- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi asii nuran
-
Kendisi yatakta bir Johnny Sins miymiş?
Maaş kartını da verme şakın.
Allah iyiliğinizi versinKendisi Johnny Sinsti tabii hanzonun
Bir de kendi maaşı yetmiyor muymuş da seninkini de istiyor verme tabii...
Çok afedersiniz düşünemedimAllah iyiliğinizi versingenel kültürünüz pek iyi de suraya Brazzersdaki kel adam da yazaydiniz ya okul tabletinde aratmazdim ben de
Ya var ya isim çok yazılınca çok ünlü bir aktör herhalde deyip baktımKendisi Johnny Sinsti tabii hanzonun
tek elden harcansınmış para daha hesaplı olurmuş açıklaması bu normalde erkeklere kadına vermez mi maaşını
Herkesin ağzında bu adamın ismi var ben de capslerde görüyordum vallahYa var ya isim çok yazılınca çok ünlü bir aktör herhalde deyip baktımizledikten sonra isimlere mi baktınız? adam nasıl bu kadar meşhur olmuş
Odenecek yerler belli herkes ustune dusen odemeyi yapiyor. Kredi karti kira faruralar alisveris kalan zaten ortak harcaniyor ama kendi hesaplarimizda olur. Biterse isteriz o kadar. Siz calisan bi kadin olarak odemeleri giderleri yapamayacak misiniz ne munasebet?Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
Adam çok meşhur o da bir çeşit ödüllü aktör:)) hatta dalında duayenYa var ya isim çok yazılınca çok ünlü bir aktör herhalde deyip baktımizledikten sonra isimlere mi baktınız? adam nasıl bu kadar meşhur olmuş
Önce eşime sordum tanıyor musun diye Brazzersdaki kel adam dedi, o ne dizi mi film mi sorusunun cevabını beklerken netten baktımHerkesin ağzında bu adamın ismi var ben de capslerde görüyordum vallah
Kendimi çok cahil gördüm, sitenin ismini bile dizi sandımAdam çok meşhur o da bir çeşit ödüllü aktör:)) hatta dalında duayendal deyince yanlış da anlaşılabilir gerçi
Çok büyük üstad olur kendileri
Allah senden de razı olsun,kim o dediydim öğrendim araştırmadanAllah iyiliğinizi versingenel kültürünüz pek iyi de suraya Brazzersdaki kel adam da yazaydiniz ya okul tabletinde aratmazdim ben de
eşime vermıyorum maaşımıMerhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
asla verme maasınıBende paramı vermek istemiyorum ama sıkıştırıp duruyor.Ben ayarlıcam giderleri falan diyor.Yatak olayını bende hiç unutamıyorum.Neden böyle söylemiş olabilir
Kendisi Johnny Sinsti tabii hanzonun
Kendisi yatakta bir Johnny Sins miymiş?
Maaş kartını da verme şakın.
Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?