Eşim

Sürekli kadının instagram fotograflarına bakarken buluyorum kendimi gözlerim yaşlı. Oğlum da hastayım yatıyorum sanıyo

Kadının kim olduğunu söyledi o zaman? Kimmiş neymiş ne iş yapıyor hiç ayrıntı paylaşmıyorsunuz ki ne diyelim şimdi

Eşimle arada 10 yaş var ve kadın eşimden de büyükmüş. Yani o zaman 45 yaşlarında. . İş ile ilgili bir durumla görüşmesi gerekiyor. Gelip gitmeleri sıklaştırıyor. Ve sana aşık oldum diyor kadın.

Her şeyi geçtim maddi durumunu neden belirtmiş onu anlamadım.

Ya dimi? Sanki kadın zorla arabaya almış öpmüş gibi anlatmış.

Bunu açıkça yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama galiba eşin kadından bir süre faydalanmış. Maddi olarak yani. Kadının ilgisini kullanmış. Şimdi de ya kadın tehdit ediyor ya da başka bir durum var ki kendini garantiye almak için sana anlatmış. Olayın sadece öpüşme ile kaldığını sanmıyorum. 100 km gibi detaylar başka şeyler düşündürüyor.

Daha önce de söyledim. Maddi durumunu belirtmesi meslek sahibi sıradan bir insan değil anlamındaydı. Yani beni böyle mükemmel indanlar istedi anlamında hava attı.
Kusura bakma da eşin bununla hava atacak kadar aciz biri. Bu hava atılacak bir durum bile değil.

Daha önce de söyledim. Maddi durumunu belirtmesi meslek sahibi sıradan bir insan değil anlamındaydı. Yani beni böyle mükemmel indanlar istedi anlamında hava attı.

Şimdi biraz şekilleniyor gibi. Eşiniz bayanın işlerini yapıyor, muhasebecisi ya da finansçısı gibi ya da sigortacısı neyse bu tarz bir şey. Gelip giderken etkilenme oluyor, eşin arabasına biniyor, yakınlaşacakken sen arıyorsun o arada tesadüf, eşin vazgeçiyor.

En basit ve eşinin anlattıklarından yola çıkarak anladığım bu .

Doğru mu anlamışım?

Arabayla kandırması falan yok görüşelim demiş tlf açmış . Gelip seni alayım demiş arabayla almış 100 km falan gitmişler. Sonra bahsettiğim şeyler olmuş ve bırakmış aldığı yere bir daha da aramış bir kaç kere sonra bitmiş işte.

100
Km demedi gittikleri yeri söyledi ben ancak böyle anlatıyorum.

Maddi olarak kullandığını sanmıyorum. Eşiminde durumu iyi

A
Aynen böyle.

Ayrıca eşim kadının çok yapışkan olduğunu fark ettiğini ve benim duymamdan korktuğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…