- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Genelde huyunu bilmem ama burda büyütmüşsün bence. Onun gelmek istememesini yada senin kadar üzülmemesini anlarım her insan her olaya aynı tepki vermek zorunda değil. Tek sorun senin tek gitmene müdahale etmesi olmuş..
hımm şimdi bir yandan enfeksyon kısmı varsa eğer götürmemek konusundaki bahanesi samimi geldi bana ama aramaması sanki buda çok samimiyetsiz ama babamdan biliyorum erkekler böyle çok ta şey yapmamak lazım yani .Hasta ziyaretini sevmezler sadece kendi akrabalarını arama eğiliminde olurlar çok takılma tipik . Ama yeri geldiğinde gitmiyorsak şimdi onu yada oğlunu kızını vs arayacaksın demelisin
Cidden tamamını okuyamadım büyütmüşsünüz yeterinceSizde arayın geçmiş olsun deyin madem eşiniz gitmenizi istemiyor..
Aslında bahane değil eşin haklı da sen de haklısın.
Gitmen gerek.
Yani ben olsam giderdim.
Gitmek istiyorsan ona sormana bile gerek yok kk istiyorsan git..Oturup laf dalaşına girilecek mevzu deilkiAradım sık sık da arıyorum. Ama yakın akrabam ve yanlarında olmak istemem doğal değil mi? Kendisi bir akrabası hastalandığında koşa gidiyor beni de yanına alarak. Hep gittim ama bundan sonra bende aynı tavrı takınacağım.
Gitmek istiyorsan ona sormana bile gerek yok kk istiyorsan git..Oturup laf dalaşına girilecek mevzu deilki
Bana manasız gelmedi,ben hak verdim kendisine.Adam öyle bir psikolojiye girdi ki sanki bende üzüntüden hastalanacağım ve beni kaybedecek gibi davranıyor manasız bir şekilde.
Habersiz gitmesi de hoş olmaz bana göre...Gitmek istiyorsan ona sormana bile gerek yok kk istiyorsan git..Oturup laf dalaşına girilecek mevzu deilki
Bana manasız gelmedi,ben hak verdim kendisine.
Gerçekten her hastalığın sebebi üzüntü bana göre.
En azından hastane bahçesinde yakınlarını görmelisiniz,bir bunu teklif edin bence.
Çok büyük geçmiş olsun inşallah.
gelmiyosa gelmesin bacım kalk git sen de. amma sorun etmişsin.
Ben sizin yerinizde olsam müsait zamanımda kalkar giderim ziyaretlerine.
Eşimi beklemezdim.
İsterse o da kalksın gelsin veya gitsin her neyse.
Ben hastalığın ciddiyetini geçtim, herhangi başka bir hastalık nedeni ile hastaneye yatmış bir yakınımı yanlız bırakmak istemezdim.
İnsanın insana böyle zamanlarda ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?