eşim...

Yapın bütün sütten sütlaç otursun hepsini yesin zorlayın canın çekti yaptık hepsi bitecek o zaman insanların fikrini önemsemiyorsan kuru kuru olsa da sulansa da yiyeceksin derdim3 kilo süt almış diye bayanların işine karışmak nedir yahu sırf muhalefet eşiniz Allah yardımcınız olsun annenize sinir olmuş bahanesi olmuş buda

Çocuk gibi küstü bir de tamam ben yemiyorum sütlaç filan otur kendin ye dedi. Bende mutfakta hazırladım kızım çok hassas ve çok düşkün babasına bir de çok üzülüyor. Bende kızıma verdim anneciğim bunu babana ver bende tepsiyi getireyim dedim. Tamam dedi Verdi babasına ben çocuklarınkini getirdim kızımla oğlum yedi. Çocukların yataklarını açmaya gittim baktım kaşık sesi geliyor küsen hiç yemeyeceğim diyen adam onu yemiş üstüne bir tane daha yemiş nasıl küsmekse o.

Annem 3 gün bizde kaldı çocuklara bakmak için tatilde kayınvalidemde duruyorlar onun doktor işleri vardı diye annem geldi. Kadın yemeğimize, temizliğimize hatta ütümüze varana kadar yapmış ben hafta sonu yorulmayayım diye görseniz annemle bir sohbetler annemi rahat ettirmek için çabalamalar ama sonrasında da işte bu dengesizliği.

sanki bu süt işini bahane ederek patlamış gibi geldi sıkıntısı başka olabilir ama çok terbiyesizce konuşmuş. başka bir konuda annesi doldurmuş da olabilir.

sanki bu süt işini bahane ederek patlamış gibi geldi sıkıntısı başka olabilir ama çok terbiyesizce konuşmuş. başka bir konuda annesi doldurmuş da olabilir.

Yüksek ihtimalle aklıma şu geliyor akşam bu süt olayından önce face açtım kuzeni var bir tane o naber yenge filan diye yazdı onunla konuştum o çocuk bağımlı ve tedavi görüyor yine morali bozuktu dünyadan kopmuş gibiydi dertleniyordu bana bende hatta gel istersen yemek filan yeriz oturur konuşuruz dedim yalnız bırakmamaya çalışıyoruz şu dönemde eşimde okuyodu yazdıklarımı sanırım onun durumuna sıkıldı ve sinirini her zamanki gibi benden çıkardı.

kuzum hi. canını üzmeye eşinle kötü olmaya değmez,
eşinin kızdırdığın nokta annenin düşüncesini söylemen olmuş; haklı olarak kızmış sana...
aslında haklı değil lakin erkeklerin geninde var bu özellik tatlım.
o yüzden böyle durumlarda sünger vazifesi görüp ben böyle düşündüm sen iste ben her zaman yaparım,taze taze yiyelim ben yapmaktan üşenmem gibi kelimelerle eşinin kulağına fısıldayarak söyleseydin ,
eşini fazlasıyla ikna ederdin.
tatlım her doğru her zaman söylenmez,
evinizin tadını huzurunu kaçırmaya bile değmez bunlar öyle küçük şeyler kiii,
allah başka dert sıkıntı,hastalık vermesin...

Evet zaten incir çekirdiğini doldurmayacak bir şeydi ama anenn kim oluyorki bizim evimize karışıyor lafıda benim için hazmedilebilir bir şey değil. He aynı saygısızlığı ben onun ailesi için yapmış olsaydım tamam derdim ama yapmadım onunda yapma gibi bir lüksü yok.

haklısın sonuna kadar seninle hemfikirim öyle demesi hiç hoş olmamış,
ama biz kadınlar erkeği sinirlendirip kenara çekilip en sinirli anında söylediklerini yüzlerine vurarak eşlerimizi ikinci kez üzdüğümüzün farkına varmıyoruz,varamıyoruz.
biraz sakinleşsin su akar yolunu bulur tatlım,üzme canını

Bugüne kadar bütün ani parlamalarında alttan almaya çalıştım çocuklarım üzülmesin diye ama bu sefer benim sinirim nasıl geçer bilmiyorum patlama noktasına geldim bende. O kadar kırıldım ki artık dolum noktası olsa gerek özür dilemiş dilememiş bu bile umurumda değil inan ki.

