- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.809
- 158
Bugün konu açıldı ben bebeğide senide severim dedim . Beni sevmene gerek yok artık ben büyüdüm baba oluyorum sen bebeği sev dediBebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla doğurup, büyütün İNŞALLAH.Esiniz kuyruğu dik tutma durumunda olabilir, Batırdım ama cool durumdayım diye . Hatasını anlayıp , anlayışlı ve nazik olmayı eziklik olarak görüyor belki.... Tedavi olsun,sizi de bunalıma sokmasın.
Bugün konu açıldı ben bebeğide senide severim dedim . Beni sevmene gerek yok artık ben büyüdüm baba oluyorum sen bebeği sev dedi
Bu konuda herif suçlu siz değilsiniz. O yüzden senide severim falan demeyin bence artık. Siz aynı şeyi yapsaydınız acaba bu adam ne kadar anlayışlı olurdu ? Suçunu kapatmaya çalışacağına arsızlığa mı vuruyor nedir...Bugün konu açıldı ben bebeğide senide severim dedim . Beni sevmene gerek yok artık ben büyüdüm baba oluyorum sen bebeği sev dedi
Aynen ağır bir grip geçiriyorum. İlaç kullanamıyorum çok kötüyüm ona rağmen böyle .
Yok inanın hani tartışma oldu büyük boyutta ama kendisi yüzde yüz haksizdihalk arasında buna rahat batması diyoruz.
hiç mi yok aklınıza gelen bir sebep? ne bileyim şu gün şöyle bir tartıştık, ben şunu dedim ondan sonra böyle oldu gibi bir şey?
İşte tam kuyruğu dik tutma mevzusuna örnek.Bugün konu açıldı ben bebeğide senide severim dedim . Beni sevmene gerek yok artık ben büyüdüm baba oluyorum sen bebeği sev dedi
Ben saf hamileyim ya sevgi pitircigi oldum bir anaçlik bir anaçlik sormayın gitsin . Bide ilk bebegimi doğumdan sonra kaybettim ya daha bir hassasım . Bide dedimki acaba benmi soğuk yaptimda adam bu hale geldi batı iyi davranayim dedim ama ters teptiÖyle bir lafi niye söylüyorsunuz ki? Su anda eksik durumda olan esiniz. Sizi maddi zora sokan sorumsuz ve sevgisiz davranan o. Büyüdüm diyor ama yetiskin biri gibi davraniyor.
Bende kesimde hata arıyorum vallahi ya kaç günden beri hem midem bulaniyor hem ağlıyorum . Hem herşey kokuyorİşte tam kuyruğu dik tutma mevzusuna örnek.
Ben saf hamileyim ya sevgi pitircigi oldum bir anaçlik bir anaçlik sormayın gitsin . Bide ilk bebegimi doğumdan sonra kaybettim ya daha bir hassasım . Bide dedimki acaba benmi soğuk yaptimda adam bu hale geldi batı iyi davranayim dedim ama ters tepti
Ben eğer böyle bir hata yapsaydım beni herkese rezil ederdi o kadar eminimki ama işte ben umursamaz davrandikca o daha çok umursamamaya başladı ya bende iyi olayım dedim. Ama yine olmadiBu konuda herif suçlu siz değilsiniz. O yüzden senide severim falan demeyin bence artık. Siz aynı şeyi yapsaydınız acaba bu adam ne kadar anlayışlı olurdu ? Suçunu kapatmaya çalışacağına arsızlığa mı vuruyor nedir...
