Eşim:((

Beyefendi park edecek yer bulamadı.Yarım saat aynı yerde döndük durduk
Tam park ettik.Yağmur yağmaya başladı.Kız kucağımda uyudu kaldı.
Arabayı da uzağa park etmiş.
Olmaz olsun dedim geriye oturdum arabaya.
Eve gdelim istemiyorum bir yere gitmek dedim.
Nerdeyse unutuyordum.

canım bak bu yazdıkların talihsizlikten başka bir şey değil eşinin suçu yok ki. Çok tepki vermişsin. Sen kızgınlıklarını biriktirip en ufak olayda eşinden çıkarıyorsun hıncını küserek. Böyle yaparsan ne sen mutlu olursun ne o. Kayınvalideyle ilgili bir şey diyemeyeceğim. Onun çözümü için eşinin sana yardımcı olması lazım. Bir süre uzaklaşsan o ortamdan iyi olur hem eşin de özler seni

Canım teşekkürler yorumun için.
Haklısın ama çok zor.
Sadece kötülüü görüyor o anda gözüm.
Panikatk hastalığım daha iyi şu anda.
AMA ZAMANINDA Annesi yüzünden az çekmedim bu hastalıktan.

canım inan bunları dert etmeye değmez... boşveerrrrrr

önce sağlık... neden kendini üzüp sağlığına zarar veriyorsun?

eşim ailesine o kadar düşkün ki; balayına bile beraber gidelim dedi :)

bende severim eşimin ailesini, ne zaman dışarı çıksak davet ederiz.

bazen gelirler, bazen gelmezler. yiyecek olarak sevdikleri şeyleri biliriz, alır çay demleyin geliyoruz diye telefon ederiz.

şu üçgünlük dünyada değer mi kendini böyle yıpratmaya... hoşgörünü geniş tut...

Ben de öyleyim canım onlara karşı.
Hoşgörülü olmaya çalışırım her zaman.
Ama eşimin bencilliği ben de ipleri koparıyor artık.
Yani sorun ailesi değil bizzat kendisi:26:

açıkçası ben cadıyım galiba. ailemle ne kadar zaman geçirirsem onun ailesiyle de o kadar geçiririm. ben istesem de çok hoşgörülü olamam. özgürlüğü seviyorum. eve gidince başbaşa kalmak pijamaları giymek dinlenmek tam o sırada hadi gidelim filan denirse rahatsız olurum. böyle oluyordu başlarda.

ama ben eşime anlattım durumu. eğer yapmak istedikleri bir şey varsa önceden söylemelerini mesela 1 gün önceden ona göre plan yapabileceğimizi söyledim. şimdi önceden kararlaştırıyoruz. diyelim salı kararlaştırdıysak çarşamba için başka bir plan yapabiliriz. ben de ani planlar yapmam ama ben de ona sorarım. örneğin çarşıya gitmen gerekiyorsa daha pazartesiden aşkım pazar günü beraber çarşıya gidelim mi.. çarşıda işim var hem biraz başabaşa zaman geçirmeyi özledim seninle gezeriz filan tarzı konuşsann... gerçi adamın içinden gelmedikten sonra işe yarar mı bilmem.

Benim ki tam tersi.
1 HAFTA önceden hazırlar iptal planını rahat rahat.

Bu sefer abarttım mı acaba?
Bu kadar da kötü değil.
Ama farketmez ne zaman söylediğim.Değişmez onun kararı.

Sen kendini düşünmedikçe kimse düşünmüyo maalesef canım.
Atçan kızı onun kucağına işini halletçen.
Yada evde oturcak çocuk bakcak sen gezicen.
Bencilliğe bencillikle karşılık vericen.
Şahsen ben öyle yapmaya başladım.
Mutlu muyum?Hayır.
Ama yapmak istediklerimi yapıyorum içimde kalmıyo en azından.

