Eşim.

Of acayip iyi yorum. Beni aşırı fedakar bulurlar ki öyleyim yetmeye çalışırım üstesinden gelmeye çalışırım , idare etmeye vs vs vs. Fazla fedakarlık sanırım bize zarar veriyor

bu erkeklerden soğudum bu nedir ya. çocuk eğitiyor gibi ödül ceza sistemine geçmeniz gerek sanırım. sizi bekleten adam akşam sizle sevişmek isterse gelicem diyip tüm gece gitmeyin bekletin öyle boşboş tv zaplatın falan ne desem bilemedim

Okurken bile cinnet geçirdim.. Çok sıkıntı.. Ne çok şükredecek şeyim varmış onu anladım.. Bence sizi değersiz hissettirmekten değil.. Eşiniz aşırı bencil biri sadece kendisi var gibi yaşıyor

He yaptıgı umursamazlıkta ciddi yaptırımlar vermezsen asla düzelmez...10 da gidip 23'te geliyorsa eve almamak gibi

Aynısı benim başımda da var malesef tembel ve vurdumduymaz.
Her türlü konuştum yok.
6 yaşındaki oğlum bile birşey anlatiyor en basiti onu bile duymuyor çocuğum baba 4 kere sordum dedi duymadim diyor arsız.

Aynısı benim başımda da var malesef tembel ve vurdumduymaz.
Her türlü konuştum yok.
6 yaşındaki oğlum bile birşey anlatiyor en basiti onu bile duymuyor çocuğum baba 4 kere sordum dedi duymadim diyor arsız.
siz nasıl çıldırmıyorsunuz bu durum karşında?

siz nasıl çıldırmıyorsunuz bu durum karşında?
Çıldırıyorum antidepresan kullanıyorum yok yine sakin değilim.
Hiçbir şekilde kendinde hata görmüyor bencilin teki.
Evden de gittim böyle olmuyor anlaşamıyoruz ayrılalım da dedim tamam diyor 2 gün sonra yine aynı malesef.

bazı insanlar gerçekten çok gamsız oluyor. sizin bekledikleriniz zaten standart pakette olması gerekenler. yani büyük büyük mevzular değil. ama işte kimisine göre çöpü 5 gün bekletmek sorun değil, bi de döner ne var ki bunda derler.
karakter meselesi sanırım. düzelir mi ? belki çok ciddi bir tavırla, cidden evden bir kovmakla falan..

Haklısınız ama eşinizin potansiyel belli, dünya yansa umru olmaz üzülen gün sonunda yine siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…