- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
yüz vermeyin
eve belirli bir para belirleyin ve onu verin gerisi sizin olsun
yapmayın.. şımarıyor kimileri
300 400 tl ye mon nedir ya?
E kart ekstresine bakin ayrintili gorursunuz zaten ne almis
Karttan nakit avans mi cekmis yoksa?
mailine kredi karti ekstreleri gelmiyormu ?
paranizi vermeyin sömürülüyorsunuz resmen ben suan calismiyorum ama baktim esimin kartlarida patliyo el koydum kart borclarini kapatip simdi lazim oldukca kullaniyor kartsizda yasandigini ogrendi zor oldu amabaktım ekstreye bilmediğim bir kaç şey var. adam karta para yatırmamış benim verdiklerim dışında. bende salak gibi hayal kuruyorum 2 ay sonra taksitler bitiyor biraz rahatlarım diye
isiniz zor . 450 tl mont aldi diyelim onu ne kadar sure giyiyor
Ekstreyi isteseydiniz ya nereye gidiyor diye
Belki faturaları karttan ödüyordur ev alısverişi kıyafet vs hepsini karttan yapıyordur
Öğlenleri dısarda yiyor aksam arkadaslarıyla cıkıyorsa onlarada gidiyordur
Bide parasını o nereye harcıyor asgeri falan mı kazanıyorda elini cebine atmıyor bişeye
Kredi kartını kesin artıkekstreye bakıyorum bilmediğim bir kaç şey var onlar dışında ufak tefek harcamalar ama sadece benim aydan aya verdiğim tutarları ödemiş. kendisi hiç bir şey eklememiş.
Tamam, eşinizin sorumsuzca yapılan borçlarını ödemeyin de, ben konunuzu okurken 5 sene içinde hatta sizinle beraber evlenip yani 2 yıl içinde ev alan arkadaşlarınızla tanışmak istiyorum. Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum.
28 yılık evliyim. 33 senedir eşşek gibi çalışıyorum. Bir evim var. Evin bir tarafı yolun bir kat altında. O evi de borç harç almışım. Eşim emekli, ikinci bir işte çalışıyor, ben memurum maaşım ortalamın üstünde. Ben ilk evimi satıp üstüne katıp ev alamıyorum ama insanların 2 senede nasıl ev aldıklarına şaşırıyorum.
Kusura bakmayın konuyu baltaladım belki ama şaşırdım ben bu işe.
Ya ev almayi dusundugunuz muhit sıkıntli yada normal harcaaniz cok bilemedim.Tamam, eşinizin sorumsuzca yapılan borçlarını ödemeyin de, ben konunuzu okurken 5 sene içinde hatta sizinle beraber evlenip yani 2 yıl içinde ev alan arkadaşlarınızla tanışmak istiyorum. Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum.
28 yılık evliyim. 33 senedir eşşek gibi çalışıyorum. Bir evim var. Evin bir tarafı yolun bir kat altında. O evi de borç harç almışım. Eşim emekli, ikinci bir işte çalışıyor, ben memurum maaşım ortalamın üstünde. Ben ilk evimi satıp üstüne katıp ev alamıyorum ama insanların 2 senede nasıl ev aldıklarına şaşırıyorum.
Bu iş karşılıklı anlayıs ve saygıdan geçiyor
Hep bana hep bana olmaz
Eşinizin durumu yüklenmeye kullanmaya varmış
450 tl lik mont alması bana göre tek başına sorun olmaz ama 5600 lirayı bilmiyorsam tek kuruş vermem eve de katkı sağlamamam
Birde bu konular biraz zamanla gelişir, şekillenir orta yol bulunur.
Kk borcunda ne var, birde aylık borçmu tamamımı
Borcsuz evlendilerse dügünde takılan altınlar peşinat verilip krediye girilebilirTamam, eşinizin sorumsuzca yapılan borçlarını ödemeyin de, ben konunuzu okurken 5 sene içinde hatta sizinle beraber evlenip yani 2 yıl içinde ev alan arkadaşlarınızla tanışmak istiyorum. Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?