- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
Mrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor
Guncelleme:Mrb arkadaslar.Içinde bulunduğum durumdan dolayı bosanmam biraz engel teşkil ettiği için kendi evimde hala kaliorum kocam daha gelmedi bizimle hiçbir şekilde konusmuyor görüşmüyor çocukları aramıyor kizim arayinca konusmadi telefonu kapatti sonra bana mesajlar atti.artık beni aramayın numaramı silin bitti bu evlilik çocuklara bakamiorsan gönder yanima diye.bende 2 senedir sahipsiz biraktin tek gidip geliyordum o zaman niye bosamadinda şimdi evimizde kaldık diye bosuyorsun dedim.yazmadı bende yazMadim.hiçbir ihtiyacımızı karsiilamiyor karışmıyor son durum bu.
Guncelleme:Mrb arkadaslar.Içinde bulunduğum durumdan dolayı bosanmam biraz engel teşkil ettiği için kendi evimde hala kaliorum kocam daha gelmedi bizimle hiçbir şekilde konusmuyor görüşmüyor çocukları aramıyor kizim arayinca konusmadi telefonu kapatti sonra bana mesajlar atti.artık beni aramayın numaramı silin bitti bu evlilik çocuklara bakamiorsan gönder yanima diye.bende 2 senedir sahipsiz biraktin tek gidip geliyordum o zaman niye bosamadinda şimdi evimizde kaldık diye bosuyorsun dedim.yazmadı bende yazMadim.hiçbir ihtiyacımızı karsiilamiyor karışmıyor son durum bu.
Son düzenleme: