Eşim..

Ya insanlar önceden yaptığı şeylere pişman olabilir. Benim de geçmişte yaptığım hatalar oldu sonra pişman oldum tövbe ettim bıraktım. İnsanlar hata yapar düşüncesi değişir vazgeçer tövbe eder bu normal bı şey. Demekki bayana evlenince sevgiliyken yaptığı yanlış gelmiş yuvasına öyle para sokmak istememiş ne var bunda. Ve bence doğru da yapmış. Keşke her eş sizin gibi günah olabilecek şeyleri yapmasına engel olsa kocalarının. Kendinizle gurur duyun bence. Eşinize de zaman verin biraz zamanla düzelecek inaniyorum.o da doğruyu gorecektir

börekçiyi tekele çevirebilirseniz oturup konuşun istediği işi yapsın. Evde huzursuzluk ve parasızlık zor

Şu yazılanları gördükçe ben de bazı kadınlara acıyorum. Para icin eşlerinin günaha harama yönelmesine bile göz yumuyorlar yazık ya cidden yazık.
Hanımefendi herkesin dini inancı kendine. Kelimelerinizi dikkatli seçin.

İnsanların kişisel tercihlerini yargılayıp, acımak size kalmadı.

Mune

Hanımefendi herkesin dini inancı kendine. Kelimelerinizi dikkatli seçin.

İnsanların kişisel tercihlerini yargılayıp, acımak size kalmadı.

Mune
Herkes de bu bayanın eşine aciyorum demiş. Bu bayanın inancı da böyle. Herkes ona göre yorum yapsın o zaman. Hataliymis çok kötü bir şey yapmış gibi bayanın üstüne gidilmesin o zaman. Ben kimsenin inancına karismiyorum herkesin doğrusu yanlişi kendine. Ama konuyu açan bayana da çok kötü bir şey yapmış gibi davranılması yanlış. Onun inancına göre de yaptığı doğru. Herkesin inancı kendine ve herkes öyle konuşmalı.yorumlari okursanız herkes çok yanlış bir şey yapmış gibi yüklenmiş bayana. Ben de ona göre böyle bir yorumda bulundum kimsenin inancı beni ilgilendirmez yoksa

tekel bayisinin parasını sevgili iken yemek ile evli iken yemek arasındaki fark nedir sence tam olarak?
belli ki sen de içten içe o günleri özlüyosun, adamın da özlemesi normal

Bana konu sahibinin eşine acıdığını söyleyen tek bir kişi bile gösteremezsiniz.

İnsanlar sevgiliyken tekelden gelen parayı harcamada sorun bulmayıp, evlenince o parayı eve sokmak istememesine karşı yorumda bulundular.

Fikir almak için girilen bir yerde insanlar fikirlerini hakarete varmadığı sürece açıkça belirtmekte özgür. Konu sahibine kimse küfredip, hakaret etmemiş.

Ama siz insanlara acıdığınızı söyleyerek bazı sınırları aşıyorsunuz. Maksadınız kötü olmayabilir ama bazı kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.

Benim mesajimdan iki üste bakarsanız bir bayan bazı adamlara aciyorum diye yazmış. Konuyu açan bayanı haksız bulup. Ben de ona istinaden yazdim.Bayanın eşinin acınacak bir yanı yok bence . Tam tersi konuyu açan kişi takdir edilecek bir şey yapmış bana gore. İyice bakarsanız gorursunuz. Kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok günlük hayatımda da kimsenin hayatına karışan laf dahi eden biri değilim . Ama burda yapılan yorumlar da karsidakinin inancı boylyese ona göre yapılmalı.yoksa kimseye hakaret gibi bir amacım yok olmaz da

Kusura bakmayın, yeni bir yorum olduğu için dikkatimden kaçmış. Fakat siz herkesi acımakla suçladınız?

Direk o kişiye cevap verip buradaki herkesi suçlamamanız gerekirdi.

Ben size katılmıyorum, tekel ürünü satanlar haram para mı kazanıyor ne ilgisi var? Bence bu genellemeyi yapmak asıl günah olan. Adam dükkanında satışına izin verilen, devletin bandrollünü taşıyan tekel ürününü satıyorsa, bunun vergisini de ödüyorsa haram neresinde? Hırsızlık yapmıyor kul hakkı yemiyor. İsteyen alır içer istemeyen almaz. Günahı alıp içende satanda değil.

Kusura bakmayın, yeni bir yorum olduğu için dikkatimden kaçmış.

Yinede direk o kişiye cevap verip buradaki herkesi suçlamamanız gerekirdi.
Ben o bayana göre yazdım yeni kullandığım için bu siteyi herkese açık olmuş onun yorumuna yazdım oysa kimseye hakaret niyetim yok. Herkesin inancı kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…