kızlar ben mi abartıyorum normali mi bu bir akıl verin bana.eşim sağolsun çok iyidir beni kolay kolay kırmaz istediğim yere giderim yerim içerim gezerim..ev işlerinde yardım istersem asla hayır demez,içkisi kumarı yok herşey güzel ama eksik olan bişeyler var yaa..beni sevdiğini bana değer verdiğini hissedemiyorum ..evliliğin ilkyıllaıryla karşılaştırma yapmak istemiyorum ama şuan çok farklı,eskiden bendeki en ufak değişikliği farkedip iltifatlar yağdıran kişi gitti yerine odun geldi,,,şimdi bendeki olumsuz değişimleri farkedip söyler oldu,seni tanıdığımda 49 kiloydun şimdi yavru panda gibisin diyor bunu şakayla diyor ama biliyorum ciddi,tamam hamileyken kilo aldım ama sonra verdim şuan 60 kiloyum öyle panda gibi falanda değilim ama o kilodan nefret eden biri,kendimi eşimin sayesinde çok çirkin hissediyorum..milletin karısı yarım dünya gibi geziyor eşi ağzını açmıyor benim 5-6 kilo fazlalığım eşime batıyor..30 yaşındayım kimse demez 30 diye küçük gösteriyorum kendime göre güzelde sayılırım ama eşim beni beğenmiyor ..sevmiyor..ağzını açsa hep bir eleştiri..2 hafta önce 2 günlüğüne şehir dışına gittik görümceme,ondan önce 2 gün kızımla annemde kalmıştım çalıştığım için kızıma annem bakıyor hava soğuk olunca sabahları kızımı üşütmiyim diye annemdeydik,cuma günü iş çıkışı apartopar kızımı annemden aldım geçtim eve sağolsun eşim dağınık olduğu için evi halletmiş az buz topladım evi kızıma yemek yedirdim kendim banyo yaptım o arada eşim geldi çıktık evden,pazar günü akşam 9 gibi eve geldik çok yorgunduk eşim hemen kendini çekyata attı dinlendi,ben kızımı yıkadım,eşimin 1 haftalık ütüsünü yaptım banyo yaptım okadar uykum geldi ki küçük bavul ve kızımın eşyalarını yerleştiremeden uyudum..ertesi gün eşimle telde konuştum bana diyor ki evi niye öyle bırakıp uyudun ben topladım şakayla söylüyor ama laf sokuyor..bende kırıldım ben o yorgunlukla bunları yaptım sen bu işi yapmışsın çok mu dedim bunları söyleyeceğine keşke hiçbişey yapmasaydın dedim aaa yanlış anladın şaka yaptım aşkım falan dedi ama kırılmıştım işte..birde kızım konusunda eleştirir beni kızım doğduğunda çok korumacaıydım aman üşümesin diye sarıp sarmalardım bu yüzdende kızım biraz narin yetişti,biliyorum hata yaptım ama oldu işte şimdi yavaş yavaş değiştiriyorum kendimi ama eşim her laf açıldığında herkesin içinde kızımızı benim bu hala getirdiğimi söyler,kırıldığımı dile getiriyorum aa ben kırıl diye demedim aşkım yanlış anlama üzme beni diyo bende susuyorum...bunlar dışında bir sıkıntım yok ama eşime yetemiyorum ya illa eleştirecek bişeyler buluyor illa güzel olmuş ama bunuda yapabilrdin diyor kırılıyorum üzülüyroum beni sevmiyorsun biliyorum diyorum seviyorum aşkım diye sarılıyor ama niye ben inanamıyorum..tek derdim bu 3 konu..bunlar beni sevmediğini gösterir şeyler mi yoksa bütün odun erkekler gibi benim eşimde mi odunlaştı ne oldu ..