Eşim

Eşinizin yaptığı normal
Sizinki değil

Bir kadının eşini 2 ay arzulamaması normal değil.

Burada bir sürü kadın var, küçük bebeği olan, uykusuz kalan, yorgun olan. Hatta kayınvalide ve kayınpederi ile aynı evde yaşayan. Hepsinin seks hayatı var. Eşlerini arzuluyorlar çünkü, normal olduğu üzere.

Sorununuzu araştırın, psikoloğa gidin.
Evet gitmem lazım ama artık o şeyler benden geçti yaşım genç değil bazıları çok baglida olabilir eşine isteyebilir bende gençken çok isterdim arzulardim ama kendinden soğuttu

Arkadaşlar psikologluk sorunum olduğunu biliyorum zaten ben burada size onu sormadım yardım istedim kendimin de hatalı oldugumu biliyorum ama ben size esimin dediklerini ve yaptıklarını sordum

Hadi yap da göreyim demedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim sinirlendim bana o zamana kadar anlayış gösterdi gençken her istediğini yaptım 1 dediğini 2 etmedim herşeyden memnun ettim ama psikologluk sorunum var yinede anlayış göstermedi
Ya tamam, cok terbiyesizce, bak ama sabah konu acan bir arkadas vardi; gece esi geri cevirmis diye neler saydik adama. 2 aydir tik gormeyen erkegi sen terslersen, o da o an azina geleni soyleyebiliyor iste.

Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim

Neden soktasiniz ki ? Adamla 2 aydir cinsel birliktelik yasamiyormussunuz adam masturbasyonda mi yapmasin yani, siz aldatmadigina dua edin.
Sorununuz ne peki sizin ? Kizinizda varmis.

Hadi yap da göreyim demedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim sinirlendim bana o zamana kadar anlayış gösterdi gençken her istediğini yaptım 1 dediğini 2 etmedim herşeyden memnun ettim ama psikologluk sorunum var yinede anlayış göstermedi

Ben burda senı hatalı buldum adam ıkı aydır sabretmıs hala dıysunkı anlayıs gstermyr ben pskologlukum ıyı bunu bıkıyrsan ıkı aydır neden gtmedın bı pskolga neden kactım adamdan kxanın sylesgını onaylamyrum cırkeflık etmıs ama bakmıskı sende duzelme yok o alttan aldgı surece sen kendını cekıyrsun o da agır knusayımda bıraz kendıne cekı duzen versın demıs bence zaten senı aldatacak olsa byle knusmazdı ve senı aldatmamak ıcın ızlemıs o acık sacık seylerı napsındı aynı ıkı ay uzun bır sure durduk yere ykluk yasatmıssın kız da kucuk degıl dyrsun yenı dgum olsa tamam da bu yaptgın sacma

Eşim 2 ay beni istemese ben de o sinirle bi şey derdim yani ters konuşurdm söylenmicek laflar çıkardı bi an ağzımdan. Normal olmayan sizin durumunz onu bi halledin

Arkadaşlar psikologluk sorunum olduğunu biliyorum zaten ben burada size onu sormadım yardım istedim kendimin de hatalı oldugumu biliyorum ama ben size esimin dediklerini ve yaptıklarını sordum

yani istiyosunuz ki eşinizi yerden yere vuralım hatayı kendınızde arayın biraz
bu tavırlar karşısında eşiniz sadece youtube videolarıyla yetiniyosa o adam cennetliktir gelmiş burda çocuğunuzun babasına hakaret etmiyorlar diye milleti azarlıyorsunuz

Evet gitmem lazım ama artık o şeyler benden geçti yaşım genç değil bazıları çok baglida olabilir eşine isteyebilir bende gençken çok isterdim arzulardim ama kendinden soğuttu

yahu yaşınız 47 insanlar 100 yaşına kadar yaşıyo artık bahane aramayın 47 yaşta ne varmış sorununuz psikolojik degıl bencillik sadece

bu tür konularda erkeğe kızarım ama burdA adam haklı. söylediği cümle hoş değil. 2 aydır olmamasının bi gerginliği var adamın üzerinde ve o gerginlikle bu tür cümle kurması çok normal.ortada bi sorun hastalık flanda yok. gecnken istekliydim falan demişsin kaç yaşındasın

Kocanin soyledigine sastim kaldim.
Ama dusununce hak verdim.
2 ay boyunca ´ yok kandil, yok cuma, yok su yok bu´ diye bahane bulan bi esden bende nefret ederim.
Burda ´ kocam beni reddeti´'konularina nasil hop oturup hop kaliyoruz.

Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim

4. üyeliği alacakmısınzı yoksa sizi deşifre edelim mi ?

Kandillerde ilişki yaşanaz günah diye biliyorum yaşamadım hep uzak durum böyle akşamlar. Perşembe akşamı gibi düşünmeyeşim kandil bambaşka
Sen uzak durunca adam izler yani ben şaşırmadım.biraz çabalasan mı acaba

Adam yapmasa neden yanaşmıyor, bir başkası mı var, beni istemiyor mu diye ortalığı kaldıranlar varken sizin durum tuhaf olmuş..
Ayrıca madem kandilde günah diyorsunuz,dini düşünüyorsunuz hiç kitaplarda okumadınız mı ? Kocana karşı tek görevin yemek yapmak, çocuk doğurmak değil kocanın senden istediklerini de dini çerçeveler içinde yerine getirmek zorundasın ! Şu an günaha giriyorsun farkında değilsin.. Dünya tek bir insanın ettafında dönmüyor siz iki kişi olarak bu yola girdiniz yok öyle ben yaşlandım, kandil, bayram diyerek geri çekilmek :işsiz:
Adamlar da ne yapsın istese suçlu, istemese suçlu:eğlence:

Kandillerde ilişki yaşanaz günah diye biliyorum yaşamadım hep uzak durum böyle akşamlar. Perşembe akşamı gibi düşünmeyeşim kandil bambaşka
Sen uzak durunca adam izler yani ben şaşırmadım.biraz çabalasan mı acaba
Yok degil insanin kendine kalmis birsey dinlemistim hocadan boyle bir yasak yok dedi hani insan vicdan yapiyor tabi saygidan istemeye biliyosun ama gunah degilmis, duydugumu yazim dedim iyi pazarlar:KK54:

Back
X