Hepinize merhaba kizlar, geçenlerde burda bir konu açmıştım eşim benden habersiz bitcoin oynamıştı ve bütün parayı batirmisti. Ben çok kötüydüm beni burda sakinleştirdiniz ve moral verdiniz . O sırada bebek için tedavi görüyordum yani olayı öğrenmeden önce . Öğrenince hemen tedaviye ara verdim bebek için doğru zaman değil diye . Ama geçenlerde hamile kaldigimi öğrendim yani o tedavi sırasında olay olmadan önce olmuş. Daha 5 haftalik . Esas konuya gelecek olursam kizlar eşim çok değişti yani nasıl desem bana karşı aşırı soğudu . Böyle agresiflesti gece benimle uyuyor ama yatağın kenarında yatıyor nerdeyse düşecek adam. Dün beni bir sebepten ağlattı önceden saatlerce dil döken adam odama bile gelmedi. Beni artık aramamaya başladı gün içinde . Böyle umursamaz takılıyor yani gitsende sen bilirsin kalsanda sen bilirsin havalarında. Bende eşyalarımı aldım annemin yanına geldim biraz ayrı kalsak daha iyi olur diye düşündüm ama adam aramadı bile. Ben çok kötü rahatsizlandim onu duydu geldi eve geri getirdi kendi evinde daha rahat edersin diye. Soruyorum neden böylesin önceden böyle değildin falan diye . Aynıyım diyor ama değil . Hayatında biri yok eminim buna telefonuna şifre bile koymaz . Ama kafaya takmaktan bıktım usandım . Keşke hiç tedavi olmasaydım diyorum ama bebeğide istiyor kaç defa sordum . Hatta şimdiden seviyor . Ama neden bana buz gibi oldu aklım almıyor . Bı el atın kizlar bı akıl verin bana