Sen olsan ne yapardın sorunuza cevap verdim. Sorunuzu hatirliyorsunuz değil mi? Zor bir karar sureci içinde olmanızı hassasiyetinizi anlıyorum ama size gelen tüm elestirilerin öfkesini yargılamadan yazmaya özen gosterdigim bir mesaja kusmanizi anlayamadım. Çevresi geniş olmak sizin tabiriniz, insanlarin hayatlarinı ve koşullarını bu tarz tabirlerle asagilamak ya da yargilamak benim kendime yakistirdigim bir davranış değil. Ben zannettiginiz gibi pamuklar içinde yasayip, oldukça nezih cevremin telkinleriyle bu fikirlere kavuşmuş degilim. Sizin yasadiklarinizi yaşamış bir annenin, eşinizin ahlakını sergilemiş bir babanın kızıyım. Cevremde de hasır altı edilmiş benzer hikayeler yasandi. Bebeğim küçük, Allah ömür verirse büyüyecek. Bugün ya da yarın böyle bir olayı yasamanin ne kadar zor oldugunu kendi ailemden biliyorum. Allah kimseye yasatmasin fakat başıma geldiğinde ne annemin kaderine kendimi ne kendi cocuklugumun kaderine bebegimi mahkum ederim. Siz içinde bulunduğunuz durumla yuzlesemediginiz için hircinsiniz fakat en azından eşim bana çiçekler getirip arkamdan baska haltlar yemedi diye teselli bulmaya çalışıyorsunuz. Bunları yargılamak için değil, hislerinizi şeffaf gorebilesiniz diye yazdim. Umarim en az hasarla atlatirsiniz.