- 17 Aralık 2012
- 94
- 96
- 98
- Konu Sahibi gecmisgelecek
-
Denedim 1 hafta dizeldi sonra yine aynıFırçalamadığı sürece onu öpmeyeceğizi söyleyin
Ben senı anlıorum.Boşandıgım eşimde oleydı sankı ben onun pisliğini çekmek zorundayım.Oysakı nısanlıyken ne kadar temızdı.Merhaba,
İçinden çikamadığım bır konum var. Eşim dişlerini fırçalamıyor. İyilikle konuştum, kavga ettim yok yok. Nasıl çözeceğim bilmiyorum tiksinmeye başladım artık
Aynen çok titizim derdi.Ben senı anlıorum.Boşandıgım eşimde oleydı sankı ben onun pisliğini çekmek zorundayım.Oysakı nısanlıyken ne kadar temızdı.
Agresifleşiyor beyfendi. Kavgaya dönüşüyor her defasında. 1 hafta düzeliyor sonra yine aynı. Fırçalamadığı günü takip edebiliyorum çünkü fırçamız şarjlı. Hep benim başlık takılı. Fırçalıyorum diye yalan da konuşamıyorYatmadan yatakodasında falan ayaktayken eline diş macunu sürülmüş fırçayı tutuşturup hadi canım fırçalayacağım demiştin hadi hadi diye banyoya iteliyorsun. Evet koca adam, çocuğa fırçalatır gibi olacak malesef ama boşayacak değilsiniz tek bu sebepten. Bir iki üç böyle yapın sonra da sözle hatırlatın derken alışacaktır..
Canım ben kusuyodum opmek ıstedı bı kez bır kustum.Ben kokuya karsı çok hassasım.Kac kez yolladım dıdını fırcala dıye.Pislik herif.Bak yıne yasadım o anı.Aynen çok titizim derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?