- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi gecmisgelecek
-
Çok iyi fikir. Bu adam ancak bundan anlarBanyonun duvarına bir çizelge hazırlayın. Minnoş diş fırçaları görselleri filan olsun, sabah akşam fırçaladığında o resimleri boyasın. 4 yaşındaki kızımda işe yaramıştı. İşe yaramazsa, küçümseyin. Ağzında ölü bir hayvan olabilir mi, en son ne zaman kontrol ettin, ceset gibi kokuyor filan deyin. Özbakımını yapmaya erinen kazık kadar insanlara başka türlü yaklaşamıyorum.
3 dakikalık iş için hem kendi sağlığına hem çevrendekilere bu eziyeti reva görüyorsan, bence bu tavrı hak ediyorsundur ya. Bir de gelip öpmeye kalkacak o ağızla filan, valla terliği öper güzelce.Çok iyi fikir. Bu adam ancak bundan anlar
Benimki de. Bi ara iğne ile temizlenecek hale geldi. Ama şöyle alıştı ben öpmüyorum fırcalamazsa ve birlikte fırcalıyoruz aksamları en azındanMerhaba,
İçinden çikamadığım bır konum var. Eşim dişlerini fırçalamıyor. İyilikle konuştum, kavga ettim yok yok. Nasıl çözeceğim bilmiyorum tiksinmeye başladım artık
Hahahahhahahaha gözümün önüne adamın ağzına uyurken cif döktüğü geldi deOna Kucuk suprızler yapın, uykudayken dıslerını cifleyin.
Bulasık sungerının yesil kısmı bu ıs ıcın ıdealHahahahhahahaha gözümün önüne adamın ağzına uyurken cif döktüğü geldi de
Ayy asla kınayamayacağım gülmeyeceğim başıma falan gelir. Konu sahibine geçmiş olsun deyip hemen buradan çıkıyorum
Öpmeyin kesinlikle midem kabul etmiyor de .Merhaba,
İçinden çikamadığım bır konum var. Eşim dişlerini fırçalamıyor. İyilikle konuştum, kavga ettim yok yok. Nasıl çözeceğim bilmiyorum tiksinmeye başladım artık
O ne yaYatmadan yatakodasında falan ayaktayken eline diş macunu sürülmüş fırçayı tutuşturup hadi canım fırçalayacağım demiştin hadi hadi diye banyoya iteliyorsun. Evet koca adam, çocuğa fırçalatır gibi olacak malesef ama boşayacak değilsiniz tek bu sebepten. Bir iki üç böyle yapın sonra da sözle hatırlatın derken alışacaktır..
Beraber banyoya gidin.Merhaba,
Beraber banyoya gidin.
Hadi sevgilim beraber fırçalayalım deyin. Hatta bir size bir eşinize ağız bakım suyu alın..
Bir o size ağız bakım suyunu ikram etsin bir siz ikram edin..
Alıştırana kadar her yolu deneyeceksiniz..
Bilinçaltına da oynayın. Mesela filmlerde dişleri sarı bir adam mı cıktı hemen ay ne çirkin dişleri var; iyi ki sen öyle değilsin seni öpemezdim sevgilim deyin. Bilinçaltına da kazınsın..
Mantıklı :)Ben olsam gece uyurken ağzına diş dırçasını sokar fırçalardım
İşin daha fenası ne biliyor musun birde senin başlıkla fircaliyorsa (istifra eden emoji)Agresifleşiyor beyfendi. Kavgaya dönüşüyor her defasında. 1 hafta düzeliyor sonra yine aynı. Fırçalamadığı günü takip edebiliyorum çünkü fırçamız şarjlı. Hep benim başlık takılı. Fırçalıyorum diye yalan da konuşamıyor
Niye diğer burçların başı kel miÇok net söylüyorum , kişisel bakım hayatta en önem verdiğim şeydir.eğer kocam dişlerini fırçalamayan bir adam olsaydı ondan boşanırdım.çok ciddiyim.boşanmasam nolcak ki zaten ,buz gibi soğurdum ,bu da binevi ruhların boşanması olurdu.başak burcu olanlar anlar bu takıntımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?