Eşim

Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla doğurup, büyütün İNŞALLAH.Esiniz kuyruğu dik tutma durumunda olabilir, Batırdım ama cool durumdayım diye . Hatasını anlayıp , anlayışlı ve nazik olmayı eziklik olarak görüyor belki.... Tedavi olsun,sizi de bunalıma sokmasın.

Bugün konu açıldı ben bebeğide senide severim dedim . Beni sevmene gerek yok artık ben büyüdüm baba oluyorum sen bebeği sev dedi

Bugün konu açıldı ben bebeğide senide severim dedim . Beni sevmene gerek yok artık ben büyüdüm baba oluyorum sen bebeği sev dedi

Öyle bir lafi niye söylüyorsunuz ki? Su anda eksik durumda olan esiniz. Sizi maddi zora sokan sorumsuz ve sevgisiz davranan o. Büyüdüm diyor ama yetiskin biri gibi davraniyor.

Bu konuda herif suçlu siz değilsiniz. O yüzden senide severim falan demeyin bence artık. Siz aynı şeyi yapsaydınız acaba bu adam ne kadar anlayışlı olurdu ? Suçunu kapatmaya çalışacağına arsızlığa mı vuruyor nedir...

halk arasında buna rahat batması diyoruz.

hiç mi yok aklınıza gelen bir sebep? ne bileyim şu gün şöyle bir tartıştık, ben şunu dedim ondan sonra böyle oldu gibi bir şey?
Yok inanın hani tartışma oldu büyük boyutta ama kendisi yüzde yüz haksizdi

Öyle bir lafi niye söylüyorsunuz ki? Su anda eksik durumda olan esiniz. Sizi maddi zora sokan sorumsuz ve sevgisiz davranan o. Büyüdüm diyor ama yetiskin biri gibi davraniyor.
Ben saf hamileyim ya sevgi pitircigi oldum bir anaçlik bir anaçlik sormayın gitsin . Bide ilk bebegimi doğumdan sonra kaybettim ya daha bir hassasım . Bide dedimki acaba benmi soğuk yaptimda adam bu hale geldi batı iyi davranayim dedim ama ters tepti

Basiniz sagolsun bakin esinize daha da sinirlendim simdi. Agir da konusmak istemiyorum. Ama sizinle ilgilenmiyorsa annenizi cagrin gelsin. Siz önce iyilesmeye bakin. Aĺlah esinizi islah etsin

Ben eğer böyle bir hata yapsaydım beni herkese rezil ederdi o kadar eminimki ama işte ben umursamaz davrandikca o daha çok umursamamaya başladı ya bende iyi olayım dedim. Ama yine olmadi

Basiniz sagolsun bakin esinize daha da sinirlendim simdi. Agir da konusmak istemiyorum. Ama sizinle ilgilenmiyorsa annenizi cagrin gelsin. Siz önce iyilesmeye bakin. Aĺlah esinizi islah etsin
Aminn. Annemde çalışıyor ama her akşam eş kişisi anneme birakiyor dönerken de alıyor eve getiriyor

Sizi isteklerine engel olarak görüyor olabilir. Bitcoin oynamak veya bekarken yapabileceği şeylere engel olarak görüp baskınızı hissetmiş ve sıkılmış olabilir

Sizi isteklerine engel olarak görüyor olabilir. Bitcoin oynamak veya bekarken yapabileceği şeylere engel olarak görüp baskınızı hissetmiş ve sıkılmış olabilir
Belkide öyledir .çok serbest yetişmiş en ufak birşeyde üstüme gelme der hemen

Bende öyleyim üstüne düşmeyin bence
Bian aklıma aldatma geliyor ama bu kadar profesyonel olamaz diyorum . Birde kendine asla bakmaz ben tras ol demesem olmaz . Ben parfüm sıkarım üstüne bir yere giderken ben giydiririm düşünün yani bütün bunları birleştirince birde telefonuna sürekli baktığım için aldatma olamaz diyorum ama yinede yanılıyor muyum acaba diyorum

Yani illaki olmuştur çünkü boşanma aşamasına geldik baya yani benim ailem falan girdi araya ama iyilikle yani Allah var onlar tek laf etmedi bir hata yapmıştır falan filan dediler .
İnsanın ağzından çıkan sözler ok gibidir.Geri dönüşü olmaz.Bazı laflar da unutulmaz.Bazen tek bir kelime bir insanın o kişiden soğumasına yeter.Bir daha da eskisi gibi olmaz.

İnsanın ağzından çıkan sözler ok gibidir.Geri dönüşü olmaz.Bazı laflar da unutulmaz.Bazen tek bir kelime bir insanın o kişiden soğumasına yeter.Bir daha da eskisi gibi olmaz.
Ama şöyle bir durum var. 3 sene boyunca yeri geldi yemedim içmedim araba kredisi ödedik yani eşim çalıştı ama bende herşeyden kistim . Kismama gibi bir imkan sunmadi zaten . Tam borç bitti rahatladım dedim adam bana böyle birşeyle geldi . Şimdide birden böyle birşeyle gelince haliyle tepki verdim

Haklısınız fakat insanoğlu öyledir.Yıllarca birini sırtında taşırsın;"senden iyisi yoktur"der.1 gün indirirsin,yıllarca taşıdığın unutulur,sadece o 1 gün konuşulur.

Aldatma sadece telefonla olmaz. Aldatma olduğunu sanmıyorum genelde aldatan erkek vicdanen rahatsız olur ve eşine daha iyi davranır hamileyse bi de daha çok üstüne düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…