- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi Aleynanur41
-
Hanımefendi herkesin dini inancı kendine. Kelimelerinizi dikkatli seçin.Şu yazılanları gördükçe ben de bazı kadınlara acıyorum. Para icin eşlerinin günaha harama yönelmesine bile göz yumuyorlar yazık ya cidden yazık.
Herkes de bu bayanın eşine aciyorum demiş. Bu bayanın inancı da böyle. Herkes ona göre yorum yapsın o zaman. Hataliymis çok kötü bir şey yapmış gibi bayanın üstüne gidilmesin o zaman. Ben kimsenin inancına karismiyorum herkesin doğrusu yanlişi kendine. Ama konuyu açan bayana da çok kötü bir şey yapmış gibi davranılması yanlış. Onun inancına göre de yaptığı doğru. Herkesin inancı kendine ve herkes öyle konuşmalı.yorumlari okursanız herkes çok yanlış bir şey yapmış gibi yüklenmiş bayana. Ben de ona göre böyle bir yorumda bulundum kimsenin inancı beni ilgilendirmez yoksaHanımefendi herkesin dini inancı kendine. Kelimelerinizi dikkatli seçin.
İnsanların kişisel tercihlerini yargılayıp, acımak size kalmadı.
Mune
Bana konu sahibinin eşine acıdığını söyleyen tek bir kişi bile gösteremezsiniz.Herkes de bu bayanın eşine aciyorum demiş. Bu bayanın inancı da böyle. Herkes ona göre yorum yapsın o zaman. Hataliymis çok kötü bir şey yapmış gibi bayanın üstüne gidilmesin o zaman. Ben kimsenin inancına karismiyorum herkesin doğrusu yanlişi kendine. Ama konuyu açan bayana da çok kötü bir şey yapmış gibi davranılması yanlış. Onun inancına göre de yaptığı doğru. Herkesin inancı kendine ve herkes öyle konuşmalı.yorumlari okursanız herkes çok yanlış bir şey yapmış gibi yüklenmiş bayana. Ben de ona göre böyle bir yorumda bulundum kimsenin inancı beni ilgilendirmez yoksa
Benim mesajimdan iki üste bakarsanız bir bayan bazı adamlara aciyorum diye yazmış. Konuyu açan bayanı haksız bulup. Ben de ona istinaden yazdim.Bayanın eşinin acınacak bir yanı yok bence . Tam tersi konuyu açan kişi takdir edilecek bir şey yapmış bana gore. İyice bakarsanız gorursunuz. Kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok günlük hayatımda da kimsenin hayatına karışan laf dahi eden biri değilim . Ama burda yapılan yorumlar da karsidakinin inancı boylyese ona göre yapılmalı.yoksa kimseye hakaret gibi bir amacım yok olmaz daBana konu sahibinin eşine acıdığını söyleyen tek bir kişi bile gösteremezsiniz.
İnsanlar sevgiliyken tekelden gelen parayı harcamada sorun bulmayıp, evlenince o parayı eve sokmak istememesine karşı yorumda bulundular.
Fikir almak için girilen bir yerde insanlar fikirlerini hakarete varmadığı sürece açıkça belirtmekte özgür. Konu sahibine kimse küfredip, hakaret etmemiş.
Ama siz insanlara acıdığınızı söyleyerek bazı sınırları aşıyorsunuz. Maksadınız kötü olmayabilir ama bazı kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.
Kusura bakmayın, yeni bir yorum olduğu için dikkatimden kaçmış. Fakat siz herkesi acımakla suçladınız?Benim mesajimdan iki üste bakarsanız bir bayan bazı adamlara aciyorum diye yazmış. Konuyu açan bayanı haksız bulup. Ben de ona istinaden yazdim.Bayanın eşinin acınacak bir yanı yok bence . Tam tersi konuyu açan kişi takdir edilecek bir şey yapmış bana gore. İyice bakarsanız gorursunuz
Ben size katılmıyorum, tekel ürünü satanlar haram para mı kazanıyor ne ilgisi var? Bence bu genellemeyi yapmak asıl günah olan. Adam dükkanında satışına izin verilen, devletin bandrollünü taşıyan tekel ürününü satıyorsa, bunun vergisini de ödüyorsa haram neresinde? Hırsızlık yapmıyor kul hakkı yemiyor. İsteyen alır içer istemeyen almaz. Günahı alıp içende satanda değil.Işin maneviyatını düşünürsen iyi yapmışsınız çünkü içki içen olsun satan olsun üreten olsun harhangi bir şekilde bu işi yapıyor olsun bu harama girer,zira kötülüğün anasıdır içki.
Fakat durumunuz kötüye gidiyoz altarnatif biseyler düşünmeniz gerekir.
Sen geçmiş zamanda beraber yiyip içtiyseniz bundan gelen paraları, bu demek değildir ki ya hep ya hiç, böyle bir mantık olamaz, zararın neresinden dönsen kârdır.
Sanki arkadaşlar hepsi bir ağızdan yazmış.
Insan bazen toydur ama sonradan daha mantıklı olabilir bu herkez için geçerlidir
Allah size bir kolaylık gösterecektir ,sırf bu helâl para kazanmak istediğinizden dolayı.
Ben o bayana göre yazdım yeni kullandığım için bu siteyi herkese açık olmuş onun yorumuna yazdım oysa kimseye hakaret niyetim yok. Herkesin inancı kendine.Kusura bakmayın, yeni bir yorum olduğu için dikkatimden kaçmış.
Yinede direk o kişiye cevap verip buradaki herkesi suçlamamanız gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?