eşim..

Bende oraya takılmıştım :)

bu ev alan insanlar eşim gibi rahat değil.. ondandır diye düşünüyorum.
Nereye harcadın göster ekstreni diyin bence. Madem eve getirdiği bişey yok paraları nereye harcıyor? Ve sizde paranız olsa bile yok harcadım diyin. Size güveniyor eşiniz anladığım kadarıyla.

2200 alıyor kira 900 aidat 50.

300 de diğer faturalar desek, elinde aylık 900 TL gibi bişey kalıyor. Bilmiyorum, bana müsrif bir insan gibi gelmedi

900 TL 1 aylık şahsi harcamalar için çok değil ki.

Ev alacaksanız, önce ev parasını koyacaksınız, sonra kalan senindir diyeceksiniz. Sizin sadece kendinize ayırabildiğiniz para 500 TL ise mesala onunda öyle olsun mesela. Maaşı alır almaz ikiniz de atıyorum 500 TL yi birikim hesabına atın.

Birde 700 tl karta yatırıyor demişti. Zaten geriye pek birşey kalmıyor açıkçası.

Benim aylık kendime ayırdığım 250-300 bunda da yakıt biter yakıt alırım, yemeğe gideriz öderim. yani kendime makyaj malzemesidir kuafördür harcama yapmıyorum

Birde 700 tl karta yatırıyor demişti. Zaten geriye pek birşey kalmıyor açıkçası.

Benim aylık kendime ayırdığım 250-300 bunda da yakıt biter yakıt alırım, yemeğe gideriz öderim. yani kendime makyaj malzemesidir kuafördür harcama yapmıyorum

sorun parası nasıl kalmaz değil zaten, aldığımız maaşlar belli. sorun bu borç 5500 tl olmadan önce bu adam hiç mi kontrol etmedi. içim daralıyor ya düşündükçe.

Çok abartmışsınız bence... arkadaşın dediği gibi 700 de karta yatıyorsa, bu adamın cebinde aylık 200 tl para mı kalıyor yani? yakıt da ödeyecekse bu da kalmayacak.

Kocaman erkek adam ya. Hiç mi 2 arkadaşı ile dışarda oturmuyor, işte bişey yemiyor. 5000 borç kaç aylık borçki? Ekstresine bakın görün, ama az kazanan insan, kenara bişey atamaz. Müsrif, düşüncesiz yaftasına gerek yok bence.

işe servisle gidip geliyor, yemek yiyebilecekleri tek yer iş yerleri, dışarıya çıkmıyor, taksitleri ben ödüyorum. zaten tüm harcamaları karttan yapıyor. ha dediğiniz gibi yetmiyordur ben bunu anlarım ama borç 5500 oluncaya kadar 1000-2000 de gelip dese ben onu hava da karada kapatırım. şimdi ben kredi çekmişim eşimin kredi kartı patlamış.. sorun bu

Ya ev almayi dusundugunuz muhit sıkıntli yada normal harcaaniz cok bilemedim.

Allah aşkına bana akıl verin öyleyse, İstanbul'da normal bir muhitte normal bir ev almak için o para 2 yılda nasıl biriktirilir?
Hayır sıkıntı bendeyse bilmek isterim.Akıl akıldan üstündür.

Anladım. Dökün tüm ekstreleri akşam, neye harcamış bakın. Ondan sonra bir hesap kitap yapın. Herkesin belli aylık harçlığı olsun, kartları da iptal edin. Ancak böyle adil bir dağılım olur sanırım.

sız evdekı ıkı ana karakterı bırden yuklenmıssınız
hem adamlık hem kadınlık yapıyorsunuz
oda evın sımarık cocugu rolunu ustlenmıs

buna bır dur demenız gerekıyor malesef kım olursa olsun fazla müsemma gosterınce sız zararlı cıkarsınız eşinizde olsa bu hayatda bı yerde el adamı. bakın ıyı nıyetı suıstımal edıyor boyle nereye kadar. sıze bu kadar sorumluluk yuklemeye strese sokmaya hakkı yok. sızde ustlendıgınız ıcın adam bıraz rahat salmıs kendını dusunmuyor ne kadar borcu oldugunu bıle bılmeyecek pesıne dusmeyecek kadar rahat cunku nasılsa sız onu toparlar altından kalkarsınız sıze guvenıyor

yapmayın bunu kendınıze. almayın ona benzın. kocaman adam calıssın alsın bı zahmet . ayıp yanı.

Allah aşkına bana akıl verin öyleyse, İstanbul'da normal bir muhitte normal bir ev almak için o para 2 yılda nasıl biriktirilir?
Yok canim estgfrllh. Ben 2 yil icinde demedim. Birde istnbul cok cok pahali. Onlar dugun parasi altin aile destegiyle almistir. Yoksa zannetmiyorum.

ben istanbulda yaşamıyorum, ben 1+1 eve bile razıyım. hiç olmadı orayı kiraya verir yine şuan ki evde otururuz.
düğün takılarım 30.000 diyelim 15.000 kredi çektim hesabımda. annemler tarla ekti 10.000 ordan gelecek. biz biraz kendimizi sıkıp ev alabiliriz diye düşünüyorum

Çok mu az maaşlarınız ? 100 tl ile bir ay nasıl idare ediyordunuz onu anlamadım ben.. 100 liraya kazak yok artık 450 lira mont için ucuz bile.

Çok mu az maaşlarınız ? 100 tl ile bir ay nasıl idare ediyordunuz onu anlamadım ben.. 100 liraya kazak yok artık 450 lira mont için ucuz bile.

ya ben çalışmıyordum iş bulamamıştım eşimi de zora sokmamak adına idare ediyordum. alışveriş yapmıyordum mesela. eğer sezon sonlarında alışveriş yapılırsa fiyatlar gayet uyguna denk geliyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…