Eşim

Ayakta
5_6 yıl önce evliyseniz bayağı aldatmış seni yaa. Hemde hiç farketmemişsin ayakta uyumuş. Rabbim akıl fikir versin. Böyle bişey yaşayacaksamda rabbim hemen o anda bana göstersin bunu.
Ayakta uyutulmak nedir ya ki kim aptallığından yaşıyor sanıyorsun bunları.

Kadını aramak neden ? Ne geçecek elinize ?

Sizin için öpüşmek , arabada el ele tutuşup aşk yaşamak sorun değilse unutun gitsin.

Daha fazla öğrendiğiniz bir konu olduğunda ne yapacaksınız ki ?
Bunlar herkes için sorun. Emin ol senin için ne kadar sorunsa benim için de okadar sorun.

Kadın eşinize musallat olmamış ki, bildiğin yüz vermiş. Ne yaşanmışsa karşılıklı olmuş. Sonra eşiniz korkmuş ve kadını terketmiş.

Bunlar herkes için sorun. Emin ol senin için ne kadar sorunsa benim için de okadar sorun.

Ben bunu sizi incitmek için yazmadım. Hayır herkes için sorun olmayabiliyor.

Kimisi ufak kaçamak olarak görüyor. Yatak ilişkisi olmadığı sürece dert etmiyor.

Sizde " kadınla konuşayım mi " diye sorunca eşinizin anlattıkları boşanma için yeterli değil diye düşünüyorsunuz diye algıladım.

Cvp yazamadım dışardaydım. Hepiniz hakklısınız ama benim zorlamamla anlatılmış bişey. Öpme olayıda kadın zorla öpmüş. Yapmak isteyen adam devam etmezmiydi.

Offfff kendıni kandırmaktan vazgeç .Hala zorla öptü kadın diosun tamam anladık boşanmak ıstemıyosun .buraya Kk " evet kocanı zorla öpmüş cok masum kocan " dıe ikna edılmeyi beklıyodun. Gerçekler ne acı demi. Keske yazmasaydın bu konuyu

Vicdan yaptığı ya da bir sebepten etekleri tutuştugu için anlatmadı bence de evet. Oldukça siradan, arkadaşlar arasında hava atmalik bir macerayı o an "çocukça kiskanclik" göstermeyeceginize ikna oldugu için arkadaşlarına anlattığı gibi anlattı size de. Size anlattigi kadarla kaldi mi bilmiyorum ama olayin eşiniz için gerçekten bu kadar basit olduğunu düşünüyorum. Arkadaslarin dusundugu gibi bir tehditle ortaya cikma durmunu engellemek için önceden yerini yapmak falan bir erkekten beklemek icin fazla kompleks olasiliklar. Esiniz muhtemelen bu olayı hatırlayıp hatırlayıp ne kadar mükemmel bir erkek, çok zengin bir kadina hayır diyebilecek kadar karısını düşünen ne kadar özverili mukemmel bir koca olduğunu düşünerek büyük bir iç huzur duyuyor. Siz konuyu uzatirsaniz böyle mükemmel bir adamın kıymetini bilmeyen doyumsuz bir kadın olacaksiniz.

Eşinizin anlattığı kadarıyla yasanan olaylar her kadını boşanmaya ikna etmeyebilir ama bu olayları eşinizin algılama şekli bir kadina evli kalmayı dusundurmemeli.

Hayır keşke yazmasaydım falan demiyorum. Gerçekleri konuşmak için yazdım. İçimdekileri de aynen yazıyorum. Masum falan da demiyorum. Beklediğim bi cvp olsa yazmam.

Evet çok çok haklısınız. Benim zaten asıl kendimi çözememediğim yer orası ve dayanamadığım yer.

Sizinde çocuğunuz var sanırım. Duyduğum rahatsızlığı umarım hissediyorsunuzdur. Siz olsanız ne yaparsınız.

Sizinde çocuğunuz var sanırım. Duyduğum rahatsızlığı umarım hissediyorsunuzdur. Siz olsanız ne yaparsınız.
Evet cocugum var ve alintiladiginiz mesajda yazdığım gibi yapardım. Hem aldatıp hem bunu fiziksel aldatmaya donusturmedigi için kendiyle gurur duyan, zengin bir kadın ona yüz verdigi için kendini çok değerli hisseden, bu kadinla daha ileri gitmediği için benden minnet duymami bekleyen ve yaptigi şeyleri çok normalmiş gibi hatta ovunerek anlatacak kadar pişkin bir insanı samimiyetle soyluyorum midem kaldirmazdi ve evliliği bitirirdim.

