yerinde olsam 3 kilo sütten yaparım sütlaçı, çatlayana kadar onu yesin yemek falan yapma küslüğüde uzat ağzına gelenide say sende onun annesi bişey derse aynı şekilde karşılık ver öküze bak sen
Haklısın akşam aynen dediğim gibi 2 tane yedi o kadar. Sabah kalktı dolanıyor işe geç gitti bugün kızım kalktı kahvaltı hazırladım bende kızıma hadi gel kahvaltı hazır birlikte kahvaltı yapalım diyor. Aslında sütlaç koysaymışım keşke önüne kahvaltı yerine.
yerinde olsam 3 kilo sütten yaparım sütlaçı, çatlayana kadar onu yesin yemek falan yapma küslüğüde uzat ağzına gelenide say sende onun annesi bişey derse aynı şekilde karşılık ver öküze bak sen
canım galiba iki kişisiniz napcaksınız onca sütlaçı onu anlamadım 1 kilodan bile dünya kadar çıkıyor yani
annen doğru demiş bekleyince hem tadı da değişiyor her zaman tazesi güzel olur eşin neden bu kadar abartmış ki olayı belki canı başka birşeye sıkkındı özür diler eminim haksız olduğunun farkındadır. sıkma canını
özür diledi mi
bayılıyorum senin yorumlarına yaa:) gene döktürmüşsün
3 kilo sütün lafını mı ediyor şaşkın neresine yiyecek o kadar sütlacı? yesin yesinde sonra bulantıdan alsın soluğu acilde.. töbe töbe :) annenize söz söylemesi hoş olmamış, umarım hatasını anlar özür diler ve altından başka bir şey yumurtlamaz.
Kusura bakma esin ama bir erkegin bu tarz seylere karismasi cok itici. Sen al sutlacini git iceri iste ne karisiyosun kac kilodan olmus anne ne demis.
Bilmiyorum aralarinda problem var miydi neden boyle tepki verdi ama hatasini farkedip ozur diler umarim, ayip etmis cunku.
Hiç bi erkekten böyle sözler duymamıştım
Genelde kadınlar çekişir de benim işime karışmayın gibisinden
Bu da mutfağına karıştırmıyo madem ver sütlacı kendisi yapsın, de ki ben şekerini ayarlayamıyodum ondan annemi aradım madem sorma diyosun buyur sen yap
Sanırsın çok önemli bişey12 kase değil 24 mü istiyomuş hayret bişey
Yok canım aralarında hiçbir problem yok 13 yıldır en ufak bir tartışmaları bile olmadı hatta annesiyle anlaşamaz annemle anlaştığı kadar ama akşam ne oldu da böyle oldu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?