- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ailem birakmaz tek basina beni insan annesinin babasinin olmadığı zaman nasil üzülür ya bende diger şekilde ailem olmasaydi diyorumİş bulup boşansan? Yani aile yanına dönmeyip kendi ayakların üstünde durma imkanın yok mu?
Evet bakmayacam diye karar almistim yine baktim dayanamadim yine cok üzülen ben oldumBoşanmıyorsan bakmicaksın nereye bakıyor ne yapıyor ne ediyor görüyorsun ki değişen birşey olmuyor
Ozde cok ağır olan ama aslında içinde ezik kocam da aynısunı yapmıstı bana. Faceden bakıp bskıp durmuştu birine. Sonra onunla sohbetını yakaladım. Kızı arastırdım o da evli cıcuklu bı pıslıkmış. Bi 10 dak iyi bi agladım banyoda. Sonra bi hafta dingin dingin bekledım. Eşim iş seyehatındayken sahte hesap ile kocasının agzından tehtıd içerikli mesaj gonderdım sevgılı kocama. Seyahatı yarıda kestı geldı. Gecelerı uyku yok. Bi ihtimal kadına sorar mı dddım ama ıyle korkmuslo baktım engellemiş herturlu. Bi de son mesaj olarak ' benım cocugum olacak karıma yanlış yapamam demiş aptal' yaptın oysa en buyuk yanlısı. Neyse demem o ki, onun bi hafta tavana bskıp yykusuz kalmadı, ölüm korkusu rezıl olucam korkusu içimi sogutmustu bıraz. Ama asla unutmayacagjm bana yaptıgınıBilmiyorum artik dayanacak gucum kalmadı ne yapacam onuda bilmiyorum insan seviyorsa eger bilerek.sevdiğini üzer mi sanmıyorum zaten bosanamiyorum da evimde degil sanki hapisdeyim her duvarlarinda annem babam esimin baskisi var neden inadina surekli surekli benim üzüldüğümü bildigi halde defalarca tartismamiza ragmen birisini takip eder nerdeyse hergun her gun olmasada iki günde mutlaka ozellikle aratma yerinden ismini yazip resimlerine bakar instagramdam bakar face geçer faceden cikar ins den bakar onceden.kuzenim varda baya tartışmadan sonra onu birakti şimdi de başka birisini bulmuş ya neden bakıyorsun diyorum neymis enistesinin yegeniymis kiz zaten evliymis.susuyum.diyorum zaten birsey soylesem de değişen birsey olmayacak diyorum dilim sussada icim kan ağlıyor neden bu kadar kafama. Takiyorum onuda bilmiyorum hic birsey olmamis gibi de davranamiyorum ne yapiyim.bilmiyorum sadece elimden gelen ağlamak bir akil verin ne olur
Iste keske umursamayi bi becerebilsem sorun kalkacak dakötü bir durum bence madem boşanamıyorsunuz ve düzeleceği yok sende artık onun bu huyunu kabullen ve de umursama ne yapıyorsa yapsın Allah büyük
Ailenle problemın ne?Ailem birakmaz tek basina beni insan annesinin babasinin olmadığı zaman nasil üzülür ya bende diger şekilde ailem olmasaydi diyorum
Valla yıllar gecıp kocayınca cıook yanarsın. Karar ver uygula. Iyı ya da kotu. CanınayazıkIste keske umursamayi bi becerebilsem sorun kalkacak da
Zaten unutamiyorum yüzüm gulse mutlaka bir tarafim buruk oluyor bide esim ne konuştuğunu bilmez sarhoş gibi kuzenime bakmisti o zaman sormustum niye baktin diye göz koydum demisti düşün bu sözü omrumun sonuna kadar unutmayacagim bu kız a baktığında da sordum niye bakiyon diye zaten evli yani bu laf nereye gidiyor ben bunu deyince ne anlaşılıyor düşünmüyorOzde cok ağır olan ama aslında içinde ezik kocam da aynısunı yapmıstı bana. Faceden bakıp bskıp durmuştu birine. Sonra onunla sohbetını yakaladım. Kızı arastırdım o da evli cıcuklu bı pıslıkmış. Bi 10 dak iyi bi agladım banyoda. Sonra bi hafta dingin dingin bekledım. Eşim iş seyehatındayken sahte hesap ile kocasının agzından tehtıd içerikli mesaj gonderdım sevgılı kocama. Seyahatı yarıda kestı geldı. Gecelerı uyku yok. Bi ihtimal kadına sorar mı dddım ama ıyle korkmuslo baktım engellemiş herturlu. Bi de son mesaj olarak ' benım cocugum olacak karıma yanlış yapamam demiş aptal' yaptın oysa en buyuk yanlısı. Neyse demem o ki, onun bi hafta tavana bskıp yykusuz kalmadı, ölüm korkusu rezıl olucam korkusu içimi sogutmustu bıraz. Ama asla unutmayacagjm bana yaptıgını
Zaten unutamiyorum yüzüm gulse mutlaka bir tarafim buruk oluyor bide esim ne konuştuğunu bilmez sarhoş gibi kuzenime bakmisti o zaman sormustum niye baktin diye göz koydum demisti düşün bu sözü omrumun sonuna kadar unutmayacagim bu kız a baktığında da sordum niye bakiyon diye zaten evli yani bu laf nereye gidiyorOzde cok ağır olan ama aslında içinde ezik kocam da aynısunı yapmıstı bana. Faceden bakıp bskıp durmuştu birine. Sonra onunla sohbetını yakaladım. Kızı arastırdım o da evli cıcuklu bı pıslıkmış. Bi 10 dak iyi bi agladım banyoda. Sonra bi hafta dingin dingin bekledım. Eşim iş seyehatındayken sahte hesap ile kocasının agzından tehtıd içerikli mesaj gonderdım sevgılı kocama. Seyahatı yarıda kestı geldı. Gecelerı uyku yok. Bi ihtimal kadına sorar mı dddım ama ıyle korkmuslo baktım engellemiş herturlu. Bi de son mesaj olarak ' benım cocugum olacak karıma yanlış yapamam demiş aptal' yaptın oysa en buyuk yanlısı. Neyse demem o ki, onun bi hafta tavana bskıp yykusuz kalmadı, ölüm korkusu rezıl olucam korkusu içimi sogutmustu bıraz. Ama asla unutmayacagjm bana yaptıgını
Benim begendiklerimin umurunda olmaz hatta ben bi erkekle konussam bile ruhu bile duymaz yani hic dikkatini cekmezUZun zamandir bu sorunu yasiyorsunuz tepki gosteriyorsunuz uzuluyorsunuz esiniz yapmaya devam ediyor hicbirsey degismiyor demek ki farkli birsey yapmaniz lazim esiniz degisecek gibi degil, bosanmiyorsunuz da, kendi hayatiniza bakin derim sosyal medyayi siz de kullanin begendiklerini filan takip edin adamin da gozune sokun bakalim o zaman ne oluyor
Çünkü çocukluğum dan bu yana cok cektim orda koleydim resmenAilenle problemın ne?
