Iyi akşamlar. Konum yine benzer aslında. Yazmak istedim.aslında şu an uyumam gerekiyor ama. Kafaya taktığım için.Şimdi benim 3 aylık bebegim var.. zor bir bebek gazi uyuması çok zor. Yanı tüm gün bebekle ilgileniyoruz. Eşim öğretmen bebeğim de mayısta doğduğu için doğdugundan beri birlikte ilgileniyoruz. Dışarıdan bakınca güzel. Ne güzel eşi bebekle ilgileniyor denir.. yalnız eşim benimle hiç ama hiç ilgilenmiyor. Bir güzel soz bi sarılma öpme yanı normal eşlerin yaptığı seyler yok cinsellik de haliyle olmadi tabi
Ha neden yok onu da soylıyım. Bebek uyurken eşim bebegin başından ayrılmiyor sürekli sallıyor 1 saat uyursa 1 saat 2 saat uyursa 2 saat. Geceleri uyumaya gidiyor esim gece emip uyuyor bebeğim..
Biraz salla artık dalınca bırak diyorum yok uyanır diyor bikac kere gündüz uykusunda uyandığı için..akşamları derin uykuya geçiyor uyur artık diyorum yok sallıyorum ben iyiyim böyle diyor.
Haliyle eşim tüm gün evde olmasına rağmen birbirimizi görmüyoruz.. bana günde 5 dksini bile ayırmıyor.
Yemek yedin mi
Su iç.sutun olsun.
Süt çayını içtin mi
Bana kurduğu cümleler bunlar sadece. Ikgikeniyir işte benimle.
Bunları söyledim msj yazdım rbbekyrn vakit yok dedi bana
Şimdi bebeğimiz var diye ben hiç bir şekilde beklentim olmasın mi
Bebekler sürekli sallanmadan da uyumuyor mu ben ni yanlışım.