- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi Rapunnzelll
Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim
Açıkçası eşin hep anlayışlı olmuş ama adamda bir yerde haklı sürekli reddedilmek ... İstediğimiz kadar yaptığını ters olduğunu söyleyelim sonuçta erkeklerin hormonları bizim ki gibi diil.