- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aleynanur41
-
Börekçiden anlayan bir insan değildi ayda 30 bin kazanıyorsa burası 5 bin kazanıyor işte doğru haklısınızBiz kadinlar bazen anlamadigimiz islerde cok mudahaleci oluyoruz. Bence bu size ders olsun. Bir de bana garip gelen su oldu,hic mi fizibilitesini yapmadi esiniz? Benim bulundugum semtte tekel bayii en kotu ihtimal 30 bin kazaniyor. Borekcinin yuzune bakan yok cunku artik marka borekciler var. Bunu hesaplayamayan insan garip geldi
Onuda düşünüyor doğruAlkol satıldığı için mi o işi bırakmasını istediniz ?
Börek satan biryerdense baska bir iş yapabilir mesela market Dükkan bakkal gibi
O sıralar gezdiğinde anlamıyorsun tabi anlamıyorsun derken dükkanı birden belediye kapattırmak istedi sonrasında araba kaza yaptı evi sattı bunlar sevgiliyken oldu para geldiği gibi gitti derler ya onun gibi düşününBenimde dikkatimi çekti o kısım siz benden önce sormuşsunuz, sonuçta o zamanda o parayı birlikte harcayıp yiyip-içiyor, gezip-tozuyorlardı. Evlendikten sonra parayı eve sokmak istememek de biraz tuhaf geldi.
sevgiliyken tekelden gelen para ile gezip tozmuşsunuz. evlenince haneye sokmak istemedim diyorsunuz. alakası ne?
cevabı yukarıdadırBende sevgiliyken gezip tozarken o parayi harcayıp Evlendikten sonra eve sokmak istememis olmanıza takıldım. Sonucta o parayi gene siz birlikte harciyordunuz değil mi ? Bence karismakla büyük hata yapmışsınız bırakın adam istediği işi yapsın belki bu börek işini de sevmedi bilemezsiniz
Yani paranın hayrini görmedi diyosun. O zaman börek işinden daha çok iş yapabilecek bir yer açsın çünkü Tekel den o kadar para kazanıp şimdi kazanamiyorsa psikolojik olarak sıkıntı yaşayabilir esin maddi açıdan sende bu süreçte destek olmaya çalış ama dışarı çıkalım falan demek yerine evde yapabileceginiz aktivite ayarlaO sıralar gezdiğinde anlamıyorsun tabi anlamıyorsun derken dükkanı birden belediye kapattırmak istedi sonrasında araba kaza yaptı evi sattı bunlar sevgiliyken oldu para geldiği gibi gitti derler ya onun gibi düşünün
birde o açıdan bakıyım evet doğruYani paranın hayrini görmedi diyosun. O zaman börek işinden daha çok iş yapabilecek bir yer açsın çünkü Tekel den o kadar para kazanıp şimdi kazanamiyorsa psikolojik olarak sıkıntı yaşayabilir esin maddi açıdan sende bu süreçte destek olmaya çalış ama dışarı çıkalım falan demek yerine evde yapabileceginiz aktivite ayarla
Vallaha söyledim olmaz diyorSiz de çalışsanız? Onun kazandığı eve yetiryorsa, sizin çalıştığınızla çok rahat gezer tozar, keyfinize bakarsınız.
Çoğu aynı şeyi söylüyor, ama 1-2 maaşınızı aldıktan sonra emin ol hoşlarına gidiyor.Vallaha söyledim olmaz diyor
Aynı noktaya takıldım , yazacaktım ki siz yazmışsınız..sevgiliyken o parayı harcamada sorun yokta evlenince mi eve sokmak istemediniz?
yani takıldım oraya kusura bakmayın.
Ruhsatı yoksa kapatır tabi belediye sofu olduğundan milletin dükkanını kapatmaz senin de belediyeden aşağı kalır yanın Yok sende börekçi istemişsin. Yetişmiyorsa gir işe çalışBelediye kapattırdı ben kapattırmadım bizim belediye biraz sofi olduğu için çok derin konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?