eşim....

kendını affetırse bıle yapacagım sey demek ıstedım.
İşyerinden dolayı mı oldu sanıyorsun da işten çıkarım diyorsun
Bence eşinin zihniyeti bu, bluz nasıl bluz bilmem de bi bluzla insan kötü kadın olmaz
İşten kaynaklı olduğunu sanmıyorum

İşyerinden dolayı mı oldu sanıyorsun da işten çıkarım diyorsun
Bence eşinin zihniyeti bu, bluz nasıl bluz bilmem de bi bluzla insan kötü kadın olmaz
İşten kaynaklı olduğunu sanmıyorum

işten kaynaklı değil elbette ama benim 6 aylık bebeğimi bırakıp çalışma isteğim sadece maddi sıkıntı çekmeyelim kafasına bişey takmasın diye ona destek olmaktı ama ona destek olacağıma bebeğimin yanında dururum kreş zamanı gelene kadar.

Ben aradaki yorumları okumadım ama sen sanırım barışmayı düşünüyosun
Kendince işten çıkarak eşini cezalandıracaksın
Ama bence iş en önemli şey ( Benimde kızım 8 aylık, haybeye konuşmuyorum yani biliyorum ne zorluklarla çalıştığını )
Kızın kreşe başlayana kadar herşey yolunda gitse bile eşinle beraber, eee sonra aynı işe dönebilecek misin 3 - 4 yıl önemli şey gerek kariyer gerekse yarın bile ne olacağı belli değilken
Çok ağır bi yakıştırma cidden, evde düşünüp daha da çemkirmez misin
Sadece o çalışıp evi geçindirdi diye unutabilir misin
Gaz vermek değil amacım ama sen işten çıkarak ona değil kendine zarar verecek olabilirsin gibi geldi bana ?

evet dönebilirim zaten işimde ilerlemek için üniversiteye başladım yine 2 yıl sürecek okulum ona ve bebeğimle ılgılenırım dıye dusunuyorum. hem okul hem iş hem bebek hem ev kabul etmişim hem eşim hem oğlumun geleceği için. cezalandırmak değil verdiği değer kadar değer vermek için ama bu da tamamen onun davranışına bağlı bı durum pişman olmuş değil halen dün kaçtı geldi yattı bılmıyorum uyumuşum. pişman olmazsa gidişat ıyı olmayacak ve bundan pişmanlıkta duymayacağımı biliyorum.

Eşiniz fevri davranmış bazen insanın ağzından çıkanla aklından geçen örtüşmüyor. büyük bir terbiyesizlik ama hayatınızda başka bir sorun yoksa bence konuşmayın o yokmuş gibi davranın bir süre özür dileyecektir olabildiğince süründürün boşanmak için erken gibi geldi bana ama bu durumun bir ikincisinin yaşanması halinde böyle cümleleri artk daha sık kuracaktır işte o zaman affetmeyin derim. benim erkek arkadaşım çok şiddetli bir kavga esnasında bana kendini tutamayıp 's. git ' gibi birşey söyledi inanın ardından günlerce üzüntüden yüzünü görmek istemedim zaten kalbiniz kırılınca istesenizde normal davranamazsınız. ama en nihayetinde pişmanlığına inandım ve zamanla aramız düzeldi.Sonra ne oldu derseniz şimdi bu cümleleri her kızdığında söyleyebilecek cesarete ulaştı çünkü onu bir kere affettim kendi sınırlarımı genişlettim onun çizgiyi aşma limiti bir adım ileriye gitti. bir örnek olarak bunu da değerlendirin diye yazıyorum. Adımınızı buna göre atın çizginizi koyun yada kaldırın arada kalmak en zoru. bana sorarsanız pişmanım keşke bitirseydim ilk tartışmada. Çünkü onu bir kere affetmem ne demek oldu biliyor musunuz şimdi böyle birşey yaşandığında o gün yalvaran hatta aglayan adam bugun abartyorsun diyor sizde zamanla abartıyor muyum diyorsunuz.

Dediği laf çok ağır ama pişman olmaması daha da itici
Pişman olmayan insan tekrarlar hatta daha da aşırıya kaçar saygısızlığı maalesef

Canım gerçekten çok kötü bir kelime. Eşinin öfkeyle davrandığı gibi sen de öfkeyle davranırsan zararla oturursun.
Bana sorarsan biraz gözü korksun. Korksunki tekrar böyle birşey söyleyecek cesaret bulamasın. Eşini bizden daha iyi tanıyorsun. Bence protokolü falan göster. Biraz burnu sürtsün. Bak yani hatasını anlayıp özür diliyormu diye.
Böyle veya farklı şekilde bu sorunu nasıl çözeceğiniz sizin elinizde ama hatasını anlayıp özür dileyene kadar bence kararlı yapıda olun.

