Esim

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Bilmiyorum artik dayanacak gucum kalmadı ne yapacam onuda bilmiyorum insan seviyorsa eger bilerek.sevdiğini üzer mi sanmıyorum zaten bosanamiyorum da evimde degil sanki hapisdeyim her duvarlarinda annem babam esimin baskisi var neden inadina surekli surekli benim üzüldüğümü bildigi halde defalarca tartismamiza ragmen birisini takip eder nerdeyse hergun her gun olmasada iki günde mutlaka ozellikle aratma yerinden ismini yazip resimlerine bakar instagramdam bakar face geçer faceden cikar ins den bakar onceden.kuzenim varda baya tartışmadan sonra onu birakti şimdi de başka birisini bulmuş ya neden bakıyorsun diyorum neymis enistesinin yegeniymis kiz zaten evliymis.susuyum.diyorum zaten birsey soylesem de değişen birsey olmayacak diyorum dilim sussada icim kan ağlıyor neden bu kadar kafama. Takiyorum onuda bilmiyorum hic birsey olmamis gibi de davranamiyorum ne yapiyim.bilmiyorum sadece elimden gelen ağlamak bir akil verin ne olur

Bu ne ıgrenclık bu ne mıdesız bı savunma ne demek kız zaten evlı ne yanı evlı olmasa pesınden mı gıdecek adı herıf ya kcam deme su adama
Ne yapiyim bosanmadiktan sonra bir.omur.boyu kocam olacak tabi ben ruh sagligim yerimde olursa

Iki yilda bir birikim yapsan suan 1233449392. ci 'eş' konusu acmaya gerek duymazdin. Adamda zerre ilerleme/değişme yok. Sen uzuldugunle kaliyorsun
Birikim çözüm degil ki eğer kacip gidebilsem tek bi kuruş almadan giderim ama olmuyor her yollar kapali bana

Bosanamiyorum ailemi kalirsa ne var bunda falan filan

Samire birkaç konuna baktım da; oradaki önerilerden fazlası gelmeyecek.
Boşan diyeceğiz, çalışmak için bir araştırı yap diyeceğiz, kendi paranı kazanmaya çalış diyeceğiz vs...
Tükeniyorsun, dayak yedikçe, böyle sapıklıklara şahit oldukça yitip gidiyorsun o çatının altında, yazık kızına da.

Ne denebilir ki... Önceki konularında her şey söylenmiş...

Aynen artık soylenecek birsey kalmadı

Biliyorum bakmayacam diyorum yine bakiyorum iste elimde degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…