- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ne yapiyim bosanmadiktan sonra bir.omur.boyu kocam olacak tabi ben ruh sagligim yerimde olursaBu ne ıgrenclık bu ne mıdesız bı savunma ne demek kız zaten evlı ne yanı evlı olmasa pesınden mı gıdecek adı herıf ya kcam deme su adama
Artik dayanacak gücüm kalmadi bi.kizim var onun icin hayattayimEvli olana bakmasi daha da iğrenç
Gecen sene de hep esinle ilgili konuların vardı. Oyle ya da böyle kökten bir cozum bulmak zorundasın. Boyle yavas yavaş tukeniyorsunNe yapiyim bosanmadiktan sonra bir.omur.boyu kocam olacak tabi ben ruh sagligim yerimde olursa
Bosanamiyorum ailemi kalirsa ne var bunda falan filanŞiddet de görmüşsün bu adamdan bi de.
Boşanmıyorsun, mecbur musun bu yaratığa niçin ayrılmıyorsun?
Tüm küfürler eşine gelsin bugün...
Nasil bi çözüm bulamiyorum tek carem kizimi da alip kacip gitmekGecen sene de hep esinle ilgili konuların vardı. Oyle ya da böyle kökten bir cozum bulmak zorundasın. Boyle yavas yavaş tukeniyorsun
Iki yilda bir birikim yapsan suan 1233449392. ci 'eş' konusu acmaya gerek duymazdin. Adamda zerre ilerleme/değişme yok. Sen uzuldugunle kaliyorsunNasil bi çözüm bulamiyorum tek carem kizimi da alip kacip gitmek
Birikim çözüm degil ki eğer kacip gidebilsem tek bi kuruş almadan giderim ama olmuyor her yollar kapali banaIki yilda bir birikim yapsan suan 1233449392. ci 'eş' konusu acmaya gerek duymazdin. Adamda zerre ilerleme/değişme yok. Sen uzuldugunle kaliyorsun
Ne yapiyim bosanmadiktan sonra bir.omur.boyu kocam olacak tabi ben ruh sagligim yerimde olursa
Bosanamiyorum ailemi kalirsa ne var bunda falan filan
neden eşinle aranda kesilmez bir göbek bağı mı varrBirikim çözüm degil ki eğer kacip gidebilsem tek bi kuruş almadan giderim ama olmuyor her yollar kapali bana
Aynen artık soylenecek birsey kalmadıSamire birkaç konuna baktım da; oradaki önerilerden fazlası gelmeyecek.
Boşan diyeceğiz, çalışmak için bir araştırı yap diyeceğiz, kendi paranı kazanmaya çalış diyeceğiz vs...
Tükeniyorsun, dayak yedikçe, böyle sapıklıklara şahit oldukça yitip gidiyorsun o çatının altında, yazık kızına da.
Ne denebilir ki... Önceki konularında her şey söylenmiş...
Biliyorum bakmayacam diyorum yine bakiyorum iste elimde degil kisenin kocan başta olmak üzere şu bdv de bir kaç koca daha var ki eşek sudan gelene kadar ıslak odunla dövmek istiyorum..
kuzum karıştırma adamın face ini birşeyini.. kendini sinir etmekten başka birşeye yaramıyor ki bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?