Eşim

Çok iyi fikir. Bu adam ancak bundan anlar

Öz bakım insanin kendine saygısıdır bir başkasının demesiyle ya da başkası için yapılmaz ki. Bence bu konu derin bir konu kendisine saygısını kaybetmiş bir insan ancak temizliğine dikkat etmez bence önce bu kazanılmalı diye düşünüyorum. Yani konuyu diş fırçalamıyor diye tekillestirmekten ziyade altında yatan sebebe ulaşılmali. Benim bir öğrencim var bir kere saçların ne güzel diyip kafasını okşamıştım o günden sonra çocuk saç tıraşını bıraktı. Yok böyle bitlenecek artık ensesini geçti saçları söylüyorum çocuklar saçlarımızı kestirelim temizlenelim bilmem ne velilere de söylüyorum evlâtcagizim bir türlü saç tıraşlı gelmiyor. Pislikten hoşlanıyor, üşengeç ya da önemsemiyor diye tam niteleyip umudu kesicektim ki bi konuştuk meğer saçın güzel olmuş diyip sevdim diye hep öyle kalması gerektiğini düşünmüş bir daha sevmem diye de hiç ellememiş ondan kavga kıyamet yıkanıp asla da tıraş olmuyormuş. Altında yatan naif nedene bakın belki eşiniz de böyle bir sebep olabilir o yüzden pis felan demeden bi dinlemek lazım derim.

Merhaba,
İçinden çikamadığım bır konum var. Eşim dişlerini fırçalamıyor. İyilikle konuştum, kavga ettim yok yok. Nasıl çözeceğim bilmiyorum tiksinmeye başladım artık
Benimki de. Bi ara iğne ile temizlenecek hale geldi. Ama şöyle alıştı ben öpmüyorum fırcalamazsa ve birlikte fırcalıyoruz aksamları en azından

Reactions: 000
Bulasık sungerının yesil kısmı bu ıs ıcın ıdeal

O ne ya

Her akşam ve sabah rutinlerini beraber yapın. Yani ne bileyim koca adamada çocuk gibi... benim 5 yaşındaki bebe bile sabah ellerini, yüzünü yıkamaya ve dişlerini fırçalamaya koşuyor. Oldu da servise geç kalacağız aceleden unutuyorum, "Anne dişlerimi fırçalamadık," diye uyarıyor.

Merhaba,
İçinden çikamadığım bır konum var. Eşim dişlerini fırçalamıyor. İyilikle konuştum, kavga ettim yok yok. Nasıl çözeceğim bilmiyorum tiksinmeye başladım artık
Beraber banyoya gidin.
Hadi sevgilim beraber fırçalayalım deyin. Hatta bir size bir eşinize ağız bakım suyu alın..
Bir o size ağız bakım suyunu ikram etsin bir siz ikram edin..

Alıştırana kadar her yolu deneyeceksiniz..
Bilinçaltına da oynayın. Mesela filmlerde dişleri sarı bir adam mı cıktı hemen ay ne çirkin dişleri var; iyi ki sen öyle değilsin seni öpemezdim sevgilim deyin. Bilinçaltına da kazınsın..

Karşılığında yapacağınız ödülünüzden bahsedin

Bu gibi insanların dişleri inci gibi olur benim gibi fırçayla gezende

O kadar romantik anlatmissin ki ))))
Ama konu sahibi o etaplari gecmis, kavgasini bile yapmis)))

Bir tanidigim var, yillardir diş fircalamiyor, kimse de fircalatamiyor. Diş fircasina diş macunu surup eline veriyorsun yine fircalamiyor. Kokudan yaklasilmiyor.

Fırçalamama sebebi ne üşengeçlik mı bari akşam tv izlerken yanına bi leğen fırça götürün. Ben olsam güzellikle söylemekten anlamıyorsa sert tepki gösterirdim artık. Eşler kişisel hijyene dikkat etmeli. Yani insan ne kadar yorgun da olsa dusunu el yüz temizliğini ihmal etmemeli. Önce kendisine sonra başkasına saygısı olmalı

Çok net söylüyorum , kişisel bakım hayatta en önem verdiğim şeydir.eğer kocam dişlerini fırçalamayan bir adam olsaydı ondan boşanırdım.çok ciddiyim.boşanmasam nolcak ki zaten ,buz gibi soğurdum ,bu da binevi ruhların boşanması olurdu.başak burcu olanlar anlar bu takıntımı.

İşin daha fenası ne biliyor musun birde senin başlıkla fircaliyorsa (istifra eden emoji)
Opusmekten daha da kötü

Niye diğer burçların başı kel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…