyse
Siz izin vermemissiniz ilk mesajinizda oyle anlasiliyor. Bir hatadir olmus,umarim tekrar tekel acabilir de maddi manevi mutlu olur esiniz

Sevgiliyken o parayı harcıyordunuz sorun yoktu evlenince neden sorun oldu?

Siz tekel bayisi olduğunu, isinin bu oldugunu bile bile evlenmişsiniz. Evlendikten sonra niye iş degisikligi yaptırdınız?

Tabiki Konuştuk söyledim iyi olucaksan aç dedim dükkan bakıyor şimdi ama yüzü asılmasına çok üzülüyorum hatta istiyorsan dükkanıda devret dedim devredicek galiba bilmiyorum
Biz kadinlar bazen anlamadigimiz islerde cok mudahaleci oluyoruz. Bence bu size ders olsun. Bir de bana garip gelen su oldu,hic mi fizibilitesini yapmadi esiniz? Benim bulundugum semtte tekel bayii en kotu ihtimal 30 bin kazaniyor. Borekcinin yuzune bakan yok cunku artik marka borekciler var. Bunu hesaplayamayan insan garip geldi

Sevgiliyken yemiş içmişsin o parayla
evlenince mi eve sokmak istemedin ?
Ben o sıradada söylüyordum,bu konuda da onun negatifliliğinden bahsettim nasıl bir davranış sergilemem lazım dedim dediğim gibi tekel bayi açması sıkıntı değildi ben ona zamanında da söyledim sadece ordan gelen geliri haneye sokmak istemediğimi belirttim onuda geçtim poğaça dükkanı açalım dediğimde yanaştı kendi kafasında tekel bayi olsaydı dinlemezdi açardı zaten hani pek bi sıkıntı görmüyorum ben burda zaten.

Sevgiliyken o parayı harcıyordunuz sorun yoktu evlenince neden sorun oldu?

Siz tekel bayisi olduğunu, isinin bu oldugunu bile bile evlenmişsiniz. Evlendikten sonra niye iş degisikligi yaptırdınız?
Belediye kapattırdı ben kapattırmadım bizim belediye biraz sofi olduğu için çok derin konular

Onu bende bilmiyorum pek onun parasıyla aldığı herşey gitti orası ayrı konu ben pskolojik olarak napıcağımı sormuştum.

Siz izin vermemissiniz ilk mesajinizda oyle anlasiliyor. Bir hatadir olmus,umarim tekrar tekel acabilir de maddi manevi mutlu olur esiniz
Evet şimdi farkettim anlatamamışım olayı ya şöyle toplıyım o sıralar tekrar ediyim tekel bayi açmak istedi ben şöyle dedim ‘’ açsan işte onun parasıyla biliyosun geçmişte araba kaza oldu evi satmak zorunda kaldın işte tekrar açarsan böyle şeylerle karşılaşmayalım pek sıcak bakmıyorum açmana’’ gibi şeyler söylemiştim haklısın dedi bende pek istemiyorum dedi sonrasında poğaçaya yöneldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…