Keşke bunu eşinize söyleseydiniz .
Ne yapmalıyız bu durumda ? Meşale falan mı yakalım ?
Ayyy soylememmi hic yolda acamaz tlfnu diye msj attim :) mesalede yakalim maytaapta patlatalim napiyim yalanmi soyliyim :)
Keşke bunu eşinize söyleseydiniz .
Ne yapmalıyız bu durumda ? Meşale falan mı yakalım ?
Amin Allah razi olsun herkesinki bol muhabbetli guzel olsun ins.Allah herkese sizin derdiniz gibi dert versin, muhabbetinizi artırsın ne diyelim.
Burası bir derdim var platformu canım yanlış yere gelmişsin senKizlar dertdegil uyuyamiyorum buraya yazmak istedim sadece...sabah esim baska bir sehre gitti is icin simdi yolda geliyo ama okadar ozledimki onu nasil ozledim anlatamam...eskidende boyleydi gormesem ozluyodum simdi dahada artti...cok seviyorum ya Allah bizi ayirmasin ins.ohh rahatladim..
Valla bende ne dertler var da Allah daha beterlerini gostermesin ne varki ozledim yazmissam buraya ...dertte yaziyim isterseniz iciniz biraz rahatlasin..14 gun once bebegimi dogumda kaybettim gormeden dokunmadan aldi goturduler belkide buyuzden artik daha fazla ozluyorum esimi ve cocuklarimi yanimda olmadiklarinda...yettimi derdim yoksa daha anlatayimmiBurası bir derdim var platformu canım yanlış yere gelmişsin sen
Evet bak şimdi oldu çünkü kocamı seviyorum özledim diye buraya yazman çok manasız. Allah sabır versin inşallah tekrar bir evlat sahibi olursunuz sağlıkla kucağınıza alırsınızValla bende ne dertler var da Allah daha beterlerini gostermesin ne varki ozledim yazmissam buraya ...dertte yaziyim isterseniz iciniz biraz rahatlasin..14 gun once bebegimi dogumda kaybettim gormeden dokunmadan aldi goturduler belkide buyuzden artik daha fazla ozluyorum esimi ve cocuklarimi yanimda olmadiklarinda...yettimi derdim yoksa daha anlatayimmi
kırmızı halıda ister misinizAyyy soylememmi hic yolda acamaz tlfnu diye msj attim :) mesalede yakalim maytaapta patlatalim napiyim yalanmi soyliyim :)
Ya dalga geciyosunuz ama valla olsada sersek deger inanki.kırmızı halıda ister misiniz
oyle demeyin icim cız ediyo gercekten kadınlar cok özel cok cok sevilmeliler iste bu yüzden sinir oluyorum boyle kocisimi cok ozledim öldüm bittim yazanlara burasi dert sayfasi ilani ask yada insanlarin içindeki yarayi açma yeri degil dayanamıyorsan ara buraya yazmak nedenÖzendim valla böyle derde.
İyi bir eşim olsa da özlesem.
eee rahatladin mi şimdi cok ozledim aman asiri ozledim yazinca bak belki burda kac kadinin yarasini kanatiyorsun anlamiyorum ben derdin varsa anlat ama kocami ozledim asiri duskunum dayanamam yokluguna temali bir baslik nedenKizlar dertdegil uyuyamiyorum buraya yazmak istedim sadece...sabah esim baska bir sehre gitti is icin simdi yolda geliyo ama okadar ozledimki onu nasil ozledim anlatamam...eskidende boyleydi gormesem ozluyodum simdi dahada artti...cok seviyorum ya Allah bizi ayirmasin ins.ohh rahatladim..
Allahim kotu bisey yazmadim kotu niyetlede yazmadim gercekten niye kiziyosunuzki tabiki herkadin cok ozel sevilmeye layik Allah herkesin gonlune gore versin ins.ama butun ozlemimi mutlulugumu kursagimda biraktiniz ...oyle demeyin icim cız ediyo gercekten kadınlar cok özel cok cok sevilmeliler iste bu yüzden sinir oluyorum boyle kocisimi cok ozledim öldüm bittim yazanlara burasi dert sayfasi ilani ask yada insanlarin içindeki yarayi açma yeri degil dayanamıyorsan ara buraya yazmak neden
oyle demeyin icim cız ediyo gercekten kadınlar cok özel cok cok sevilmeliler iste bu yüzden sinir oluyorum boyle kocisimi cok ozledim öldüm bittim yazanlara burasi dert sayfasi ilani ask yada insanlarin içindeki yarayi açma yeri degil dayanamıyorsan ara buraya yazmak neden
Ya inanin kotu hissettirmek icin yazmadim herzamanki gibi bilmeden patavatsizlikmi yaptim ne yine.. ozur diliyorum boyle dusunen herkestenBenim de içim cız ediyor zaten ağlayıp da gelmiştim.
Olsun, kötü niyetli değil ki konu sahibi de, imrendim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?