- 23 Ağustos 2016
- 16
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mutsuz0606
-
Merhaba bayanlar ben yeni üye oldum ve derdimi kimseme anlatamadığım için size anlatıp birazda olsa rahatlamak istiyorum. Şimdi prblem şu evliyim 1 buçuk senedir. Çocuk yok şimdilik. Ve eşim ise ailesine çok düşkün bir insan. Yani ailesi eşinden boşan deseler yapar o derece kalın kafalı bir eşim var. Sorun şu ki çok tartışmamış oldu çok boşanma raddesine geldik aileler hep barştırdı hep konunun içine girdi eşim olan biteni çünki ailesine anlatır oldu. Neyse en son eşim gururun varsa evden git gelme dedi. Yapma gel konuşalım dedim hayır yüzünü görmek istemiyorum dedi ve annemin evine geldim. Sonra ise bu dayısını devreye soktu barşmak için ha birde kaynanam babamı arayarak küfürler etti beni dolduruyormış gibisinden ağza alınmıcak küfürler nyse dayısıda ayyaşın tekidir hanımıyla gelip konuşmak yerine kavga çıkardılar ailemle mahkemelik oldu. Bende boşanmayı kafaya koymuştum taki eşim gel herşeye bi kenara bırakalıp diyene kdr. Neyse eve geldim bana dayısını savunuyo siz haksızsınız diyo. Artık senden soğudum ve seni sevmiyorum beni kendine bağla yeniden aşık et kendine diyor. Ve bu kocam olcak insan sosyal medyada ben evden gittiğim gün ertesi kızlara mesajlar atıyo tanışalım gibisinden. Sizce bu insan beni seviyo mu ? Benim onu aldatmadıģım sürece ben ona sevgim aynı kaldığı halde o ne oluyorda seni sevmiyorum diyor ? Yüz vermiyorum yüz buluyosun diyor beni kırıp geçiyor ve ağlamakdan başka bişey yapamıyorum. Sizce bu evlilik yürür mü ? Bana kazandığı parasını vermiyor parasını almaya kalksam ver paramı diyor. İşe gircem diyorum ananın evine git o zaman çalışmanı istemiyorum diyor. Seviyorum ama dayanamıyorum yardım edin lütfen
canım aynısı başıma geldi benim eski mesajlarımı oku lütfen ama ayrıldım..
Merhaba ,
Yazdıklarınızdan hüzünlendim,evliliğiniz ne kadar sağlıksız,uyumsuz bir çift olduğunuz belli,dikkat edin çocuğunuz olmasın.Tercih sizin tabi ben olsam bitirirdim.
konunun neresinden tutsam neresinden ceksem hep bi sakatlik var hic birsey oturmamis yerine boyle konularda kesinlikle bosanin diye kati yorumlar yapmiyorum.. ama soyle dusunun farz edelim ki evli kaldiniz bi sekilde bu evliligi yurutmeye caliscaksiniz adam sevmiyorum diyo git diyo aileler ortada... ARkaniza bile bakmayin derim askmis sevgiymis hepsi biter kac kere gelceksiniz dunyaya . insanlarda konusur konusur susar yikayin kulaklarinizi
Ne hissettiğinden bile emin değil eşin..Elalem ne der kısmına takılma,ben de ilk evliliğimi ailemin rızası dışında yaptım,çok pişman oldum sonra.Ayrılmaya uzun bir süre senin gibi düşündüğümden dolayı yanaşamadım..Utanıyordum çünkü..Ailem bana her konuda destek oldu,haklarını ödeyemem ve ayrıldım.İyi ki ayrılmışım diyorum şimdi.Şuan çok mutluyum..Eşimi de seviyorum diyorsun..durumunu analiz edip geleceğine sen yön vermelisin..Çocuk yok rayına otursun evliliğimiz diye ben düşünmedim ama eşim hep istedi ben red ettim. O kadar çok seviyorum ki kıyamıyorum bize ama o sevmiyorum diyor bi seviyorum diyo
Ne hissettiğinden bile emin değil eşin..Elalem ne der kısmına takılma,ben de ilk evliliğimi ailemin rızası dışında yaptım,çok pişman oldum sonra.Ayrılmaya uzun bir süre senin gibi düşündüğümden dolayı yanaşamadım..Utanıyordum çünkü..Ailem bana her konuda destek oldu,haklarını ödeyemem ve ayrıldım.İyi ki ayrılmışım diyorum şimdi.Şuan çok mutluyum..Eşimi de seviyorum diyorsun..durumunu analiz edip geleceğine sen yön vermelisin..
