Eşim

Sizi de anlayabiliyorum psikolojik rahatsızlığı olan birini alttan almak idare etmek zor. Ama bu rahatsızlığın en büyük ilacı yanında birilerinin varlığını ve desteğini hissetmek. Biraz sabır sonra geçecek.

Sakın bazı insanları dinleme her öğretmen senin yerine gelmek için çalışıyor intihar edeni de okudum. Eşin için yapma. Yetişkin adam tedavisini olsun.

5 6 yıl orada kalacaksanız evlilik biraz zor yürütülür. Ama 1 2 sene ise sabredilebilir.

Memlekete tayin de olmayı ersin. En güzel dönemleri ayrı geçirmek daha mı güzel ayrıca. Uzaktan ilişki yürütenler var evet ama ne şekilde yürütülüyor o da var, araya sogujluk giriyor. Benim eşim de 1 sene ayrı kalabilme durumumuz olabilir diye açıkladıgımda bile çıldırmıştı. Kimi erkek kabul edemeyebilir.

Ben neden rahatsız olduğunuzu anlamadım.Neyianlatmaya çalıştığınızı anlamadım.Eşinize destek olduğunuz içinmi uzgunsunuz anlamadım.

Hayırlı uğurlu olsun işiniz.
Benim de evlendikten sonra yurtdışına iş imkanım oldu. Birçok olumsuz koşul gereği ve kendim de kalmak istemediğimden kesin kararla çıktım ülkeden, tek başıma. Eşimin ailesi ortalığı ayağa kaldırdı, benim ailem sen nasıl dilersen dediler sadece.
Hiç unutmuyorum bir komşu abla; “bu günler de geçer yavrum ne var ki, neler atlatılıyor,dayanırsınız, atlatırsınız” demişti, o kadar iyi gelmişti ki onun bu sözü. iki yıl eşimden ayrı ülkede yaşadım, çok az görüşme imkanımız oldu, benden ziyade eşim çok zorlandı ama atlattık.
Eşinize kızmayın, demek ki sizin kadar güçlü değil. İşinizi de asla bırakmayı düşünmeyin bence,hayat çok zor. Nihayetinde ben de Mehmet Aslantuğ gibi düşünüyorum:)

Offffff yeter. Bıktım bu erkeklerin mıymıylıklarından. Ben de atandım. Sevgilim delirmek üzere. Yok nasıl gidicekmişim de tek yaşayacakmışımda. Mışım mışım. Ulan ben bu işsizlikte ekonomik krizde atanmışım. Millet patır patır işten çıkarılıyor, maaşları yarım ödeniyor herkes işten çıkarılır mıyım korkusu içinde.

Bi de bu mızmızlıkları dinlemek zorunda kalıyorum. Valla dedim kes artık diye. Mutluluğuma çomak sokma. Ayrıca atamama da nikah kıyarım millete ne. Ayakları üzerinde durmayan koca için erkek için geleceğinden vazgeçen hatunların da ne hale düştüklerini okuyoruz buralarda. Ben tamamen size hak veriyorum sonnn derece haklısınız. Allah kolaylık versin. Ve bunu yaşayan sadece siz değilsiniz. Sevgilileri atanınca erkeklere bi haller oluyor. Neyse uzatmak istemiyorum.

Yok yok vallahi sevmekle özlemekle ilgisi yok inanın, bu tip erkekler çevremde çok fazla. Kızlar atanınca kafayı yiyorlar. Tek dertleri de kızın orda gözü açılmasın.

Ağzın bal yesin

1. Sizin tercihiniz bu. Saygı duyuyoruz.
2. Peki hayat kadının çalışmasından ibaret değil diyorsunuz. Peki hayat emeğini verip zamanını evde geçirmekten ve eşinizin sizde söz sahibi olmasına izin vermekten mi ibaret? Hayatta birçok doğru ve yaşam tarzı yok mudur?
3. Kaba ve kibar erkeklerin olabileceği gibi kaba ya da kibar kadınlar da olabilir. Hassas naif erkekler de olabilir sert kadınlar da olabilir.
4. Bizler zaten güçlüyüz. Ayaklarının üzerinde durmak akıl ve vicdan sahibi insanın yapması gereken birşey değil midir? Peki erkekler de çalıştığında neden gereksiz yüke girmiyor? Erkek de yorulamaz mı? Ona yük bindirmek,ağlama demek,sen erkeksin demekle kadının ezildiği sistemi yüceltmek değil midir?
5. Enflasyondan haberiniz yok mu?
6. Doğurmak eşittir kadınlık mıdır? Doğuramayan ya da çocuk istemeyen kadınlar kadın değil midir?
7. Evlilik iki kişilikse yuvayı neden sadece dişi kuş yapar?