Aminn. Annemde çalışıyor ama her akşam eş kişisi anneme birakiyor dönerken de alıyor eve getiriyorBasiniz sagolsunbakin esinize daha da sinirlendim simdi. Agir da konusmak istemiyorum. Ama sizinle ilgilenmiyorsa annenizi cagrin gelsin. Siz önce iyilesmeye bakin. Aĺlah esinizi islah etsin
Sizi isteklerine engel olarak görüyor olabilir. Bitcoin oynamak veya bekarken yapabileceği şeylere engel olarak görüp baskınızı hissetmiş ve sıkılmış olabilirHepinize merhaba kizlar, geçenlerde burda bir konu açmıştım eşim benden habersiz bitcoin oynamıştı ve bütün parayı batirmisti. Ben çok kötüydüm beni burda sakinleştirdiniz ve moral verdiniz . O sırada bebek için tedavi görüyordum yani olayı öğrenmeden önce . Öğrenince hemen tedaviye ara verdim bebek için doğru zaman değil diye . Ama geçenlerde hamile kaldigimi öğrendim yani o tedavi sırasında olay olmadan önce olmuş. Daha 5 haftalik . Esas konuya gelecek olursam kizlar eşim çok değişti yani nasıl desem bana karşı aşırı soğudu . Böyle agresiflesti gece benimle uyuyor ama yatağın kenarında yatıyor nerdeyse düşecek adam. Dün beni bir sebepten ağlattı önceden saatlerce dil döken adam odama bile gelmedi. Beni artık aramamaya başladı gün içinde . Böyle umursamaz takılıyor yani gitsende sen bilirsin kalsanda sen bilirsin havalarında. Bende eşyalarımı aldım annemin yanına geldim biraz ayrı kalsak daha iyi olur diye düşündüm ama adam aramadı bile. Ben çok kötü rahatsizlandim onu duydu geldi eve geri getirdi kendi evinde daha rahat edersin diye. Soruyorum neden böylesin önceden böyle değildin falan diye . Aynıyım diyor ama değil . Hayatında biri yok eminim buna telefonuna şifre bile koymaz . Ama kafaya takmaktan bıktım usandım . Keşke hiç tedavi olmasaydım diyorum ama bebeğide istiyor kaç defa sordum . Hatta şimdiden seviyor . Ama neden bana buz gibi oldu aklım almıyor . Bı el atın kizlar bı akıl verin bana
Belkide öyledir .çok serbest yetişmiş en ufak birşeyde üstüme gelme der hemenSizi isteklerine engel olarak görüyor olabilir. Bitcoin oynamak veya bekarken yapabileceği şeylere engel olarak görüp baskınızı hissetmiş ve sıkılmış olabilir
Bende öyleyim üstüne düşmeyin benceBelkide öyledir .çok serbest yetişmiş en ufak birşeyde üstüme gelme der hemen
Bian aklıma aldatma geliyor ama bu kadar profesyonel olamaz diyorum . Birde kendine asla bakmaz ben tras ol demesem olmaz . Ben parfüm sıkarım üstüne bir yere giderken ben giydiririm düşünün yani bütün bunları birleştirince birde telefonuna sürekli baktığım için aldatma olamaz diyorum ama yinede yanılıyor muyum acaba diyorumBende öyleyim üstüne düşmeyin bence
İnsanın ağzından çıkan sözler ok gibidir.Geri dönüşü olmaz.Bazı laflar da unutulmaz.Bazen tek bir kelime bir insanın o kişiden soğumasına yeter.Bir daha da eskisi gibi olmaz.Yani illaki olmuştur çünkü boşanma aşamasına geldik baya yani benim ailem falan girdi araya ama iyilikle yani Allah var onlar tek laf etmedi bir hata yapmıştır falan filan dediler .
Ama şöyle bir durum var. 3 sene boyunca yeri geldi yemedim içmedim araba kredisi ödedik yani eşim çalıştı ama bende herşeyden kistim . Kismama gibi bir imkan sunmadi zaten . Tam borç bitti rahatladım dedim adam bana böyle birşeyle geldi . Şimdide birden böyle birşeyle gelince haliyle tepki verdimİnsanın ağzından çıkan sözler ok gibidir.Geri dönüşü olmaz.Bazı laflar da unutulmaz.Bazen tek bir kelime bir insanın o kişiden soğumasına yeter.Bir daha da eskisi gibi olmaz.
Haklısınız fakat insanoğlu öyledir.Yıllarca birini sırtında taşırsın;"senden iyisi yoktur"der.1 gün indirirsin,yıllarca taşıdığın unutulur,sadece o 1 gün konuşulur.Ama şöyle bir durum var. 3 sene boyunca yeri geldi yemedim içmedim araba kredisi ödedik yani eşim çalıştı ama bende herşeyden kistim . Kismama gibi bir imkan sunmadi zaten . Tam borç bitti rahatladım dedim adam bana böyle birşeyle geldi . Şimdide birden böyle birşeyle gelince haliyle tepki verdim
Aldatma sadece telefonla olmaz. Aldatma olduğunu sanmıyorum genelde aldatan erkek vicdanen rahatsız olur ve eşine daha iyi davranır hamileyse bi de daha çok üstüne düşerBian aklıma aldatma geliyor ama bu kadar profesyonel olamaz diyorum . Birde kendine asla bakmaz ben tras ol demesem olmaz . Ben parfüm sıkarım üstüne bir yere giderken ben giydiririm düşünün yani bütün bunları birleştirince birde telefonuna sürekli baktığım için aldatma olamaz diyorum ama yinede yanılıyor muyum acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?