EŞİM

story_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
40
0
36
İstanbul
Arkadaşlar konuya nasıl başlasam bilmiyorum,

5 senelik evliyim çalışıyorum önceden yapmış olduğum altınlar vardı eşim almış onları itiraf etti zor bela söylettim utanıyorum dedi gerekçede şu bankadan parasını çekmiş ancak onu o gün çaldırmış oda ben kızarım diye böyle bir şey yapıp altınları bozdurup bana maaş diye getirmiş ,

Bundan birkaç ay önce de bir cumhuriyet altını yoktu onu da söylememişti düşmüştür falan demişti bulunur yerine gelir demişti şüphelenmiştim zaten ancak dün akşam itiraf etti hepsini onu da arkadaşı zor durumdaymış borç vermiş (hepsi toplam 2 bin küsür yapar) benden habersiz geri koycakmış,

Şimdi de bi şekilde biriktirip yapcakmış ,

Böyle bir şey nasıl yaptı anlamıyorum çok tartışma yaşadık bana diyor ki söylesem güvenin azalır bana farklı bakarsın falan dedi ama ben çok üzgünüm soğudum ona karşı ne yapcam bilmiyorum çok çaresizim ben çalışıp didiniyorum evladımı bırakıp gidiyorum adamın yaptığına bak boşansam bi türlü boşanmasam ayrı türlü ailem zaten istememişti onu ben ne dicem sebep ne göstercem ki bilmiyorum

5 senelik evliyim çalışıyorum önceden yapmış olduğum altınlar vardı eşim almış onları itiraf etti zor bela söylettim utanıyorum dedi gerekçede şu bankadan parasını çekmiş ancak onu o gün çaldırmış oda ben kızarım diye böyle bir şey yapıp altınları bozdurup bana maaş diye getirmiş ,

Bundan birkaç ay önce de bir cumhuriyet altını yoktu onu da söylememişti düşmüştür falan demişti bulunur yerine gelir demişti şüphelenmiştim zaten ancak dün akşam itiraf etti hepsini onu da arkadaşı zor durumdaymış borç vermiş (hepsi toplam 2 bin küsür yapar) benden habersiz geri koycakmış,

Böyle bir şey nasıl yaptı anlamıyorum çok tartışma yaşadık bana diyor ki söylesem güvenin azalır bana farklı bakarsın falan dedi ama ben çok üzgünüm soğudum ona karşı ne yapcam bilmiyorum çok çaresizim ben çalışıp didiniyorum evladımı bırakıp gidiyorum adamın yaptığına bak boşansam bi türlü boşanmasam ayrı türlü ailem zaten istememişti onu ben ne dicem sebep ne göstercem ki bilmiyorum

dakka bir gol bir şeklinde hemen boşanma kelimelerini almayın ağzınıza.. evlilik böyle ota çöpe feda edilecek şeyler değildir..

olmuş bir şey evet haksız evet yanlış ama belli ki hatasının farkında koycam yerine diyor..
mevzu para ise bir şekilde çözüm bulunur bu kadar fevri olmayın bence..

Yarın kendisi paraya sıkışsa acaba arkadaşı ona borç verecek mi ? Hiç sanmam ..

Size danışmaması kötü olmuş , eşler arasında böyle bir durum gizli kalmamalı kalamaz..

Güvenmemekte sonuna kadar haklısınız. Ama bu durum boşanmayı gerektirir mi şüpheliyim..

dakka bir gol bir şeklinde hemen boşanma kelimelerini almayın ağzınıza.. evlilik böyle ota çöpe feda edilecek şeyler değildir..

olmuş bir şey evet haksız evet yanlış ama belli ki hatasının farkında koycam yerine diyor..
mevzu para ise bir şekilde çözüm bulunur bu kadar fevri olmayın bence..

Haklı bir yorum.. Hemen boşanma kelimesi ağıza alınmamalı.

Hemen boşanma kelimesini ağzımıza almayalım , konu sahibesi eşi tarafından aptal yerine koysun, kocası markete gönderilen çocuk gibi "paramı çaldırdım" desin, o paraları kim bilir nerelere harcasın ve en önemlisi yalanı alışkanlık haline getirsin. Ama burada en kötü nokta boşanma kelimesi haklısınız.

Ayyy boğulası bir adam !!!!

Resmen bu yaptigi hirsizlik!!! İsteseydi sen ona vermeyecekmiydin??? Habersiz ÇALIP gitmekde nesi???

Ayrica inanmiyorum kendi parasini çaldirdigina, senin altinlarini çaldigi icin aklina ilk bu numara gelmistir parami baskasina caldirdim diye...

Yalniz bu sebeple boşanmak bana dogru gelmedi buyuk bir tepki vererek onu yıldırabilirsin bu davranisindan...

evet söyledi çalmış yani izinsiz almış ve ortaya çıktı şuna şükreiyorum ki aldım dedi yani çok direnmedi ,
ve arkadası verir yani borç bulabilen biri kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum

bilemiyorum ki kötü alışkanlığı da yok ama belki çaldırdı belki yedi vs. vs .

Ateşe körükle gitmemek gerek sonuçta 5 yıllık bir evlilik ve bir çocuk var,eminim ki boşanmak öyle kolay bi şey değildir,eşinizin yaptığını onaylayamam kimbilir ne düşünerek yaptı bi anlık şeytana uydu diye düşünelim bence,sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz nasıl biri size çocuğunuza evinize karşı nasıl? İyi olduğu yanları çok ise adamı asmayın hemen.bakın bakalım biriktirip yerine koyuyormu? Belki de doğru söylüyordur,iyi tarafından bakın ve şans verip bekleyin.

iyi biri evet düşünceli cocuğumuza karşı da çok çok iyi hakkını yiyemem ama işte para konusunda hiç anlaşamıyoruz sıkıntı hep para yani ve istese vermezdim evet çaldırdı diye de kızardım doğru ama bunu yapmasını gerektirmezdi

bankadan çektiği parayı çaldırcak kadar dalgın şaşkın bir adam mı ,kocanızı en iyi siz tanırsınız.hadi maaşını çaldırdı evdeki altınları aldı sattı , inandırıcı bir tarafı varda,arkadaşı borç istiyor diye evdeki altın verilir mi,zaten karından izinsiz altınlarını alıp satmışsın ,arkadaşa param yok diyememiş mi,bana hiç inandırıcı gelmedi,kumar oynuyor olmasın,siz bu adamı nasıl yapılır ama takip edin ,hem hırsız hem yalancı ,böyle koca olmaz.

şimdi güvenin azalmamış mı yani bence daha beter olmuştur

Evdeki altinlar ustunden fazla yalan donmemis mi ya...
Yok borc yok caldirdim falan.
Altindan baska sey cikacagini dusunuyorum. Kumar, aldatma, aileye yardim, eşten gizli yapilan mulk gibi.
Arastirmalisiniz.

kocanın anlattıkları bana pek inandırıcı gelmedi sen daha iyi bilirsin ama

eşin bariz hırsız, buna başka isimler takmanın anlamı yok.
böyle bi adamla hayat nası geçer bilemiyorum.
iyi düşün.

Back
X