İşyerinden dolayı mı oldu sanıyorsun da işten çıkarım diyorsunkendını affetırse bıle yapacagım sey demek ıstedım.
İşyerinden dolayı mı oldu sanıyorsun da işten çıkarım diyorsun
Bence eşinin zihniyeti bu, bluz nasıl bluz bilmem de bi bluzla insan kötü kadın olmaz
İşten kaynaklı olduğunu sanmıyorum
Ben aradaki yorumları okumadım ama sen sanırım barışmayı düşünüyosunişten kaynaklı değil elbette ama benim 6 aylık bebeğimi bırakıp çalışma isteğim sadece maddi sıkıntı çekmeyelim kafasına bişey takmasın diye ona destek olmaktı ama ona destek olacağıma bebeğimin yanında dururum kreş zamanı gelene kadar.
Ben aradaki yorumları okumadım ama sen sanırım barışmayı düşünüyosun
Kendince işten çıkarak eşini cezalandıracaksın
Ama bence iş en önemli şey ( Benimde kızım 8 aylık, haybeye konuşmuyorum yani biliyorum ne zorluklarla çalıştığını )
Kızın kreşe başlayana kadar herşey yolunda gitse bile eşinle beraber, eee sonra aynı işe dönebilecek misin 3 - 4 yıl önemli şey gerek kariyer gerekse yarın bile ne olacağı belli değilken
Çok ağır bi yakıştırma cidden, evde düşünüp daha da çemkirmez misin
Sadece o çalışıp evi geçindirdi diye unutabilir misin
Gaz vermek değil amacım ama sen işten çıkarak ona değil kendine zarar verecek olabilirsin gibi geldi bana ?
Dediği laf çok ağır ama pişman olmaması daha da iticievet dönebilirim zaten işimde ilerlemek için üniversiteye başladım yine 2 yıl sürecek okulum ona ve bebeğimle ılgılenırım dıye dusunuyorum. hem okul hem iş hem bebek hem ev kabul etmişim hem eşim hem oğlumun geleceği için. cezalandırmak değil verdiği değer kadar değer vermek için ama bu da tamamen onun davranışına bağlı bı durum pişman olmuş değil halen dün kaçtı geldi yattı bılmıyorum uyumuşum. pişman olmazsa gidişat ıyı olmayacak ve bundan pişmanlıkta duymayacağımı biliyorum.
sabah evden çıkarken aslında açık olmayan bi bluz giydim. Eşim çok açık giyinmişsin bu ne diyip kulağıma vurdu şakayla karışık. Benimde 1 haftadır kulağım ağrıyordu neden vuruyorsun kulağıma diye kızdım. hem açık giyinmiş hem cevap veriyor diye o da sinirlendi. Normalde hep böyle yapar bende gülerim vs geçer ama bağırınca o da kızdı. Sonra bende o zaman nereye vurduğuna dikkat et tozunu kaçırıyorsun herşeyin dedim. O bu söylediğimi o zaman sabah çıkarken kıyafetımı kontrol etseydin anlamış. Arabada tartışmaya devam ederken söyledi. Ne alaka üstümü kontrol ediceksin neden böyle bişey diyim dedim. Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi. Sözünü yutturucağım sana bunu unutma dedim daha da konuşmadım o da hırladı durdu. Karşılıklı boşanma protokolü hazırladım cidden bunda da kararlıyım. Ben mi abartıyorum bilemedim ama yanlış anlamasına falan bişey demezdim ama o.. yapmaya devam edersin lafı çok zoruma gitti. Sanki genelevden biriyle evlenmiş lafa bak. İnsan onuru için yaşar bi insan karısıyla nasıl böyle konuşur güyya namusu ya…. Ben bu öfkeyle,terbiyesizlikle çocuğumu büyütmek istemiyorum ben çok çektim aile kavgalarından,saygısızlıklardan oğlum bunları yaşasın istemiyorum. Ayrı olsak en azından belli zamanlar görüşür vs vs ama arasında ki dialog iyi olur sevgisini yitirmez. Bi kavgayla,bi lafla gemileri yakmak mı gerekir bilemiyorum ama bu yaşananları annem çok yaşadı dolayısıyla bizde yaşadık keşke boşansaymış biz ufağız diye beklemeseymiş derim. Bu konuda farklı bir görüşe ihtiyacım var yanlış olan bişey varsa uyarılmak istiyorum. Eleştiri yapmak istiyorum. Görüşünü bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Canım gerçekten çok kötü bir kelime. Eşinin öfkeyle davrandığı gibi sen de öfkeyle davranırsan zararla oturursun.
