eşim...

Kirmizikafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
397
190
33
32
Mrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor

Guncelleme:Mrb arkadaslar.Içinde bulunduğum durumdan dolayı bosanmam biraz engel teşkil ettiği için kendi evimde hala kaliorum kocam daha gelmedi bizimle hiçbir şekilde konusmuyor görüşmüyor çocukları aramıyor kizim arayinca konusmadi telefonu kapatti sonra bana mesajlar atti.artık beni aramayın numaramı silin bitti bu evlilik çocuklara bakamiorsan gönder yanima diye.bende 2 senedir sahipsiz biraktin tek gidip geliyordum o zaman niye bosamadinda şimdi evimizde kaldık diye bosuyorsun dedim.yazmadı bende yazMadim.hiçbir ihtiyacımızı karsiilamiyor karışmıyor son durum bu.

Son düzenleme:
Ne diye hala sürdürüyorsun evliliğini? Bi araştır bakalım çocuklarının kac kardeşi var ?

Annesine babasına ücretsiz bakıcı/hizmetçi tutmuş adam ..
Anneside uvey oluyor.1.5 yil bekledim sabrettim 2 cocugu yanina almak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum

Eski konuma bakarsanız orda yaşadıklarım yazıyor boşanmaya kadar geldim ama o kolumdan tutup sokağa atacakmis

Allahın aşkına kendiniz için bir şey yapın artık, lütfen ya...
Gidin eve, boşasın sizi, tazminat da alırsınız diye tahmin ediyorum çünkü hiçbir hakim bu durumu onun lehine çevirmez. Artık vazgeçin, olmayacak işte. Adamın kiminle düşüp kalktığını bile bilmiyorsunuz.

memlekette ayrı eve çıktınız ama buna rağmen sizi almıyorsa İstanbul’a bilin ki o orda başka biriyle yeni bir yaşam kurmuş.ayrı evde konu komşunun diline düşmeyesiniz ve eş dost onu ayıplamasın diye kp- üvey kv ye gitmenizi istiyor.

Oysaki kp in evinden gidişiniz tahammülünüzün sonuna geldiğini ve aile bütünlüğü konusundaki ciddiyetinizi gösteriyor.ama kocanız bu mesajı alacak kadar sizi önemsemiyor ve yanında istemiyor.bu iş boşanmaya kadar varır ama mahkemeye gitmeden önce siz çocuklarla ona sürpriz yapıp İstanbul’a gidin,bir durumu yakından görün

Mrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor
Canım bir arkadaşım vardı. Diyarbakırlılardı onlarda adam aynı şekilde istanbulda kalıyormuş. Kız hastalanıp istanbula nakledilince babasının başka bir ailesi olduğunu öğreniyor babası o kadına anne dedirtmeye çalışmış filan en son öldüresiye dayak yemiş ailesi o şekilde istanbula gelmişler o kadında çocuğunu alıp kayıplara karışmış. Arkadaşım nüfus bilgilerinde kendisi annesinden ayrı 5 kardeşi daha olduğunu öğreniyor. Eşine sahip çık aç boşanma davasını zaten erkeklik görevini yerine getirmiyor başı boş bırakmış çocuklara babalık görevinide yapmıyor. Sende bedava bakıcı gibi işlerini ne yapıyorsun sal gitsin...
allah yar ve yardımcın olsun

Bana göre en doğru kararı vermişsiniz. Bunun için boşayacaksa kendi bilir. Siz kötü bir yere gitmediniz. Yanlış bir iş yapmadınız. Vicdanınız rahat olsun. Allah yardımcınız olsun

Back
X