Eşim.

Karşınıza alıp burda yazdıklarınızın aynısını eşinize söyleseniz sorunlarınızı ancak eşinizle iletişim kurarak çözersiniz biz bişi yapamayız ki
Defalarca söyledim olumlu dönüş alamadığım için kendimi sorgulama sizlere danışma gereği hissettim zaten.

İşte ben bunu kabullenemiyorum arkadaşım.onun huyu böyle diye ben neden hep değersiz hissedecem ki.benimde huyum bu ilgi istiyorum önemsemek söylediklerimin ikiletilmemesini istiyorum.aynen benimkide sorsan beni herşeyden çok sever ama misafirliğe gittikmi bir kaç aile benim kalkalım dememi duymaz illa başkasının kalkalım demesi lazım.

Kapinin onune koymayi denediniz mi? Savruk,daginik,beceriksiz ve laylaylom ortalikta dolanan biri canlandi gozumde.
Çok tatlısın dark:))
Denedim aslında böyleyken böyle kavga etmektense yoruldum eğer bu beklentilerimi karşılamayacaksan devam etmemizin bir anlamı yok ben tükeniyorum dedim seni seviyorum dedi değerle alakası yok dedi ama birşey değişti mi? Hayır.

Ama uzuldum simdi ben. Niye oyle dedin ya ;(
Annem geldi aklima,babami bir konuda uyarmisti. Tekrar istemiyorum boyle yapmani dedi, bak 3.de yollarim seni bu evden dedi. Babam tabi yine yapti yine yapti o seyi ve 3.de annem ciddi ciddi kapinin onune koymustu adami ben cok guluyorum bu olaya,o zaman cocuktum tabi gulmediydim.

Annende senin gibi çok tatlıymış :*
Ben olamıyorum işte veya beni ciddiye almıyor.

Evet hemde afedersin eşeklik düzeyinde.
Minnoş değilim.Hiçte naz yapamam :))

Annende senin gibi çok tatlıymış :*
Ben olamıyorum işte veya beni ciddiye almıyor.
Tesekkur ederim

Sen kesin benim dusundugum gibi fazlaca kibar,fazlaca fedakar,sakin ve sessiz birisin. Oyle olunca erkekler iplemiyor cidden.

Iste burdan kaybediyoruz kendini naza cekenlere gercekten daha cok kiymet veriliyor. Ama buda yapi meselesi iste.
On senedir sırtımda taşıyorum bundan sonra yapsamda ciddiye almaz beni.
Ayol geçen iş yerinde konuşuyoruz bir arkadaş nişanlandı yeni 7 tane abiye aldırmış nişan için illaki giyecek bir yer bulurum diye.nişanlısıda almış işin ilginci o bana göre :) ben nişanımda giyeceğim basit kıyafeti bile kendi kendime gittim aldım (başka bir şehirde çalışıyordu) ailesi falanda hiç sormadı mesela ne yaptın nasıl oldu diye.ha birde bana takacağı altınıda kendim aldım.hiç gözümde değil olmadıda ama zamanla öğrendim ki bunlarda fazlasıyla fedakarlık ve erkekler buna alışıyor.

Bende hic oyle naz niyaz yapmadim zamaninda. Keske en basindan yapsaydim simdi daha kiymetli olurdum diyorum bazen. Ama is isten gecti artik bizim icin gec malesef. Arkadasta bir tuhafmis yanliz. 7 tane abiye aldirmak nedir.

Siz dolmuşsunuz birikim hep bunlar biraz da sakin olun lütfen siz ondan da large davranın .Son zamanlarda söyle bir söz okudum çok hoşuma gitti ARTIK HİÇBİRŞEYİ HALLETMEYE ÇALIŞMIYORUM ÖYLEMİ OLMUŞ BIRAKALIM ÖYLE KALSIN

Haklısınız sözde pek güzelmiş.Umarım bir gün bende umursamaz olabilirim.

Çoğu yazdıklarınız eşimdede var ama hiç sizin gibi düşünmüyorum.. benimki gamsız öyle kabul ettim .evde ortada birşey görse üstünden atlar geçer ben başına dinelince koltuklara kadar siler

Evet hemde afedersin eşeklik düzeyinde.
Minnoş değilim.Hiçte naz yapamam :))
İşte ondan üzülen siz oluyorsunuz naz in alâsini yapmalısınız.
böyle adamlara mustehak ve sizde onu bekletin hic takmayın.
o çöp u ona attırın siz atmayın.bıkmadan yorulmadan direktif verin muma çevirin ya da hiç umursamayin kendiniz ve çocuğunuzla ilgilenin ikisinden biri sizi mutlu eder deneyin derim

Teşekkür ederim haklısınız deneyeceğim.aslında bu konudan da çok rahatsızım ne o öyle karşımda çocukmu var herşeyi benmi söyleyeceğim moduna giriyorum ama haklısınız birazda böyle davranmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…