• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Ya sen ne konustun ki eskinle oylesine biseyse bunda abartcak bisey yok hani bisey sordu cevap verdim vs gibi ama yakin muhabbetse esin hakli olur biraz ustu kapali soylesen muhabbeti de destek olsak?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adam okumamışki nerden bilecek ne konuştuklarını anlayamadım valla üstü kapalı konuşuyor konu sahibesi

adam okumamışki nerden bilecek ne konuştuklarını anlayamadım valla üstü kapalı konuşuyor konu sahibesi

Yani hatta nasilsin vs bile cok anormal olmaz niyet onemli burada bilemeyiz ki ne konustular ne niyetle konustular ne yazsak yanlis olur belki konu sahibi sucsuzdur bilemedim

Yani hatta nasilsin vs bile cok anormal olmaz niyet onemli burada bilemeyiz ki ne konustular ne niyetle konustular ne yazsak yanlis olur belki konu sahibi sucsuzdur bilemedim

ya canım bence her ne olursa olsun hiç olmamalıydı ama eşi nasıl anladı onu merak ediyorum mesela adam kötü bi durum varki kızmış öyle degilmi sence:44:

Ole ozel olarak bi konusma olmadi tabiki ewlencegmi soledim ona .. mesajlari okumadi ama knstgmu bilmesi bile onu sarsti bana gveni gitti ...

ya canım bence her ne olursa olsun hiç olmamalıydı ama eşi nasıl anladı onu merak ediyorum mesela adam kötü bi durum varki kızmış öyle degilmi sence:44:

Tabi olmasa daha iyi olurmus da zaten ozel bisey olmadi demis evlencegini de soylemis bence kendi soylemistir esi abartmis hani kiskanilir bikac gun kusulur ama aldatma olmamis ki niyet kotu degil yani

Ole ozel olarak bi konusma olmadi tabiki ewlencegmi soledim ona .. mesajlari okumadi ama knstgmu bilmesi bile onu sarsti bana gveni gitti ...

E o zaman problem yok ki bizim turk erkegi biraz boyle iste soyledi mi yuzune vurur yine de bidaha eskilerinle iletisim kurma sen ama cok da kotu bisey yapmamissin ki evlenecegini de belirtmissin niyetin kotu degil yani

Tabi olmasa daha iyi olurmus da zaten ozel bisey olmadi demis evlencegini de soylemis bence kendi soylemistir esi abartmis hani kiskanilir bikac gun kusulur ama aldatma olmamis ki niyet kotu degil yani

kendi söylememişki adam tesadüf öğrenmiş öyle yazdı canım yukarda

Bn kotu bisey knsmadm ne knsdgmuda soledm esime yalan knslmasndan nefrt eder dosdogru anlattim. Ama hakli tabiiki bn uste cikmiorum asla .Kndi ogrendi tesaduf ewet zaten cok asiri kiskanc bi insan perdenin kenari acik kalsa bile cok sinirlenir dewamli kalin perdem cekik dururum ben cok cok asiri kiskanc ve beni co sewio ama guveni sarsildigi icin beni artk swmemesinden korkuyorum :( ya wazgecerse bnden bsanmak isterse :((

Back
X