Esim

kötü bir durum bence madem boşanamıyorsunuz ve düzeleceği yok sende artık onun bu huyunu kabullen ve de umursama ne yapıyorsa yapsın Allah büyük

Ozde cok ağır olan ama aslında içinde ezik kocam da aynısunı yapmıstı bana. Faceden bakıp bskıp durmuştu birine. Sonra onunla sohbetını yakaladım. Kızı arastırdım o da evli cıcuklu bı pıslıkmış. Bi 10 dak iyi bi agladım banyoda. Sonra bi hafta dingin dingin bekledım. Eşim iş seyehatındayken sahte hesap ile kocasının agzından tehtıd içerikli mesaj gonderdım sevgılı kocama. Seyahatı yarıda kestı geldı. Gecelerı uyku yok. Bi ihtimal kadına sorar mı dddım ama ıyle korkmuslo baktım engellemiş herturlu. Bi de son mesaj olarak ' benım cocugum olacak karıma yanlış yapamam demiş aptal' yaptın oysa en buyuk yanlısı. Neyse demem o ki, onun bi hafta tavana bskıp yykusuz kalmadı, ölüm korkusu rezıl olucam korkusu içimi sogutmustu bıraz. Ama asla unutmayacagjm bana yaptıgını

UZun zamandir bu sorunu yasiyorsunuz tepki gosteriyorsunuz uzuluyorsunuz esiniz yapmaya devam ediyor hicbirsey degismiyor demek ki farkli birsey yapmaniz lazim esiniz degisecek gibi degil, bosanmiyorsunuz da, kendi hayatiniza bakin derim sosyal medyayi siz de kullanin begendiklerini filan takip edin adamin da gozune sokun bakalim o zaman ne oluyor

Zaten unutamiyorum yüzüm gulse mutlaka bir tarafim buruk oluyor bide esim ne konuştuğunu bilmez sarhoş gibi kuzenime bakmisti o zaman sormustum niye baktin diye göz koydum demisti düşün bu sözü omrumun sonuna kadar unutmayacagim bu kız a baktığında da sordum niye bakiyon diye zaten evli yani bu laf nereye gidiyor ben bunu deyince ne anlaşılıyor düşünmüyor

Bir işe girip bu adamdan kurtulmayı düşündünüzmü çünkü adam resmen açık açık diyor 'gözüm dışarda'.

Zaten unutamiyorum yüzüm gulse mutlaka bir tarafim buruk oluyor bide esim ne konuştuğunu bilmez sarhoş gibi kuzenime bakmisti o zaman sormustum niye baktin diye göz koydum demisti düşün bu sözü omrumun sonuna kadar unutmayacagim bu kız a baktığında da sordum niye bakiyon diye zaten evli yani bu laf nereye gidiyor
Benim begendiklerimin umurunda olmaz hatta ben bi erkekle konussam bile ruhu bile duymaz yani hic dikkatini cekmez

Canım, bak benim eşimle de cıddı oroblemlerım var. Fakat senin eşin senin bu caresızlıgını anlamış ve seni hor goruyor. Dilerim aklı basına gelir. Ama gorunen o ki kocan allahtan kormmaz , arsız biri. Kac cocugun var? Ailenle aran neden kotu? İstemedıkleı evlilikmiydi? Ayrıca esjnın ailesi nasıl ınsanlar

Çünkü çocukluğum dan bu yana cok cektim orda koleydim resmen
Senin suan ki hareketsizliğinin kaynahı bu. Ailede köle olarak kodlanmışsın kocana da aynı aeyı yapıyorsun. Maddi durumun nasıl? Eşin verır mı sana? Terapıste gıtsen,. Köle olmadıgını sana birinin kodlamaaı gerek.

Evet biliyor caresizligimi bunu yansitan da kendi ailem çünkü erkek ne derse o olur her dedigini yapacan şöyle boyle diye diye bas tacı yaptilar kizlarinin yaninda olacaklari yerde simdide ben çekiyorum herseyi ailem le.oyle sorun yok yani nasil deyim babam bi evden cikarmazdi bizi birgun mutlu olsak sabahı aksami mutlaka bi aglardik baski psikolojik siddet fiziksel siddet anneme arada bizede hergun zehir zemberek simdi ben boşanıp ayri eve çıkamam çünkü babam izin vermez beni öldürür yinede birakmaz bak abartmıyorum gerçekten öldürür ailemin yanina gidersem de bu deduklerim olacak

Esiniz sapik, madem sizi de takmiyor kendinizi ondan koparmaya calisin kafada bitirmek diyorlar ya. Karakteri boyle olan bir adamdan hayir gelecegini sanmiyorum. Ben olsam yavas yavas yatagi ayiririm ev icinde konusmam kendimi yeni bir hayata hazirlarim kendime odaklanirim

Bu soruda coddı mısın? Sitemmiydi bana anlamadım
Yok belki kadınlar hic birseyi unutmuyorlar ya hatta bi yerde okumustum adam kadini aldatmus ama bosanmamis kadin 15 sene sonra boşanmış o aldatmayi unutamadığı icin bende unutamiyorum ya belki aradan zaman gecince bosanirim diyorum

Verir para giderim ama fayda edecegini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…