Canım ya kıyamıyorum ben.
Bencillik en son yapacağım şey.
Kendimi hiç düşünmüyorum.
Hep başkları.
Uygun ortam da hiç olmuyor zaten

bu zamanda kadar böyle gelmis boyle giter herkes alismis senin suskun kalmana kabullenmene onun icin cok ama cok zor olcaktir degisikler , onun icin diger bayanlar en bastan yaptiniz yaptiniz yoksa zamanla kendinizi yiyip bitirirsiniz bastan agirlisnizi koyun , saygili olalim dergen hic yerine konulursunuz saygininda bir noktasi var, Bence esinle olgun iki kisi gibi karsina al ve konus artik kabullencek gucun olmadigini böyle kusme konusmamakla olmaz anlasaydi zaten durumlar butarafa kadar gelmezdi guzelim uzme kendini karsina al acik acik konus , bende nisanliyim nisanlimin annesine yeri geldiginde cevapimi veririim mesafemi koyarim hersey bastan belli olur, yuz goz olmaliyiz tabiki saygimizi yitirmeden , okudugum kadariyla ozel bi hayatin yok cok sinirlendim yaa nasil bu zamanda kadar izin verdin guzelim ya , ezdirme kendi hasta olursun icine ata ata ruh sagligi herseyden feci ve kotu kendine dikkat et allah yardimcin olsun guzelim

Teşekkürler canım içten yorumun için.
Allah mutlu ailelerin mutluluğunu bozmasın.
Bana da hayalimdaki mutluluğu yaşamayı nasibetsin.

bu hayat senın üzülme . hayat yaşamaya degr her zaman. eşin böle geldı böle gıtcek kabuulen ve böle mutlu olmanın yolarına bak. ben öle yapıorum. eşim gelsın gelmesın kendım cıkıyor gezıyorum. anneme bırakıyorum cocugu. calısıyorum paramda var . eşim karısmaz parama. ama ne yazıkkı odun onlar anlamıyorlar ınan bu sorunla ayrılan bır arkadsım var. cocugun var ayrılmazsın cocuk ıcın. ama rakads komsu bul kafana göre ona gıt gel ve esınede sadece 10 gunde gıtcem annenlere falan de sıkılıyorum ya cocugu bahane et orda gıdınce cocugunu aglat dur bak huzursuz oluyor rahat edemıyorum de 2 sefr zati oda gıtme der

Canım ya kıyamıyorum ben.
Bencillik en son yapacağım şey.
Kendimi hiç düşünmüyorum.
Hep başkları.
Uygun ortam da hiç olmuyor zaten

Valla ben uygun ortamı buldukça yapıştırıyorum
Başkalarının sana değer vermesini istiyosan önce sen kendine değer vereceksin.
Ha ben sana söylüyorum ama senden çok farklı değilim bu konuda aslında.
Eşimin peşinden fır dönüyorum bütün istekleri yerine geliyor,gidilecek yere gidiliyor,evi temizleniyor,yemeği önüne geliyor,aynı zamanda çalışıyorum.
İşimi sevmediğim halde onun maddi olarak zorlanmaması,sorumluluğunun ağırlaşmaması için bazı şeylere katlanıyorum.
Sonuç ne?Bencil bir eş...
Ne yardım ediyor ne bişey.
Haftasonu baktım dışarı çıkmaya niyeti yok ben gidiyorum dedim çekip kapıyı çıktım.
Onun keyfini bekleyemiyorum artık.Sabır bi yere kadar.
Kıyamazsan kıyıyorlar işte

Zor evet anlıyorum..
Ama bu dünyada hiç bişi kolay değilki
Kolay elde ettiğine de şüpheyle bakmalısın..
İşte o kötü gördüğün an da biraz sakinleşmeye ihtiyacı var kalbinin ve beyninin
Ondan sonra bak nasıl kalkıyo ozaman o kötü perde..
Allah hayırlı geçim versin
Ama inanın sorun edilicek bişi yok kendi kendinize edersiniz bu şekilde takarak
kötü yorumlar sizin karamsarlığınızı artırır onları da okumayın

haklısın canım.
Senin adına sevindim.
Ben de uygulamaya çalışcam.

Akşam da kayınvalidemlere gidicektik.
Kayınvalideme dün arka arkaya aradığı için sitem etmeyi düşünüyorum.
Arayıp duruyorsun.Bizim de kendimize göre sorunlarımız olamaz mı? gibi.
Artık durması gereken noktayı bilmesi lazım

Ne kadar pozitifsin.Ne güzel.
Tıpkı benim eski halim gibi.
Sabrımı tükettiler

Hepsi aynı
Bencil yaratıklar...
Fedakar kadınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…