yaşadığınız gerçekten hoş olmamış ama boşanmak arkadaşlarında dediği gibi fevri davranmayın bence
olayın zaten başında bişey yokda sizde EVLİLİK BÖYLE YÜRÜMEZ diince oda sinirlenmiş bence ağzından çıkanada pişmandoır oturup güzelce neden kızdığnıızı onunda söylediğnini hiç hoş olmadığını anlatın ama önce biraz sakinleşin gerçekten kaldırılabilecek bi laf değil ama ağzından pırtlamış sanki sinirle süründürmek istiosanız bekleyin hiç konuşmayın o gelsin

zaten aslında şu an durum dediğin gibi özür diliyip gerçekten pişman olursa ne ala ben ona kararlılığımı göstericem şu an bi özür dileme gibi girişimi yok herşey normalmiş gibi devam ediyor aklında sohbet etmeye çalıştı yüzüne bile bakmadım sustu o da. diğer tartışmalar gibi nasılsa unutur hemen normal devam eder hayat sanıyor ama cidden çok buyuk kırıldım ve halen kırgınım ona

ağzının ayarı yok mu bu adamların ya terbiyesizlik yani başka bişey değil

senin hatanda boşanmayı ağzına alman olmuş. bilemedim bunun için yuva yıkılmasın ama sürünsün yanlış bişey yaptığının söylediğinin bişekilde farkına varsın dengesiz kocan.

Caniniz yanmis gercekten ama bence esiniz bunun farkinda diil soyledigi sozun ne kadar agir oldugunun. Kabul edelim ki erkekler kendi aralarinda oyle laflar ediyolar ki konum statu hic farketmiyo. Siz esisiniz, tabi ki boyle bir soz asla kabul edilemez. Ancak hemen bosanma lafi etmeyin bence. Kirildiginizi boyle bir lafin insanin esine asla soylemeyecegini ya bir sekilde kendi ogrenecek ya da siz ogreteceksiniz. Hemen gemileri yakmayin bence.

bu yaşına kadar bır bayanla ve bu bayan cocugunun annesi,eşi olan bayanla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorsa ben nasıl öğretirim bu kafamı karıştırıyor açıkcası.

bu yaşına kadar bır bayanla ve bu bayan cocugunun annesi,eşi olan bayanla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorsa ben nasıl öğretirim bu kafamı karıştırıyor açıkcası.
sonuç?
o misafirler gitmiştir konuşmadınız mı?ben mi kaçırdım.hala sorgulamalarda olduğunuza göre bu konu sessizce kapandı.

sonuç?
o misafirler gitmiştir konuşmadınız mı?ben mi kaçırdım.hala sorgulamalarda olduğunuza göre bu konu sessizce kapandı.

kendınce oyle guyya hersey normal gıbı devam etmeye calısıyor ama konuşmadım hıc o da geç geldı yattı ben konusmuyorum halen

kendınce oyle guyya hersey normal gıbı devam etmeye calısıyor ama konuşmadım hıc o da geç geldı yattı ben konusmuyorum halen
konuşursan hemen kendini aklar, normal hayatına devam eder.
olur öyle arada öfkeyle der, bir de seni suçlar o bluzu giymeseydin, boşanma lafı etmeseydin diye.
susmak çözüm olacak mı? kesin ve net bir dille konuşsanız daha faydalı olmaz mı?

kesin ve net bir dille de konuşsam aynı tepkiyi verir onu giymeseydin,sinirlendirdin vs vs

kesin ve net bir dille de konuşsam aynı tepkiyi verir onu giymeseydin,sinirlendirdin vs vs
pişman değil yani.
artık o seni sinirlendirince bel altı vurma hakkına sahipsin.
o zaman bu kadar normal karşılayacak mı?

pişman değil yani.
artık o seni sinirlendirince bel altı vurma hakkına sahipsin.
o zaman bu kadar normal karşılayacak mı?

bilmem karşılayabılır de kestiremiyorum valla ama ben saygısızca bir evlilik istemiyorum onu biliyorum. Bi tek akşam sordum okudun mu protoklu dıye evet dedi varmı ekleyeceğin bişey dedim yok dedi. Bugun bişey sormam ve bılgı vermem gerekti bilgi verdim ve ne yapacağımı da ilettim bişey demedi. Nişanlılık evresinde de bi kavgamız olmuştu ama kufurlu değil. yine boyle cevap vermeyıp vermeyıp sonra konuşmuştu neden boyle yaptın dedıgımde ise sakınleşelım sende sakinleş istedim falan demişti. Ama oyle dusunuyorsa bilmiyor ki ben sinirli değilim çok kırgınım. resmen kalbimi acıttı sözleri ve halen cnım acıyor.

blöf yaptığını düşünüyor ve sakinleşmeni bekliyor yani.
o halde beklemeyi mi düşünüyorsun?
umarım gerçekten pişman olur ve tekrarlamaz.

blöf yaptığını düşünüyor ve sakinleşmeni bekliyor yani.
o halde beklemeyi mi düşünüyorsun?
umarım gerçekten pişman olur ve tekrarlamaz.

blof olarak kalmıycak işte akşam imzalatıcam gerçekten hatasını anlayana kadar nereye kadar giderse gitsin. Erkekler ne yazık kı uygulamadan anlayamıyorlar ne yaptıklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…