Eşim

baska türlü cezalandırın

Yatmadan yatakodasında falan ayaktayken eline diş macunu sürülmüş fırçayı tutuşturup hadi canım fırçalayacağım demiştin hadi hadi diye banyoya iteliyorsun. Evet koca adam, çocuğa fırçalatır gibi olacak malesef ama boşayacak değilsiniz tek bu sebepten. Bir iki üç böyle yapın sonra da sözle hatırlatın derken alışacaktır..

fırçayı alıp dalın dişlerine.
ya bi insan neden dislerini fircalamaz aklim almiyor. sabahtan akşama kadar bir şeyler yiyip içiyoruz. yani dişteki o kalıntılarla nasıl uyuyup ertesi güne barışık uyanabiliyorlar pessss.
ben fırçalamasam 2 kişi aynı anda ağzımı tuvalet olarak kullanmış gibi hisse kapılıyorum.
gerekirse gururunu inciterek kamçılayın onu. diş önemli ya

Merhaba,
İçinden çikamadığım bır konum var. Eşim dişlerini fırçalamıyor. İyilikle konuştum, kavga ettim yok yok. Nasıl çözeceğim bilmiyorum tiksinmeye başladım artık
Ben senı anlıorum.Boşandıgım eşimde oleydı sankı ben onun pisliğini çekmek zorundayım.Oysakı nısanlıyken ne kadar temızdı.

Agresifleşiyor beyfendi. Kavgaya dönüşüyor her defasında. 1 hafta düzeliyor sonra yine aynı. Fırçalamadığı günü takip edebiliyorum çünkü fırçamız şarjlı. Hep benim başlık takılı. Fırçalıyorum diye yalan da konuşamıyor

Zorla fırçalama işine bende sıcak bakiyorum..iğrenç gerçekten ya..
Oturup konuşun eriniyorsa kova ve 1 bardak su verin oturduğu yerden fircalasin.belki bebek muamelesi gururna dokunur da gider banyoda dişlerini fırçalar.

Dis fircalama islemi maksimum 5 dakikalık bir işlem. Günde 3 hadi 2 kere yapılsa bu eylem 24 saatte topu topu 10-15 dakika sürer. Çok temel bir kişisel bakıma 15 dakika ayıramayan adamla da ne yapılır bilemiyorum...

Banyonun duvarına bir çizelge hazırlayın. Minnoş diş fırçaları görselleri filan olsun, sabah akşam fırçaladığında o resimleri boyasın. 4 yaşındaki kızımda işe yaramıştı. İşe yaramazsa, küçümseyin. Ağzında ölü bir hayvan olabilir mi, en son ne zaman kontrol ettin, ceset gibi kokuyor filan deyin. Özbakımını yapmaya erinen kazık kadar insanlara başka türlü yaklaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…