Yani hakilisin aslında bu adam bana tam tersini yapıyor . Hareketleriyle resmen artık benim için onemsizsin diyor. Başım dönüyor ama yinede kuyruğu dik tutmak için sabrediyorum hep. Aslında bugün şey dedim . Madem ben bu kadar idare ettim ve sen herşeyin içine ettin. O zaman arabanı sat bircunu kapat geri kalanını bana ver . Çünkü yarısından falzasi benimdi altınlar falan vardı. Önce eyvallahi yokmus gibi tamam dedi. Baktı iş ciddiye biniyor yok zamanla düzelir bı önümüzü görelim demeye başladıAldatma sadece telefonla olmaz. Aldatma olduğunu sanmıyorum genelde aldatan erkek vicdanen rahatsız olur ve eşine daha iyi davranır hamileyse bi de daha çok üstüne düşer
36 bin kredi 8 bin eksi. Tabi ben bu kadarını biliyorumÇok fazla para kaybetmişse onun stresinde olabilir
Ama neden bana dokunmuyor sarilmiyor . Hadi onuda geçtim hastayken bile bakmıyor ve hamileyim . Tamam Allah var hastaneye kaç defa götürdü ilaçlarımı eksiksiz aldı ama işte ne böyle benim için ölen biten adam buhar oldu uçtu .Yani onun stresini yaşıyordur sizinle bir alakası olduğunu düşünmüyorum
Tekrar para batirmis olmasın bu
İyice çakıldı tam zamanı diye bir sürü kişi yine girdi borç bulup onun üzerine asla düşmez denilen fiyata düştüSanmam. Tek kurusu kalmadı çünkü kredi bile vermez bankalar
Haberlerde hamile kadın cinnet getirdi diye izlersiniz gibi geliyor öyle birşey varsaİyice çakıldı tam zamanı diye bir sürü kişi yine girdi borç bulup onun üzerine asla düşmez denilen fiyata düştü
Bu hataya düşmüş olabilir o da gideni kurtarma vakti diye
Çalışmıyorum üni mezunuyum ama ülke şartları malum iş yok malesef . Ve araya koymadigim kişi gorusmedigim yer kalmadı. Yönetici asistaniyim bilgisayarım falan çok iyi ama maalesef bulamadım işKonu sahibi sen hamile olunca bu zaten gidemez kafasına girdi sanırım. Bak ne diyeceğim daima kenarda paran olsun. Olsun ki istediğinde kapıyı vurup çıkabilesin. Borcu ödemesine yardım ediyor musun ? Ben olsam etmem mesela. Keyfi bir borç var ortada. Madem keyfi borç yapmış eşşek gibi ödesin. Stresini de içinde yaşasın bir zahmet !
Ben şuan arabayı sattirmayi parayida paylaşmayı düşünüyorum ama yanaşmıyor sizce bu düşüncem doğrumu yanlismi. Annem satma arabanı falan diyor ama bilmiyorum yinedeKonu sahibi sen hamile olunca bu zaten gidemez kafasına girdi sanırım. Bak ne diyeceğim daima kenarda paran olsun. Olsun ki istediğinde kapıyı vurup çıkabilesin. Borcu ödemesine yardım ediyor musun ? Ben olsam etmem mesela. Keyfi bir borç var ortada. Madem keyfi borç yapmış eşşek gibi ödesin. Stresini de içinde yaşasın bir zahmet !
Araba senin mi yoksa ikinizin mi ?Ben şuan arabayı sattirmayi parayida paylaşmayı düşünüyorum ama yanaşmıyor sizce bu düşüncem doğrumu yanlismi. Annem satma arabanı falan diyor ama bilmiyorum yinede
İkimizin . Ben altın verdim eşim kredi çekti . Verdiğim altınlar ailemin taktiği altinlardi ve baya birşey verdim . Arabanın şimdiki fiyatı 140 bin falanAraba senin mi yoksa ikinizin mi ?