Bana sorarsan biraz gözü korksun. Korksunki tekrar böyle birşey söyleyecek cesaret bulamasın. Eşini bizden daha iyi tanıyorsun. Bence protokolü falan göster. Biraz burnu sürtsün. Bak yani hatasını anlayıp özür diliyormu diye.
Böyle veya farklı şekilde bu sorunu nasıl çözeceğiniz sizin elinizde ama hatasını anlayıp özür dileyene kadar bence kararlı yapıda olun.
Caniniz yanmis gercekten ama bence esiniz bunun farkinda diil soyledigi sozun ne kadar agir oldugunun. Kabul edelim ki erkekler kendi aralarinda oyle laflar ediyolar ki konum statu hic farketmiyo. Siz esisiniz, tabi ki boyle bir soz asla kabul edilemez. Ancak hemen bosanma lafi etmeyin bence. Kirildiginizi boyle bir lafin insanin esine asla soylemeyecegini ya bir sekilde kendi ogrenecek ya da siz ogreteceksiniz. Hemen gemileri yakmayin bence.
sonuç?bu yaşına kadar bır bayanla ve bu bayan cocugunun annesi,eşi olan bayanla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorsa ben nasıl öğretirim bu kafamı karıştırıyor açıkcası.
sonuç?
o misafirler gitmiştir konuşmadınız mı?ben mi kaçırdım.hala sorgulamalarda olduğunuza göre bu konu sessizce kapandı.
konuşursan hemen kendini aklar, normal hayatına devam eder.kendınce oyle guyya hersey normal gıbı devam etmeye calısıyor ama konuşmadım hıc o da geç geldı yattı ben konusmuyorum halen
konuşursan hemen kendini aklar, normal hayatına devam eder.
olur öyle arada öfkeyle der, bir de seni suçlar o bluzu giymeseydin, boşanma lafı etmeseydin diye.
susmak çözüm olacak mı? kesin ve net bir dille konuşsanız daha faydalı olmaz mı?
pişman değil yani.kesin ve net bir dille de konuşsam aynı tepkiyi verir onu giymeseydin,sinirlendirdin vs vs
pişman değil yani.
artık o seni sinirlendirince bel altı vurma hakkına sahipsin.
o zaman bu kadar normal karşılayacak mı?
blöf yaptığını düşünüyor ve sakinleşmeni bekliyor yani.bilmem karşılayabılır de kestiremiyorum valla ama ben saygısızca bir evlilik istemiyorum onu biliyorum. Bi tek akşam sordum okudun mu protoklu dıye evet dedi varmı ekleyeceğin bişey dedim yok dedi. Bugun bişey sormam ve bılgı vermem gerekti bilgi verdim ve ne yapacağımı da ilettim bişey demedi. Nişanlılık evresinde de bi kavgamız olmuştu ama kufurlu değil. yine boyle cevap vermeyıp vermeyıp sonra konuşmuştu neden boyle yaptın dedıgımde ise sakınleşelım sende sakinleş istedim falan demişti. Ama oyle dusunuyorsa bilmiyor ki ben sinirli değilim çok kırgınım. resmen kalbimi acıttı sözleri ve halen cnım acıyor.
blöf yaptığını düşünüyor ve sakinleşmeni bekliyor yani.
o halde beklemeyi mi düşünüyorsun?
umarım gerçekten pişman olur ve tekrarlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?