bence bu konuyu biraz erteleyin bekleyin bir şeyçıkarsa bakarsınız başınızın çaresine.Yalnız şunu söyleyeyim ki hiç birşey söylemek kadar basit değil
Sürekli kadının instagram fotograflarına bakarken buluyorum kendimi gözlerim yaşlı. Oğlum da hastayım yatıyorum sanıyo
Ya dünden beri sizin konunuzu takip ediyorum, ilk andan beri aklıma gelen şu; varlıklı bir kadın araba falan deniyor ya, bazı varlıklı bayanlar kendilerine genç eskort tutuyorlar, erkekler de yapıyor yani bu işi. Yanlış anlamayın biliyorum çok acılısınız ve hayal kırıklığı yaşadınız ama böyle bir şey olabilir mi? Varlıklı bir kadınla aynı ortama girecek bir ortamı var mıydı eşinizin, mesleği buna elverişli mi? Çünkü günlük hayatta nasıl birbirlerini bulmuşlar merak ettim doğrusu.
Kadın öğretmen aynı zamanda bir şirketi var ve onun işlerini yönetiyor.Kadının kim olduğunu söyledi o zaman? Kimmiş neymiş ne iş yapıyor hiç ayrıntı paylaşmıyorsunuz ki ne diyelim şimdi
Ya dimi? Sanki kadın zorla arabaya almış öpmüş gibi anlatmış.Bir erkeğin araba ile kandırılması da çok ilginç ..
Neyse .. ne yaparsın bilemiyorum bu durumda ama ne yapmaman gerekire cevap vermek isterim .. kadını arayıp yüz göz olma , bu kadarını bilmek istemene rağmen üzüldün , kadın belki yalan yanlış bin türlü şey anlatacak ..
Daha önce de söyledim. Maddi durumunu belirtmesi meslek sahibi sıradan bir insan değil anlamındaydı. Yani beni böyle mükemmel indanlar istedi anlamında hava attı.Her şeyi geçtim maddi durumunu neden belirtmiş onu anlamadım.
Kadın öğretmen aynı zamanda bir şirketi var ve onun işlerini yönetiyor.
Kusura bakma da eşin bununla hava atacak kadar aciz biri. Bu hava atılacak bir durum bile değil.Daha önce de söyledim. Maddi durumunu belirtmesi meslek sahibi sıradan bir insan değil anlamındaydı. Yani beni böyle mükemmel indanlar istedi anlamında hava attı.
Daha önce de söyledim. Maddi durumunu belirtmesi meslek sahibi sıradan bir insan değil anlamındaydı. Yani beni böyle mükemmel indanlar istedi anlamında hava attı.
Km demedi gittikleri yeri söyledi ben ancak böyle anlatıyorum.Bunu açıkça yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama galiba eşin kadından bir süre faydalanmış. Maddi olarak yani. Kadının ilgisini kullanmış. Şimdi de ya kadın tehdit ediyor ya da başka bir durum var ki kendini garantiye almak için sana anlatmış. Olayın sadece öpüşme ile kaldığını sanmıyorum. 100 km gibi detaylar başka şeyler düşündürüyor.
Maddi olarak kullandığını sanmıyorum. Eşiminde durumu iyiBunu açıkça yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama galiba eşin kadından bir süre faydalanmış. Maddi olarak yani. Kadının ilgisini kullanmış. Şimdi de ya kadın tehdit ediyor ya da başka bir durum var ki kendini garantiye almak için sana anlatmış. Olayın sadece öpüşme ile kaldığını sanmıyorum. 100 km gibi detaylar başka şeyler düşündürüyor.
Aynen böyle.Şimdi biraz şekilleniyor gibi. Eşiniz bayanın işlerini yapıyor, muhasebecisi ya da finansçısı gibi ya da sigortacısı neyse bu tarz bir şey. Gelip giderken etkilenme oluyor, eşin arabasına biniyor, yakınlaşacakken sen arıyorsun o arada tesadüf, eşin vazgeçiyor.
En basit ve eşinin anlattıklarından yola çıkarak anladığım bu .
Doğru mu anlamışım?
Ayrıca eşim kadının çok yapışkan olduğunu fark ettiğini ve benim duymamdan korktuğunu söylüyor.Şimdi biraz şekilleniyor gibi. Eşiniz bayanın işlerini yapıyor, muhasebecisi ya da finansçısı gibi ya da sigortacısı neyse bu tarz bir şey. Gelip giderken etkilenme oluyor, eşin arabasına biniyor, yakınlaşacakken sen arıyorsun o arada tesadüf, eşin vazgeçiyor.
En basit ve eşinin anlattıklarından yola çıkarak anladığım bu .
Doğru mu anlamışım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?