Yok maalesefBirbirinizi karsilikli olarak cok yıpratmışsınız. Cocuktan sonra bunların yasanmasi cok normal, biz de yasadik. Size destek olacak birileri yok mu? Bebegi bir sure emanet edip bas basa kalabilseniz çözeceksiniz bence.
Kimsenin bütün yüzlerini istediğiniz zaman diliminde görme lüksünüz yok. Bir gelişme yaşanmadıkça o konuda, göremezsiniz. Böyle hemen kestirip atmayın. Bebekle yıpranan ilk çift değilsiniz. Emin olun hepimiz böyle sudan sebeplerle günlerce kavga etmişizdirKeşke bu yüzünü bebek olmadan görseydim, asla yapmazdım"
Bana maddiyatla ilgili olmadğını söylüyor ama ben işi bırakınca tek maaşa düştük ve bebeğin masrafları inanılmaz fazla bilirsiniz... birkaç gün geçsin konuşuruz sanırım. Şu an bebekle ilgili şeyler dışında konuşmak dahi gelmiyor içimdenSizde ara ara öfke patlaması yaşamışsınız. Eşiniz de biberi bahane etmiş sizinle ilgili olmayabilir belki işi ile ilgili yada maddi durumlardan bir sorun yaşıyor konuşun mutlaka çözersiniz.
Gerçekten "biz de böyleydik" diyenleri görünce biraz iyi hissediyorum. Sanki çıkmazdayız gibi hissediyorum..Kimsenin bütün yüzlerini istediğiniz zaman diliminde görme lüksünüz yok. Bir gelişme yaşanmadıkça o konuda, göremezsiniz. Böyle hemen kestirip atmayın. Bebekle yıpranan ilk çift değilsiniz. Emin olun hepimiz böyle sudan sebeplerle günlerce kavga etmişizdir
Aslında bu ara istemediği halde okulu değişti. Kendisi öğretmen. Norm fazlası dedikleri durumda kaldı. Yeni okul, öğrenciler biraz zor...Lohusalıkta gerilmeler alınmalar oluyor sizde yaşamış biri olarak eşinizde alttan aldığını varsayarsak şimdi onun çıkış yapmasıda normal diyelim herkesin dönemi olur normal yani konu biber değil iş stresi yorgunluk mutlaka bunlar neden oluyordur düzelir düzelmemesi için büyük bir neden göremiyorum konuşup halledersiniz...
Anladım yani konu siz değilsiniz kırılmış olabilirsiniz stres hayat şartları zaten başlı başına zor ve bebek sahibi olunca sorumluluk 2 ye katlanıyor haliyle... Konuşursunuz onu anlayabildiğinizi dile getirerek genelde empati konuşmalar stresli insanların gazını alıyor eminolun benim iş stresimden ben kafayı yiyordum öğretmenim.. Sağlığından olacaksan baskalaşıyorsun yüzün gülmüyor işi bırak diyordu ara verdim cocuk sahibi oldum kafam rahat bende strese gelemeyenlerdenim.Aslında bu ara istemediği halde okulu değişti. Kendisi öğretmen. Norm fazlası dedikleri durumda kaldı. Yeni okul, öğrenciler biraz zor...
Anladım yani konu siz değilsiniz kırılmış olabilirsiniz stres hayat şartları zaten başlı başına zor ve bebek sahibi olunca sorumluluk 2 ye katlanıyor haliyle... Konuşursunuz onu anlayabildiğinizi dile getirerek genelde empati konuşmalar stresli insanların gazını alıyor eminolun benim iş stresimden ben kafayı yiyordum öğretmenim.. Sağlığından olacaksan baskalaşıyorsun yüzün gülmüyor işi bırak diyordu ara verdim cocuk sahibi oldum kafam rahat bende strese gelemeyenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?