Eşim

Qy valla bi alemsiniz.
Eşim beni seviyor mu? Sence?

Benim kv acacak babama kufur edecek. Okadar olaylar yasanacak ve ben gerin
döneceğim. Aklimdan suphe ederim.

Kusura bakma donmekle hata yapmissin. Simdi gitsen bosuna ayni problemler yasanacak. Ne geregi var?

Adam bildigin odun. Bimdigin okuz. Okuzu kugu yapamazsin ya...

Hangi akla hizmet dondun hayret valla.

Ev kira. Onun eviymiş git dese bile kapıda yatcakmışım valla bilmiyorum çok kötüyüm çok canım yanıyor

Elalem ne der. Ailem daha fazla üzelmesin. Bi yuva kolay kurulmuyor. Diye geri döndüm dönmez olaydım.

Çok iyi olmak, hiç saygısızlık yapmamak falan mutluluk getirmiyor ne yazık ki..
Bakalım annelerimize, türlü cefayı onlar çekmiş, büyüktür deyip gık dememişler de ne olmuş.
Kıymetli mi olmuşlar?

Hayır tabi ki..

Kendini ezdirme. Sevmiyorum git diyen heriften düşünmeden git.
Dünyaya yüreğinde onun sevgisiyle gelmedin.

Onsuz hayat devam edecek.
Bunu düşün ve kendin için doğru kararı ver..

Aslında ilk başlarda çok mutluyduk taki evde olan biteni ailesine anlatana kdar boşansam çevremdekiler susmuycak sen istedin severek evlendin diye başıma kakcaklar biliyorum..
Başkalari icin degil kendin icin yasayacaksin bu hayati...Bosan gitsin.ömur boyu cekilmez.Hasta olursun dertten.

Elalem ne der. Ailem daha fazla üzelmesin. Bi yuva kolay kurulmuyor. Diye geri döndüm dönmez olaydım.
Herseyin bir oluru var.
Hata var hata var. Kurutulacka yuva kendini belli eder. Insan hata yapar pisman olur birdaha yapmaz eyvALLAH. Ama bu ne kardesim?
Adam bastan aşağı hata.

Haklısın hatanın %99 zu bende çok yüz verdim herseyine tmm kocacım dedim adamda byle tekmeyi basar şak diye sevmiyorum der yüzüne karşı hakettim ben bunu bu kazığı elin olunu byle havaya kaldırırsam byle de küt diye yere düşerim Allahım nasıl bi sınav bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…