Bak sen şerefsize. Ne demeye yalvar yakar seni geri getirmiş? Senden sogudum, hadı beni kendıne aşık et demeye mi? Ne bok sanıyor kocan kendini? Suratına tükürsen tükürüğüne yazık be, Öyle bi müsvette bu adam(?) Konunu bdv ye taşıt istersen. Ordan daha fazla yorum alırsın.Mune @Margarikotin
Ben moderatörleri etiketledim. Onlar görünce taşırlar konunuzu. Sizin birşey yapmanıza gerek yok.Bende onu diyorum düzeliriz belki diye eve çağırmış insanın bağrına öküz oturuyo sevmiyorum deyinceve yeni üye oldum bdv kısmına nasıl taşıcam konuyu ?
Ben moderatörleri etiketledim. Onlar görünce taşırlar konunuzu. Sizin birşey yapmanıza gerek yok.
Aileniz yanınızdaymış, bence boşanın. Bu adamdan bi yol olmaz.
Benim eşimle de cok oroblemım var. Fakat seninkinin boyutu baska ,allah muhafaza artık saygı kalmamış. Eşin durup dururken mı diyor o lafları. Asıl prob ne? Ev kira mı? Sen nıye gıdıyorsun evden? Seni gormek ıstemıyorsa kapı ırda git deMerhaba bayanlar ben yeni üye oldum ve derdimi kimseme anlatamadığım için size anlatıp birazda olsa rahatlamak istiyorum. Şimdi prblem şu evliyim 1 buçuk senedir. Çocuk yok şimdilik. Ve eşim ise ailesine çok düşkün bir insan. Yani ailesi eşinden boşan deseler yapar o derece kalın kafalı bir eşim var. Sorun şu ki çok tartışmamış oldu çok boşanma raddesine geldik aileler hep barştırdı hep konunun içine girdi eşim olan biteni çünki ailesine anlatır oldu. Neyse en son eşim gururun varsa evden git gelme dedi. Yapma gel konuşalım dedim hayır yüzünü görmek istemiyorum dedi ve annemin evine geldim. Sonra ise bu dayısını devreye soktu barşmak için ha birde kaynanam babamı arayarak küfürler etti beni dolduruyormış gibisinden ağza alınmıcak küfürler nyse dayısıda ayyaşın tekidir hanımıyla gelip konuşmak yerine kavga çıkardılar ailemle mahkemelik oldu. Bende boşanmayı kafaya koymuştum taki eşim gel herşeye bi kenara bırakalıp diyene kdr. Neyse eve geldim bana dayısını savunuyo siz haksızsınız diyo. Artık senden soğudum ve seni sevmiyorum beni kendine bağla yeniden aşık et kendine diyor. Ve bu kocam olcak insan sosyal medyada ben evden gittiğim gün ertesi kızlara mesajlar atıyo tanışalım gibisinden. Sizce bu insan beni seviyo mu ? Benim onu aldatmadıģım sürece ben ona sevgim aynı kaldığı halde o ne oluyorda seni sevmiyorum diyor ? Yüz vermiyorum yüz buluyosun diyor beni kırıp geçiyor ve ağlamakdan başka bişey yapamıyorum. Sizce bu evlilik yürür mü ? Bana kazandığı parasını vermiyor parasını almaya kalksam ver paramı diyor. İşe gircem diyorum ananın evine git o zaman çalışmanı istemiyorum diyor. Seviyorum ama dayanamıyorum yardım edin lütfen
İşte biz kadınların aşamadığı tek sorunu bu. Dünyayı bile yönetiriz ama ne yaparsa yapsın, hayatımızdaki erkeği sevmekten vazgeçemeyiz. Hastalıklı düşünceler bunlar ama hepimizde bir parca var bu düşünceden malesef.Ben çok seviyorum ama hala salak gibi o nolcakağlamakdan perişan oldum hala sevmiyorum diyor düzeliriz belki diyor. Sevmemezlik ben naptım onu hiç anlamıyorum hiç sözünden çıkmadım bu zamana kadar hiç bi saygısızlığım olmadı ne ailesine ne ona ama demek ki fazla önemsemiycekmişsin bunu anladım.
Teşekkür ayrıca etiket için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?