Esinizi sonuna kadar dinleyebilmenizden ve kizmayacagim demenizden benzer durumların yaramazlık adı altında degerlendirilip bu yaramazliklarin kızılarak cezalandırıldığı ama sonuçta evliliğe devam edilerek normal karsilandigini anladigim bir cevrede yasiyorsunuz sanirim. Bu cevreye uygun davranip devam edeceksiniz fakat icinizdeki sesi de görmezden gelemiyorsunuz diye tahmin ediyorum. İç sesinizi bastirmaniza yardım edecek kadar destek bulabileceginizi zannetmiyorum burada. Umarım kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı verirsiniz.

Ne diyorsunuz yani terket kocanı gururnu kurtar. bunu karsına çiçekler alarak yapan kocaların varlığını da hepimiz biliyoruz. İç sesimi falan bastırmaya çalışmıyorum ben. Sadece jkadınla konuşmalı mıyım diye sordum burda. Kafamı bir dostla paylaşır gibi açtım. Derdim tasam aaaa ne kadar iyi insan demenizi beklemek de değil. Evlilik bitirmeye gelince o iş oladar kolay değil. Daha çok küçük çocuğunuz umarım bu ikilemde kalmazsınız. Yaşamadan amlaşılmıyormuş öğrendim.

Şunu da söyleyim ki

Çevremde bunun nasıl algılandığını ne şekilde yorumladınız anlamadım. Ne alakası var. Bazı leyleri yargılamak ne kadar basit. Ohhh çevreniz geniş siz de genişsiniz ne kadar aşağılayıcı. Siz aynı durumda olsanız ne yapardınız samimiyetini bile bir kaç kişi dışında damimi bulmuyorum. Ne kolay dimi midem kaldırmaz. Kaldıranların midesinin genişliğinden değil o. Ayrıca midenin ne kadar geniş olduğunu yiyince anlıyorsun. Büyük lokma yemeden böyle söyleme bence. Zaten kırgın duygularla yazıyoruz çoğumuz. Yapmayın lütfen.

Kızmayacağım demem tamamen onun rahatlıkla anlatmasını sağlamak içindi. Samimiyetle inanmasını istedim ki oldu. Tamamen kadınlık duygusuyla bilmek isteme isteğiyle ilgiliydi.

Sen olsan ne yapardın sorunuza cevap verdim. Sorunuzu hatirliyorsunuz değil mi? Zor bir karar sureci içinde olmanızı hassasiyetinizi anlıyorum ama size gelen tüm elestirilerin öfkesini yargılamadan yazmaya özen gosterdigim bir mesaja kusmanizi anlayamadım. Çevresi geniş olmak sizin tabiriniz, insanlarin hayatlarinı ve koşullarını bu tarz tabirlerle asagilamak ya da yargilamak benim kendime yakistirdigim bir davranış değil. Ben zannettiginiz gibi pamuklar içinde yasayip, oldukça nezih cevremin telkinleriyle bu fikirlere kavuşmuş degilim. Sizin yasadiklarinizi yaşamış bir annenin, eşinizin ahlakını sergilemiş bir babanın kızıyım. Cevremde de hasır altı edilmiş benzer hikayeler yasandi. Bebeğim küçük, Allah ömür verirse büyüyecek. Bugün ya da yarın böyle bir olayı yasamanin ne kadar zor oldugunu kendi ailemden biliyorum. Allah kimseye yasatmasin fakat başıma geldiğinde ne annemin kaderine kendimi ne kendi cocuklugumun kaderine bebegimi mahkum ederim. Siz içinde bulunduğunuz durumla yuzlesemediginiz için hircinsiniz fakat en azından eşim bana çiçekler getirip arkamdan baska haltlar yemedi diye teselli bulmaya çalışıyorsunuz. Bunları yargılamak için değil, hislerinizi şeffaf gorebilesiniz diye yazdim. Umarim en az hasarla atlatirsiniz.

Çok teşekkürkür ederim. Tesbitlerinizde haklısınız kusuruma bakmayın

Okadar iyi anlıyorum ki seni

Ya dünden beri sizin konunuzu takip ediyorum, ilk andan beri aklıma gelen şu; varlıklı bir kadın araba falan deniyor ya, bazı varlıklı bayanlar kendilerine genç eskort tutuyorlar, erkekler de yapıyor yani bu işi. Yanlış anlamayın biliyorum çok acılısınız ve hayal kırıklığı yaşadınız ama böyle bir şey olabilir mi? Varlıklı bir kadınla aynı ortama girecek bir ortamı var mıydı eşinizin, mesleği buna elverişli mi? Çünkü günlük hayatta nasıl birbirlerini bulmuşlar merak ettim doğrusu.

benim aklıma ilk gelen bu kadın şuanda eşinizi rahatsız ediyor olabilirm? ekekler böyle şeyleri asla anlatmazlar eğer anlattı ise bir nedeni var. bence rahatsız ediliyor ortaya çıkarsa ben söylemiştim diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…