Benim nisanlimda mutfakta karisir:-D cunku krndisi cok sever yemek yapmayi. Üniversite deyken evde yenk yaparken bi karisti iki karisti ucuncude tam bisey soledi aldim kepceyi tutusturdum eline. Al buur kendin yap dedim. 3 gun sürdü anca:-D sonra yalvar yakar grri girdim mutfaga:-D simdi agzini acmaz. En ufak bise solicek olsa al mutfak senin diorun hemen. Yok hayatım sen nsil yaparsan olesi guzel olur dio ahahahaa :-D:-D

Pireden fil yapmak bu oluyor galiba?
Üstelik cok sacam bir sebeb yüzünden.
3 kilo sütten sütlaci heralde 10 kisilik aile olsaniz tamam derim.
Ayip etmis esiniz.
Üstelik anneniz icin söyledikleri hic hos degil.

bence de gereksiz yere konuşmuş eşiniz, erkekler mutfak işlerine karışmamalı ben çok sinir oluyorum eşim bişey dediğinde kızıyorum o da pek cesaret edip karışamaz nerden bilecek erkekler ölçüyü falan ya

ya muhtemelen işle ilgili bi gerginliği vardır size patlamıştır çok üstüne gitme sen de. ''sen aksam neden sinirliydin öyle ? işte filan bi problem mi var hayatım?'' diye sormayı deneyebilrisin mesela. ama hala sert cıkısmaya devam ederse kırıldığını belli et ama tartısmaya dönecek, tahrik edici cümleler kullanmadan sessizce bi köseye cekil

Son düzenleyen: Moderatör:

Vallahi ben sizin kadar iyi niyetli düşünemiyorum şu an bir gerginliği olabilir ki benimle her şeyini paylaşır rahatlıkla paylaşabilirdi bir sorunu varsa da. Sorun kendi aramızda olsa çabuk affedebilirdim ama annen kim oluyor ki lafı beni bitirdi ki dediğim gibi eğer ben onun ailesine öyle saygısızca bir cümle kursaydım şimdiye kadar yine bu kadar zoruma gitmezdi ama ben bu kadar saygılı ve laflarımı bilerek konuşuyorsam onun da bu şekilde davranması gerekirdi. Söylediği laf gerçekten çok çirkin.

İnsan bazen sinirliyken ağzından hiç istemediği laflar çıkabiliyor.Birşey sinirlenip,sinirini bu şekilde çıkarmış.Yaptığı tabiki yanlış,sen de tavrını koymuşsun zaten.Ama genelde agresif diyorsun.Bu sorunun çözülmesi için,bazen alttan almamalısın.Sessiz kalmak,kötü huyu tetiklemektir.Kavga etme tabiki ama tavrını kırgınlığını tahammülünün azaldığını hissettir.

Haklısın dün akşam sanırım çok kırıldığımın ve tahammülümün azaldığının farkına iyice vardı çünkü hiç suratına dahi bakmadım içimden gelmedi. Sabahta aynı şekildeydim sinirim geçmemişti yani. Bu sefer bana göre sınırı aştı çünkü. Evlendiğim ilk günden beri söylediğim laf birbirimizle tartışabiliriz ama ne sen ne de ben ailelerimiz hakkında haraket boyutunda laf etmemeliyiz. İnsanız kırıldığımız noktalar olur belki ailelerimize ama bunu o kişiye hakaret ederek değil birbirimizle dertleşir gibi halletmeliyiz diye söyledim bu kez çizmeyi çok fazla aştı.

eşiniz belli ki başka bişeye gıcık olmuş kabak annenizin başına patlamış,
tabi bu onu haklı çıkarmaz,ne olursa olsun iki tarafta birbirinin ailesi hakkında böyle sert konuşmamalı.
anne babalarımız bizim zaaflarımız ve her iki tarafta bunu bilerek hassas davranmalı.
ben olsam bende uzattıkça uzatırdım.
bu konularda çok katıyım(iyi mi kötü mü bilemem ama..)
koyun önüne sabah akşam sütlacı yesin dursun.
peki şuan tavırları nasıl?
sizin kararlı kızgınlığınız karşısında kedi moduna girmedi mi daha?

İşte bende aynı şekilde katıyım bu konularda başından beri de biliyor bunu. Hayır sabahtan beri hiç konuşmadık aramadı aramazda burnundan kıl aldırmaz biliyorum. Sabah hiçbir şey olmamış gibi çocuklarla ilgilendi kahvaltısını yaptı ve gitti ama benim kızgınlığımın kolay kolay geçmeyeceğini anladı. Açıkçası aramasını da istemiyorum belki burnundan kıl aldırmamak adına belki de telefonu açmayacağımı bildiği için aramaz aramasında zaten.

insanın bi eşref saati bir de eşek saati vardır ya eşinizin ki de öyle olmuş şüphesiz ki siz haklısınız ama oluyor öyle şeyler sütü başka bir şeyde kullanmak için de ayırmış olabilirdiniz ne karışıyor ki zaten . tabi annenize saygısızlık etmesi hiç hoş değil bunu sineye çekmektense burnundan getirip bir daha böyle bir cümle kurmayı bırak aklından geçirmesini bile önlemek gerek onun haricinde çok uzatılacak bir şey yok gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…