Aynen belki yaslaninca bosanirim ne dersinizValla yıllar gecıp kocayınca cıook yanarsın. Karar ver uygula. Iyı ya da kotu. Canınayazık
Canım, bak benim eşimle de cıddı oroblemlerım var. Fakat senin eşin senin bu caresızlıgını anlamış ve seni hor goruyor. Dilerim aklı basına gelir. Ama gorunen o ki kocan allahtan kormmaz , arsız biri. Kac cocugun var? Ailenle aran neden kotu? İstemedıkleı evlilikmiydi? Ayrıca esjnın ailesi nasıl ınsanlarZaten unutamiyorum yüzüm gulse mutlaka bir tarafim buruk oluyor bide esim ne konuştuğunu bilmez sarhoş gibi kuzenime bakmisti o zaman sormustum niye baktin diye göz koydum demisti düşün bu sözü omrumun sonuna kadar unutmayacagim bu kız a baktığında da sordum niye bakiyon diye zaten evli yani bu laf nereye gidiyor ben bunu deyince ne anlaşılıyor düşünmüyor
Bu soruda coddı mısın? Sitemmiydi bana anlamadımAynen belki yaslaninca bosanirim ne dersiniz
Senin suan ki hareketsizliğinin kaynahı bu. Ailede köle olarak kodlanmışsın kocana da aynı aeyı yapıyorsun. Maddi durumun nasıl? Eşin verır mı sana? Terapıste gıtsen,. Köle olmadıgını sana birinin kodlamaaı gerek.Çünkü çocukluğum dan bu yana cok cektim orda koleydim resmen
Evet biliyor caresizligimi bunu yansitan da kendi ailem çünkü erkek ne derse o olur her dedigini yapacan şöyle boyle diye diye bas tacı yaptilar kizlarinin yaninda olacaklari yerde simdide ben çekiyorum herseyi ailem le.oyle sorun yok yani nasil deyim babam bi evden cikarmazdi bizi birgun mutlu olsak sabahı aksami mutlaka bi aglardik baski psikolojik siddet fiziksel siddet anneme arada bizede hergun zehir zemberek simdi ben boşanıp ayri eve çıkamam çünkü babam izin vermez beni öldürür yinede birakmaz bak abartmıyorum gerçekten öldürür ailemin yanina gidersem de bu deduklerim olacakCanım, bak benim eşimle de cıddı oroblemlerım var. Fakat senin eşin senin bu caresızlıgını anlamış ve seni hor goruyor. Dilerim aklı basına gelir. Ama gorunen o ki kocan allahtan kormmaz , arsız biri. Kac cocugun var? Ailenle aran neden kotu? İstemedıkleı evlilikmiydi? Ayrıca esjnın ailesi nasıl ınsanlar
Zaten unutamiyorum yüzüm gulse mutlaka bir tarafim buruk oluyor bide esim ne konuştuğunu bilmez sarhoş gibi kuzenime bakmisti o zaman sormustum niye baktin diye göz koydum demisti düşün bu sözü omrumun sonuna kadar unutmayacagim bu kız a baktığında da sordum niye bakiyon diye zaten evli yani bu laf nereye gidiyor
Benim begendiklerimin umurunda olmaz hatta ben bi erkekle konussam bile ruhu bile duymaz yani hic dikkatini cekmez
Yok belki kadınlar hic birseyi unutmuyorlar ya hatta bi yerde okumustum adam kadini aldatmus ama bosanmamis kadin 15 sene sonra boşanmış o aldatmayi unutamadığı icin bende unutamiyorum ya belki aradan zaman gecince bosanirim diyorumBu soruda coddı mısın? Sitemmiydi bana anlamadım
Verir para giderim ama fayda edecegini sanmıyorumSenin suan ki hareketsizliğinin kaynahı bu. Ailede köle olarak kodlanmışsın kocana da aynı aeyı yapıyorsun. Maddi durumun nasıl? Eşin verır mı sana? Terapıste gıtsen,. Köle olmadıgını sana birinin kodlamaaı gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?