- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Al bendende o kadar ne lanet herifler varmis besenin kocan başta olmak üzere şu bdv de bir kaç koca daha var ki eşek sudan gelene kadar ıslak odunla dövmek istiyorum..
kuzum karıştırma adamın face ini birşeyini.. kendini sinir etmekten başka birşeye yaramıyor ki bu..
Evet aynen oyleBoşanma samire, belki cennete gidersin dünyada yeterince çile çektiğin için
Değişiklik olsun bir de böyle yorum yazayım
O mu boşanmıyor?Ne yapiyim bosanmadiktan sonra bir.omur.boyu kocam olacak tabi ben ruh sagligim yerimde olursa
Ben de kiralık birini bulsa dövdürse diye düşündüm. Belki uslanır.Adami korkutsan? Madem care olmuyor pislik herif ar tutmuyor, e madem bosanmayacaksin korkut bir şekilde.
Birine arat surekli Öleceksin falan filan dedirt. Belki duzelir pislik herif.. Ama belki!!
Herkese cevap yazacam suan gözlerim cok ağrıyor aglamaktan aile konusuna cevap veriyim ailem beni red etse ondan daha iyi biliyon mu ben o ailede yapamam eger ailemin yanina gidersem burdakinin bin katini cekerim bide sadece ben degil kizimda olacak nasil deyim babamin anlayisi ne olursa olsun yanimda duracan bosansan bile benim kurallarima gore benim hayatimi yasayacanSamire asgari ücretle çalışsan ev arkadaşıyla falan kalsan? Eski işyerimde bi kız vardı ilkokul mezunu. Kocası karısını çocuğunu bırakıp başka biriyle evlenmiş nafaka da ödemiyordu. İlkokul mezunu olduğu halde tırmaladı benim çalıştığım yerde iş buldu telefonlara bakıyordu. Hatta o işten sonra iki iş daha değiştirdi başka görevler üstlendi. Tek başına kira ödeyemediği için ev paylaştı. İmkanı ölçüsünde gezdi tozdu yedi içti hatta. Kızıyla yaşayıp gidiyor şimdi.
Ruh sağlığın bozuluyor gitgide şu ortamdan uzaklaş artık kurban psikolojisinden çık da tırmala biraz lütfen.
Ailen de seni reddedecek değil ya, şimdi boşanma deseler bile boşandığında sokağa atmazlar yani.
Bu dediklerim bin kez söylenmiştir gerçi ama benimki de binbir olsun. Yeter ki faydası olsun.
İş bulup boşansan? Yani aile yanına dönmeyip kendi ayakların üstünde durma imkanın yok mu?Herkese cevap yazacam suan gözlerim cok ağrıyor aglamaktan aile konusuna cevap veriyim ailem beni red etse ondan daha iyi biliyon mu ben o ailede yapamam eger ailemin yanina gidersem burdakinin bin katini cekerim bide sadece ben degil kizimda olacak nasil deyim babamin anlayisi ne olursa olsun yanimda duracan bosansan bile benim kurallarima gore benim hayatimi yasayacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?