Hep böyleydi..Evlendiğinizden beri hep mi böyleydi çocuklardan sonra mı böyle oldu?
Nasıl baş ediyorsunuzGerçekten çok güzel tasvir etmişsiniz.Gamsız başka birşey değilAynisindan bende de var ama bi farkla. O elini asla biseye surmez Annesi sagolsun prenses gibi yetistirmis. GAMSIZ yani.
Bas edemiyorum ki iste yiprandigimla kaliyorumNasıl baş ediyorsunuzGerçekten çok güzel tasvir etmişsiniz.Gamsız başka birşey değil
Eskiden çok tartışırdım bir yere varamayacağız neredeyse son 1 senedir karşıma alıyorum bak diyorum değersiz hissediyorum diyorum.yok anlamıyor.alakası yok bunun değerle diyorum.ben napacağımı şaşırdım.Çok şey beklemiyorsunuz. Olması gerekeni bekliyorsunuz. Konuştuğunuz halde geri dönüş alamadıysanız suçlamadan konuşmayı denediniz mi?
Evden çalışıyor daha doğrusu.Ben her gün sabah 7 de evden çıkıp 5.5 6 da eve varıyorumÇalışmadığı halde derken? Bu geçici bir durum mu?
neden çalışmıyor eşiniz cevabınızı okudum düzeltme yapayım evden çalışmak çalışmamak değildir ki pandeminin başından beri evden çalışıyorum her zamankinden daha çok yoruluyorum.. evet eşiniz gamsız rahat bir kişikik ama herkese karşı mi böyle sadece size karşı mı?Bir insanın diğerine değer vermesi nedir?
Hislerimin söze vurabileceğim somut pek örneği yok.Nasıl anlatsam sizlerden nasıl fikir alsam bilemiyorum.
Konu eşim.
Bana değer vermediğini düşünüyorum ve kahroluyorum.
Her zaman bekletilen ben olurum.Gezmeye gideceğiz arabada çocuklar bağırırken beklerim o an silecek suyunu doldurası gelir.Gezmeye gideceğimizde arabanın lastiklerini şişiresi gelir.Söylediğim çoğu şeyi 10. Hatırlatmamda yapar güya unutuyormuş hatırlatsam ne varmış?
Çöpleri at derim,2. Gün yine derim.3. Gün yine...En son ben atarım.Arabamı yıka derim tamam der.Yine derim yine tamam der en son oto yıkamaya vereceğim der 1 ay geçer yine yıkatmaz.Ben yıkarım.Evde ne eksik çocuklar meyve yemişmi ben takip ederim.Bir yere gider telefonuna bakmaz.Arkadaşlarıyla gezmeye gider hiç bir zaman evde bekleyenim var artık geç oldu eve dönelim demez birilerinin bunu teklif etmesini bekler(saat 10 da başlayıp gece 23 lere kadar süren pikniklerden bahsediyorum).En yakın örneği bir kaç gün önce bir yere gideceğiz.Ben hazırlandım oğlana hava aldırayım dedim Aşağıdayım hemen giyinip gelecek güya.Bekle bekle gelmedi.telefonumda yok yanımda arayayım aşağıdan zili çalalım dedim çalıyorum çalıyorum açan yok.Bir baktım apartmanın arkasından çıkıyor komşularla laflamış.Tamamda bende seni bekliyorum haber vermek bu kadar mı zor?Kızlar benmi yanlış düşünüyorum bu konuları en az 100 kere konuştuk değersiz hissediyorum dedim söylediğim şeyleri geçiştirme dedim her defasında geri dönüş aynı -hatırlat yapayım- e hatırlatıyorum yine yok.
Tek taraflı anlatmak istemiyorum ev işlerinde benden çok şey yapar ama on kere söyleyince.Çocuklara karşı çok özverili ve ilgilidir.
Çalışmadığı halde tüm organizasyon bendedir çamaşırları ben düşünürüm.tuvaletleri yıka demezsem kirlendiğini fark etmez.Artık sinirlenmekten ziyade hiç birşey hissetmiyorum tükendim.Kızlar ben çok şeymi bekliyorum?
Evden çalışıyor şimdilikneden çalışmıyor eşiniz cevabınızı okudum düzeltme yapayım evden çalışmak çalışmamak değildir ki pandeminin başından beri evden çalışıyorum her zamankinden daha çok yoruluyorum.. evet eşiniz gamsız rahat bir kişikik ama herkese karşı mi böyle sadece size karşı mı?
Eskiden çok tartışırdım bir yere varamayacağız neredeyse son 1 senedir karşıma alıyorum bak diyorum değersiz hissediyorum diyorum.yok anlamıyor.alakası yok bunun değerle diyorum.ben napacağımı şaşırdım.
Bunu denedim ama beceremedim.Strateji insanı değilim.Bu be yoruyor.Haksızmıyım ben çokmu şey bekliyorum.Konuşmaktan anlamıyorsa Onun yaptığınız siz de ona yapın. Çöpü mu atmiyir o atana kadar atmayın. Sizi bekletiyor mu siz de bekletin.
Bunu denedim ama beceremedim.Strateji insanı değilim.Bu be yoruyor.Haksızmıyım ben çokmu şey bekliyorum.
Teşekkür ederimHaksız Olduğunuz bir detay göremedim gayet haklisiniz. Bunlar zaten olması gerekenler ekstra bir beklenti değil bunlar. Telefona cvp vermemesi vs.hic hoş değil. Strateji degil gamsız olun aynen onun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?