- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aleynanur41
-
o parayı haneye sokmak istemedim
sevgiliyken o parayı harcamada sorun yokta evlenince mi eve sokmak istemediniz?
yani takıldım oraya kusura bakmayın.
O sıralar başka dükkan bulamadı bulsa açıcaktı ben sadece öneride bulunmuştum o sıralar kafasına yattı tekel diye isteseydi diretirdi benide dinlemezdi ki zaten bence ama bir yandan babası filanda pek istemedi tekel açsın filanAdam bildigi ve para kazandigi isi yapacakti
Yanlis mudahalede bulunmussunuz
Tabiki Konuştuk söyledim iyi olucaksan aç dedim dükkan bakıyor şimdi ama yüzü asılmasına çok üzülüyorum hatta istiyorsan dükkanıda devret dedim devredicek galiba bilmiyorumEsinizin tekel bayiisi varken mutlu muydu? Bence insan mutlu oldugu isi yapmali. Engel olmamaliydiniz. Yeniden acabilir. O sekilde konustunuz mu hic?
O sıralar başka dükkan bulamadı bulsa açıcaktı ben sadece öneride bulunmuştum o sıralar kafasına yattı tekel diye isteseydi diretirdi benide dinlemezdi ki zaten bence ama bir yandan babası filanda pek istemedi tekel açsın filan
Siz izin vermemissiniz ilk mesajinizda oyle anlasiliyor. Bir hatadir olmus,umarim tekrar tekel acabilir de maddi manevi mutlu olur esinizTekeli kapattı tekrar bi tekel bayi açıcaktı başka yerde ben izin vermedim tekel olsun istemedim daha doğrusu o parayı haneye sokmak istemedim o yüzden poğaça börek dükkanı açalım dedim her neyse
Biz kadinlar bazen anlamadigimiz islerde cok mudahaleci oluyoruz. Bence bu size ders olsun. Bir de bana garip gelen su oldu,hic mi fizibilitesini yapmadi esiniz? Benim bulundugum semtte tekel bayii en kotu ihtimal 30 bin kazaniyor. Borekcinin yuzune bakan yok cunku artik marka borekciler var. Bunu hesaplayamayan insan garip geldiTabiki Konuştuk söyledim iyi olucaksan aç dedim dükkan bakıyor şimdi ama yüzü asılmasına çok üzülüyorum hatta istiyorsan dükkanıda devret dedim devredicek galiba bilmiyorum
Ben o sıradada söylüyordum,bu konuda da onun negatifliliğinden bahsettim nasıl bir davranış sergilemem lazım dedim dediğim gibi tekel bayi açması sıkıntı değildi ben ona zamanında da söyledim sadece ordan gelen geliri haneye sokmak istemediğimi belirttim onuda geçtim poğaça dükkanı açalım dediğimde yanaştı kendi kafasında tekel bayi olsaydı dinlemezdi açardı zaten hani pek bi sıkıntı görmüyorum ben burda zaten.Sevgiliyken yemiş içmişsin o parayla
evlenince mi eve sokmak istemedin ?
Belediye kapattırdı ben kapattırmadım bizim belediye biraz sofi olduğu için çok derin konularSevgiliyken o parayı harcıyordunuz sorun yoktu evlenince neden sorun oldu?
Siz tekel bayisi olduğunu, isinin bu oldugunu bile bile evlenmişsiniz. Evlendikten sonra niye iş degisikligi yaptırdınız?
Onu bende bilmiyorum pek onun parasıyla aldığı herşey gitti orası ayrı konu ben pskolojik olarak napıcağımı sormuştum.Muhtemelen herşeyin sebebi olarak sizi görüyor,tüm bu yaşadığı sıkıntıların. Dini açıdan cidden tekel bayii sahibi olmak günah mı bilmiyorum bu arada ama bu şekilde müdahale etmek cok doğru değil.
Evet şimdi farkettim anlatamamışım olayı ya şöyle toplıyım o sıralar tekrar ediyim tekel bayi açmak istedi ben şöyle dedim ‘’ açsan işte onun parasıyla biliyosun geçmişte araba kaza oldu evi satmak zorunda kaldın işte tekrar açarsan böyle şeylerle karşılaşmayalım pek sıcak bakmıyorum açmana’’ gibi şeyler söylemiştim haklısın dedi bende pek istemiyorum dedi sonrasında poğaçaya yöneldi zatenSiz izin vermemissiniz ilk mesajinizda oyle anlasiliyor. Bir hatadir olmus,umarim tekrar tekel acabilir de maddi manevi mutlu olur esiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?