Eşim


Ayrılmayacaksanız şöyle yapın. Eşinize “sana geçmiş gitmiş bir olay anlatacağım. Kıskançlık yapmayacağına yemin edersen anlatırım” deyin.

Yemin edince, “Sana bir video atacağım. Konuşmamız bitince izlersin” deyip videoyu atıp, şöyle deyin: “Seni çok seviyorum. Sana hep sadık oldum ve asla aldatmadım. 2-3 yıl önce oldukça varlıklı bir adam bana musallat oldu ama ben kabul etmedim. Adı X, Soyadı Y (bulun bir isim). İş dolayısıyla tanıştık. X’le el ele tutuştuk, sarıldık. X arabasıyla beni aldı. Ama senin olayında olduğu gibi sen beni aramadın. Arabada 10-15 dakika dolaştık. Beni zorla öptü. Ben de arabadan indim. Bir daha aramalarına cevap vermedim. Çünkü seni seviyorum ve ben de senin gibi seni hiç aldatmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Asıl önemli konuları videoda anlattım, onu izle” deyin.

Videoda da şöyle deyin “tabii ki hepsi yalandı. Onları yapsaydım utancımdan ölürdüm ve asla bunları anlatıp hava atmazdım. Asıl sadakat budur. Gerçek sadakat seviyesi budur. Sen de bundan sonraki davranışlarında “lolilo’nun yapmasını ister miydim?” diye düşün, ve benim yapmamı istemeyeceğin şeyleri sen de yapma. Ben öyle yapıyorum”

Tabi o sinirle videoyu izlemeden veya gerçeği öğrenmeden size yaklaşmasına veya evden çıkmasına izin vermeyin. Kendi hava attığı şeyi sizin yaptığınızı öğrenince size zarar vermesin veya kaza vs yapmasın.

Ondan sonra sizin güveninizi kazanmak için o uğraşsın.
 
Evet eşim muhasebeci

Tamam şimdi şekillendi.. Şöyle diyeyim ben meslekten dolayı muhasebeci, firma sahipleri vs tanırım ortamı bilirim. Eşiniz kadının muhasebe işlerini yapıyor. Kadının maddi durumu iyi,havalı,bakımlı, bekar. Eşiniz etkileniyor, bi şeyler yapmaya niyetleniyor, arabasına biniyor. O sırada siz arayınca aklı şeyinden beynine geri dönüyor ve vazgeçiyor. Şimdi bu son kısımdan çok emin değilim, eşinizin doğruyu anlattığını varsayıyorum. Son kısım hakkında bir çok yorum yapılabilir; ama eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz. Yalan söyleme kıvırma ihtimali ne kadar? Yani iki seçenek var aslında, eşiniz bir şeylere niyetlenmiş ama yapamamış karakteri saflığı yalan dolanı yetmemiş vazgeçmiş, ya da cidden bir şeyler oldu şimdi basitleştirerek anlatıyor. Bu iki seçenekten doğru olanına ancak siz karar verebilirsiniz, kaç yıllık eşiniz zira tanıyor olmanız gerekiyor.

Eşiniz eğer doğruyu söylüyorsa cidden biraz saftirik, yani istese de yakalanmadan yapamazdı bence.
 
Adam masum.
Hem de mağdur.
Kadin zorla tecavüz etmiş adama.
Engel olamamış adamcağız naapsin.
Hem ne kadar onurlu hemen olayın üstüne gelip af dilemiş.
Ve ne kadar dürüst hiç gizlememiş eşinden.
#erkeğimedokunma
#erkeksusarsensusma

Pis şrfsiz.
 
Merhabalar. Benimde 1 yaşına girecek bir bebeğim var. Allah kimseyi böyle bir durumda bırakmasın tabi ki. Ama ben böyle bir durum yaşasam asla kadınla muhatap olmazdım. Sizde bu hataya düşmeyin. Kadının doğruları söyleyeceğini nerden biliyorsunuz? 14 yıllık eşiniz size yalanlar söylemişken siz nasıl hiç tanımadığınız bir kadına güvenirsiniz? Evli bir adama sözde takıntısı olan birisine neyi sorabilirsiniz? Farzedin ki eşinizin anlattıkları doğru. Bu kadına güvenebilir misiniz? Neyin hesabını soracaksınız? Eşiniz yaşını başını almış bir insan. Hiş bir şey zorla olmaz. Zorla arabaya binilmez. Kadınla görüşmeyin sakın. Bu hem kendinizi onun karşısında seviye olarak düşürmektir, hem de ortalığı karıştırmak. Önce net bir karar vermelisiniz. Boşanmayı düşünmüyorsanız kadını falan aramaya çalışmayın bu konuyu kapatın. Eğer boşanacaksanız, tek muhatap eşiniz bir başkası değil. Çünkü sizi aldatan hayat arkadaşınız. Tanımadığınız bir kadın değil. İsterseniz kadına da tazminat davası açarsınız. Önce ne yapmak istediğinize karar verin.
 

Bakın olayın üzerinden yıllar geçmiş. Eşiniz bir ego tatmini yapmış kendince. Aranızda başka bir sorun var mı? Şüphelendiğiniz başka bir hareket var mı? O dönemde sorun yaşadınız mı? Yani siz sadece olayı anlatıyorsunuz, tamam evet bu bir aldatma teşebbüsü ama ben her olayı genele sokmak yerine, yerine kişisine zamanına bakıp yorumlamak gerektiğini düşünüyorum.

Bu şekilde kadının hesaplarına bakmak sizi depresyona sokmaktan başka bir işe yaramaz.
 
Son beş senedir böyle bişey olmadığına eminim. O dönemlerde sıkıntımız vardı. Zaten en çok ona üzülüyorum. Tam herşey yoluna girdi derken şimdi de bu çıktı.
 
Evet
Bir daha bakmayacağım.
 
Evet

Bir daha bakmayacağım.

Bakmayın zaten...

Daha fazla özele girmek istemiyorsunuz sanırım, o yüzden ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. Gerisini siz kendiniz daha iyi bilirsiniz. Yaşadığınız hayatı, evliliğinizi, eşinizi en iyi siz tanırsınız. Takıntıyı bırakın bence artık.
 

Sinek küçük mide bulandırır dedikleri bu olsa gerek. Size konu hakkında bence şudur budur şunu yapın demeyeceğim çünkü böyle konularda mantığım devre dışı kalıyor duygularım ise çok iyi seyler yapmayı söylemiyor siz eşinizi daha iyi tanırsınız ki bu süreçte oğlunuz için güçlü ve mantıklı olmanızda fayda var
 
Eşin hava atmayı perde olarak kullanmış,asıl korkusu senin duyman...ama anladığım çok zeki ve seni çok iyi kandırmış hava atıyorum vs diye...resmen tiyatro...sen de hava atma amaçlı olmasaydı anlatmazdı diyorsun...belliki eşinin arkadaş çevresi de biliyor.hatta aynı ortamlara giriyorsanız eminim acınan kadınsınız şuan
 
Eşiniz doğru ayakkabı değil ve hala o ilişki devam ediyor olabilir.
 
Son beş senedir böyle bişey olmadığına eminim. O dönemlerde sıkıntımız vardı. Zaten en çok ona üzülüyorum. Tam herşey yoluna girdi derken şimdi de bu çıktı.

Sıkıntı olmuşsa arayışa girmiştir, nasıl sıkıntılarınız vardı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…