Çok sıkıntılı ya. Hamilelikte , daha sonra çocukla çok lazım olur araba... Herif gidip bir gün satıp parasını yiyecek potansiyele sahip mi ? Bir de satalım diyince yan çizmiş galiba...İkimizin . Ben altın verdim eşim kredi çekti . Verdiğim altınlar ailemin taktiği altinlardi ve baya birşey verdim . Arabanın şimdiki fiyatı 140 bin falan
Bebeğinize odaklanın her şey gelir geçer onun sağlığı önemli olanHaberlerde hamile kadın cinnet getirdi diye izlersiniz gibi geliyor öyle birşey varsa
Yani şimdi sahip değil desem yalan olur . Çünkü yapmaz dediğim ne varsa yapmış biri kendisi ama o kadarda alçalır mi bilmiyorumÇok sıkıntılı ya. Hamilelikte , daha sonra çocukla çok lazım olur araba... Herif gidip bir gün satıp parasını yiyecek potansiyele sahip mi ? Bir de satalım diyince yan çizmiş galiba...
Size oyle geliuor olabilor. Duygusal doneminiz suan. Bu uzuntu bebege zarar verir kendinizi sakinlestirin kuruntu yaptigimizi dusünün be ek iyi olsun saglikla dogsun sonra bakarsiniz zaman ne gosterecekHepinize merhaba kizlar, geçenlerde burda bir konu açmıştım eşim benden habersiz bitcoin oynamıştı ve bütün parayı batirmisti. Ben çok kötüydüm beni burda sakinleştirdiniz ve moral verdiniz . O sırada bebek için tedavi görüyordum yani olayı öğrenmeden önce . Öğrenince hemen tedaviye ara verdim bebek için doğru zaman değil diye . Ama geçenlerde hamile kaldigimi öğrendim yani o tedavi sırasında olay olmadan önce olmuş. Daha 5 haftalik . Esas konuya gelecek olursam kizlar eşim çok değişti yani nasıl desem bana karşı aşırı soğudu . Böyle agresiflesti gece benimle uyuyor ama yatağın kenarında yatıyor nerdeyse düşecek adam. Dün beni bir sebepten ağlattı önceden saatlerce dil döken adam odama bile gelmedi. Beni artık aramamaya başladı gün içinde . Böyle umursamaz takılıyor yani gitsende sen bilirsin kalsanda sen bilirsin havalarında. Bende eşyalarımı aldım annemin yanına geldim biraz ayrı kalsak daha iyi olur diye düşündüm ama adam aramadı bile. Ben çok kötü rahatsizlandim onu duydu geldi eve geri getirdi kendi evinde daha rahat edersin diye. Soruyorum neden böylesin önceden böyle değildin falan diye . Aynıyım diyor ama değil . Hayatında biri yok eminim buna telefonuna şifre bile koymaz . Ama kafaya takmaktan bıktım usandım . Keşke hiç tedavi olmasaydım diyorum ama bebeğide istiyor kaç defa sordum . Hatta şimdiden seviyor . Ama neden bana buz gibi oldu aklım almıyor . Bı el atın kizlar bı akıl verin bana
İnşallah . İnanın aklımda sürekli vesvese var elimde değilBebeğinize odaklanın her şey gelir geçer onun sağlığı önemli olan
İçinize kuşkular sokmak için söylemiyorum ama şuan yediğimiz içtiklermizden dolayı sağlıklı evlat sahibi olmak en büyük hazine, hediye bence o yüzden kendi sağlığınıza ve bebişinize odaklanın ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah gerisi bir şekil hallolur
İnşallah ben kuruntu yapıyorum dur inan öyle olmasını o kadar istiyorumkiSize oyle geliuor olabilor. Duygusal doneminiz suan. Bu uzuntu bebege zarar verir kendinizi sakinlestirin kuruntu yaptigimizi dusünün be ek iyi olsun saglikla dogsun sonra bakarsiniz zaman ne gosterecek
Var vallahi en birinci düşman teyzem ve anneannem hatta bir keresinde senin kızını gittiği yerden nasıl getirtecegim bak gör dedi anneme . Sebep yok nedensiz nefret ediyorlar sürekli ama sürekliCevrenizde kötü haset insanlar var mı bazen büyü işi vs yapıyorlar eşleri soğutmak için.Eğer önceden hiçbir sorununuz yok birden böyle olduysa böyle bi secenek de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?