- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Düşündümde bunu niye sordun?
Sorunlarımın sana göre önemsiz mi olduğunu ima ettin?
Ne kadar pozitifsin.Ne güzel.
Tıpkı benim eski halim gibi.
Sabrımı tükettiler
İnsan aslında farkında değil ama
Bazen en büyük kötülüüğü biz kendimize yaparız..
Şöle sizi dolduruşa getiren ve her söylediği şeyi onayladığınız bi arkadaş düşünün.
İşte o arkadaşlığı şimdi siz kendinizle kurmuşsunuz
Sabrımı tükettiler dedin ya hani tükenmemiş olsa bile o sabır tükenir böyle dersen.
Kendi kendini dolduruşa getirmiş olursun
oyüzden sen hiç kötü şeyler düşünme ki öyle de biri değilmişsin zaten
Ay askolsun arkadasim ne demek?
İsmini ve olayini hatirladim ve sorayim dedim.
Bir de aslinda herkes benzer seyler yasiyor evliliklerde. Sadece yüzler degisik.
En guzel taktik ne kadar ekmek o kadar köfte.
İnsan aslında farkında değil ama
Bazen en büyük kötülüüğü biz kendimize yaparız..
Şöle sizi dolduruşa getiren ve her söylediği şeyi onayladığınız bi arkadaş düşünün.
İşte o arkadaşlığı şimdi siz kendinizle kurmuşsunuz
Sabrımı tükettiler dedin ya hani tükenmemiş olsa bile o sabır tükenir böyle dersen.
Kendi kendini dolduruşa getirmiş olursun
oyüzden sen hiç kötü şeyler düşünme ki öyle de biri değilmişsin zaten
aslında bu konuya yorum yapmayı düşünmüyordum ama tüm düşüncelerine katılıyorum.kaydev maalesef kendi kendine yapıyor.hayatını kendi elleriyle daha da zorlaştırıyor.
bu şekilde sürekli herşeyi kafaya takarak bir ömür nasıl geçer.sürekli kendini doldurarak 2 bebeğinle kendini ne kadar sıkıntıya sokuyorsun kaydev farkındamısın.eşinin üstüne bu kadar gitme.gerçekten bu defa sen hatalısın.böyle devam edersen eşinle iyice uzaklaşacaksınız
Egem niye yorum yapmayı düşünmüyordun.Merak ettim.
Haklısın.Herşeyi daha da zorlaştırıyorum.Ama artık alttan alan taraf olmaktan yoruldum.Niye hep arka planda olan ben oluyorum.
Nasıl bir hatam var bu olayda
Bana yazar mısın lütfen.
Tamam canım.Özürrr.
Yanlış düşünmüşüm.
Maalesf banimkine o taktik yaramıyor.
Çok sabırlı ve dirayetli....
yapabilecekseniz annesinden uzak bi yere taşının derim....ne o öyle dakika başı arama..insan az düşünse keşke tamam yavrundur ara ama onların da kendine göre hayatı var...gezmek ister başbaşa ailece....hem ne o öyle her pazar dayılarının çağırması....malesef benim eşim de bazen yapıyor;çıkalım desem surat asılır..tat vermez..tamam çok yoğun çalışıyor ama izinli olduğu günler de aynı..!şehir dışından 1 yaşında erkek kardeşi geldi 2 defa izin aldı öğleden sonra kardeşi için sırf..birisinde onu akrabaya götürmek için..ben de hastaneye bebeğimizi ultrasonda görelim senin de görmeni istiyorum işten azcık erken çıkmak için izin istesen demiştim de bi sürü laf etti..çok ağrıma gitmişti..geçen gün de hastaneden erkenden sıra almak gerekti kızımı devamlı arab tutar ;kusar..ya kızının başında dur ya da sen git sıra almaya dedim..yok özelde yaptır doplerini beni iş bekliyor vs..diye söylendi.özel o kadar para vermem dedim o parayı çocuğuma harcarıom dedim.hastaneye giderken çok laf etti tel de..en sonunda patladım gidiyosan çocuğun için gidiyosun ben kendi başıma peydahlamadım diye kapadım telefonu..baktım kuzu gibi olmuş bana acımış da özelde beklemeden olurmuş da..vs..kardeşi için tık demedi bana gelince saydırdı ağrıma gitti..ben de hastanede yaptırdım renkli doplerimi özele vercem parayua da kızıma elbisler oyuncak bebek aldım..ohh iyi de yaptım onu sveinçli gördüm ben de sevindim şükür..
neden mi canım,yorumları okuyorsun ama aynen bildiğin gibi devam ediyorsun,sadece kendini üzüyorsun.güzel geçebilecek bir gününüzü bile yok yere ziyan etmişsin.o gün eşin götürmüş niye trip yaptın ki.adam park yeri bulamamış suç onda mı.bulduğunda da sen istememişsin.kızın uyuduysa eşinle arabada bırakıp gidip çamaşırını değiştirebilirdin.ya da inseydin alış veriş merkezinde eşin yer ararken sen işini halletseydin.hatta niye eşin annesini götürdüğünde sen de çıkmadın.değişiklik olurdu.evde sürekli bebeklerle uğraşmak kolay değil ki.bana kalırsa her fırsatı değerlendir evden çıkmak içinben öyle yapıyorum.cumartesi günü eşim yarım saatlik yere gidecekti.bende geleceğim dedim.gittik eşim 5 dk işini halletti ve ben arabadan inmeden geri geldik.sadece yolda eşime yol arkadaşı oldum ama benim için değişiklik oldu
biraz olayları gelişine oluruna bırak.sıkma kendini.insanları da olduğu gibi kabul et.kimse senin kafandaki gibi şekillenmez
Bu yorum nasıl gözümden kaçmış ya
Egemcim kayınvalidemi götürürken gitmedim çünkü normalde beni çıkarmak için binbir takla atan eşim annesini çıt demeden götürmek isteyince sinirim bozuldu.
Annesinin sebebiyle çıkıcam gezmeye diye düşündüm.:26:
Bildiğimi yaptığımı zannetme.Değişiyorum fikir olarak.
Sonunda tamamen kendi hayrımı düşünen bir kadın olacağım
bak genede diyorum annesini götürse de çık.en azından değişiklik olur.sen hep kendini kaynananla kıyaslama.böyle düşündüğün için huzursuz oluyorsun.hatta bazen eşine teklif et ,annenleride alıp şuraya buraya gidelim.diye.
kendini dolduruşa getirme.sakin relaks ol.sen sakin rahat olursan bebeklerinde huzurlu olur.eşin de huzurlu olur. bir aralar eşim işten streslegelince çok kızıyordum.çünkü stresi bana da geçiyor birbirimizi kırıyorduk.şimdi bakıyorum eşim sinirli mi gidiyorum öpüyorum,biraz naz cilve yapıyorum adam sakinleşiyor.şu aralar çok sıkıntılı işler yüzünden.birde evde ben huzursuz etmeyeyim diyorum.şu anda allaha şükür ikimizde huzurluyuz
Teşekkürler Ablacıım.
Yaşça benden büyük ve tecrübelisin.
Etrafımda bunları konuşabileceğim akıllı tecrübeli kimse yok.
Sağol yoruların için.
Her zaman yorumlarını bekliyorum...
Ciddden iyi geliyor
teşekkür ederim.inşallah hep mutlu olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?