Eşiniz panik atakmış
Onun elinde olmayan şekilde vücudu beyni tepki veriyor , ben de öyleyim , o anki tepkisini içinden geldiği gibi vermesine izin verin yumuşak olun eleştirmeyin, işinİzin atanmanızın önemini ve bu günlerin geçeceğini omunla paylaşın , ona kızmak şuan yapacağınız en son şey hatta hiç olmayacak şey olsun ...
paniği geçer atlatır gider ama siz ne kafa yumuşak olursanız ilgili olursanız o kadar rahat atlatır , elinde değil
Bu bir hastalık

Erkeklerin işi bu zaten sevinclerimizi gursagimizda birakmayeni gelin olursun bu ne nazi derler sanki 40 senelik evliymissin gibi yemek temizlik düzen isterler he en önemlisi hizmet beklerler o geçer hamile olursun anamda kaç tane doğurdu bla bla derler doğursun senden beter lohusalık yasarlar tabi sen bugün geçer yarın geçer diye beklerken bi bakmışsın saçlarında beyazlarailene gidersin iki kuzen görünce sevinir kıpırdarsın bakışlarıyla seni mahveder zehir ederler günümü neyse boşuna koca denememiş yani seninki de bu şekilde göstermiş.

Hayır sakın sakın yapma
SAKIN İSTİFA ETME !!!!! Çok iyi maaşım ve geleceği parlak işimi bırakıp evlendim kocamın peşine düştüm. Şimdi çok pişmanım. Çünkü kocam yaslanılacak dağ değilmiş. Beni taşlamaya kalksalar ilk taşı o atar. Yine çalışıyorum. İşim yine iyi ama bıraktığım işim kadar mükemmel değil. Kendi içimde boğuluyorum. Anlatsam of of. Atanmakla geleceğini garantiye almışsın. Bu garantiyi bırakma. Çocuklarına bırakacağın bir emekli maaşın olacak. El oğlu için hata yapma. O el oğlu , annesi söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan seni harcardı bunu da unutma.

Tam benim eşimi anlatmışsınız. Aklı çıkıyo mutlu olmamdan. Ona kanaat getirdim artık.

Yahu bunlar hayat arkadaşı degil mi insan Esinin mutlu olmasını istemez mi evlenirken insan kari koca değilde dusman oluyor galiba
Sorma. .. Evlendikten sonra anladım ki eş değilmiş. Resmen benimle yarışıyor. Özgüvenimi bombalıyor aklı sıra. Allahtan sağlamımdır bu konularda. Sorsan aile olmak konusunda 6zun uzun nasihat verir. İş uygulamaya geldi mi fıs. Beni taşlayacak olsalar ilk o gaza getirir, ilk taşıo atar. Oysa benim tutumum farklı. Beni hak etmediğini düşünüyorum açıkçası.

Eşinizin tek derdi var. O da size güvenmiyor olması. Size güven duymuyor eşiniz. Korkuyor belki ayrılırsınız, belki aldatılırım diye korkuyorum. Sizin adınıza sevinmesi lazım halbuki. Bence bir kadın için Bu hayattaki en önemli şey iş sahibi olmak. Çünkü kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız ve bu da eşinizi rahatsız ediyor bence

Yazılarınız savunduğumuz ve yaşadığınız bu hayatı çok zor kabullendiginiz izlenimi uyandirdi bende. kah naifiz aman duygusaliz demis, kah cok gücluyuz demissiniz . bunu da hic sasirtmayarak doğum yapabilmeye bağlamışsınız cok farklı tellerden çalıyorsunuz. Ben de avukatım evliyim çocuğum da yok ama çoluk çocuk sahibi bir çok meslektaşım var. Islerinin yoğunluğuna göre ofislerine uğrayıp her gün işlerini halledip belki mesai saati dolmadan çıkıyorlar. bu mesleği yapan insanlar emekliliği bile kabullenmeyip mezara kadar yapan insanlar. Size de bırakmak çok zor gelmiş ki burda kendinizi avutuyorsunuz bence. He belki bi gün ben de ara veririm ama ortamlarda kutsal yuva edebiyatı yapmadan kadına cinsiyetçi görevler yüklemeden sadece bir müddet öyle gerekti diye bırakırım.
Kadınlar kesinlikle işine mesleğine bağlı olmalı. Hayatta kalabilmenin, yenilenmenin ve o çok sevdiğiniz eşlerinizin saygı duymasının yolu bu maalesef. Çalışmak kadın için de erkek için de elzem bir şey. Toplumsal cinsiyet rollerini kabullenerek ama tadımız kaçmasın diye geleceginizden vazgeçmeyin. Aile kutsaldır, kimsenin yuvası bozulmasın ama bir bozulacak olsa o kocalar disini geçirdiği kadını nasıl tarumar edip bırakıyor. Çalışmayı bir şeylerden vazgeçmek sadece maddiyata yönelmek olarak gören zihniyetleri de ciddiye almayın derim konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…